YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 2 تیر، 2013 شبـــــی با خیال تـــــــو هم خونه شــد دل نبــــــودی ندیــــــدی چه ویــــــرونه شد دل نبـــــــــودی ندیـــــــدی پریشونیامـــــــــــــو فقط باد و بــــــارون شنیدن صدامــــــــــــــو غمت ســـــرد و وحشی به ویرونه میـــــــزد دلمـــــــــ با تـــــــو خوش بود و پیمونه میزد نه مَـــــــــــــــــرد غلندر نه آتش پرستمــــــــ فقط با خیالتــــــــــــــ شبا مسته مستمــــــ الهی سحــــــــــــر پشت کــــــوه و ببینـــــه خـــــدا این شبـــــــــارو از عاشــــق نگیره شبــــــــ ـ ـ ـای جـــــــوونی چه بی اعتباره همش بیقـــ ــ ـ ـ ـراری همش انتظـ ــ ــ ـاره 4
mani24 29665 ارسال شده در 2 تیر، 2013 منتظرم کسی بیاید بگوید: سُـــــــک سُــــــک من پیدا کردم گمشده ام را... __________________ 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 تیر، 2013 این روزها بد نیستم .... کمتر می اندیشم ... کمی ذهنم را ساکت کرده ام ... همین که این ذهن آشوب زده حرف نزند من خوبه خوبم 4
mani24 29665 ارسال شده در 2 تیر، 2013 مـن ســرم را بــالا میگیـــرم چـون بـازی را بـه کســی بــاختـــم کــــه بـــا خیـــانـت بـــرده بــــود ...! . . . 5
mani24 29665 ارسال شده در 3 تیر، 2013 ایـ ـنـ ـ روزهـ ـا.. شـیشهـ شـدمـ. زود میـ شـکنمـ..!! امـا نـا جـور میـ بُـرمـ.. 7
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 3 تیر، 2013 این روزها هیچ حرفی ندارم هیچ حرفی جز آنچه را که برای نگفتن نگه داشته ام...! 5
mani24 29665 ارسال شده در 3 تیر، 2013 دلــــــم دنیایی میخواهد بی کلمه... و شاید کلمه ای که دنیاست... نمی دانم... 5
mani24 29665 ارسال شده در 3 تیر، 2013 این روزها هیچ حرفی ندارم هیچ حرفی جز آنچه را که برای نگفتن نگه داشته ام...! بعضی حرف ها را نباید زد.......... بعضی حرف ها را نباید خورد............. بیچاره دل چه می کشد میان این زد و خورد !!!!! __________________ 5
One gear 7070 ارسال شده در 3 تیر، 2013 سیــــــــــــــــر شدم...........بس که گـــــــــــرم و سرد روزگـــــــــــــــــار را چشیدم.... 2
mani24 29665 ارسال شده در 3 تیر، 2013 هــر چــقــدر کـه آدمــا رو بیشتـــر بشنـاســی تنهــــاییــــت دلچســـب تر میـــــشـه ! 8
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 3 تیر، 2013 اعتراف میکنم ...هیچکدام از این شعرها برایِ من نبوده ...شاعری کار من نیست ...من فقط کلمات را از چشمانِ کسی ربودم ...که خود دیوانی کامل بود ... 8
mani24 29665 ارسال شده در 3 تیر، 2013 می سپارمت به همانی که تو را به جان من انداخت....!! - تقدیــــر - __________________ 8
mani24 29665 ارسال شده در 3 تیر، 2013 آدم هایی هستند که بودنشون حتی مجازی به آدم آرامش می ده ! دوستی شون برات حقیقی می شه و یهو می شن یه قسمتی از زندگیت! آدمایی هستن که با تمام مجازی بودنشون ، سهم بزرگی تو حقیقت دوستی های تو دارن! قدرشونو بدون !!! . . . 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 3 تیر، 2013 بیتو نشستهام وسط ِ خوشخیالها یک عده اهل ِ «همینی که هست» و حالها دارند از شکاف اُزون حرف میزنند از علت ِ گران شدن ِ پرتقالها تبریک، بوسه و سالی که بیدلیل تحویل میشود وسط قیل و قالها - چیزی بخواه از محولالاحوال مریمام ساکت ولی نشسته دلم، عین ِ لالها... شاید دوباره دلات... نه، دوباره دلام... دلخوش شدم به همین احتمالها تو نیستی که ببینی چقدر تنهایند بی «تو» تمام ِ «من»ِ شعر فالها هفسین، کنار سفره و عیدی، لباس نو کی میرود به این الکی درد ِ سالها آخر که چه؟ برایچه اصلاً؟ کجا؟ چرا؟ کی بسته میشود دهن ِ این سوالها؟ "مریم ملک دار" 7
mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 ایـن روزهـا تلخـ مـیگـذرد دستمـ میـلرزد از تـوصیفــش همـین بـسـ که ... نفـس کـشیدنمـ در ایـن مــرگـ تـدریجـی مثــل خـودکشـی اسـتـ بـا تـیغ کـُنــد 7
S a d e n a 11333 ارسال شده در 4 تیر، 2013 این روزها با هر صدائی بر می گردم و هر بار باید به روی دلم نیاورم که تو نبودی 3
!BARAN 4888 ارسال شده در 4 تیر، 2013 "دلمــــــ" تنگــــــ استـــــ برای کســــــ ی کـــــه نمی دانـــــــد... نمـــــــــی دانــــد کــــــــــ ه بی او بـــــه دشتــــــــ جنون مــــــــی رود "دلمـــــــ "... می دانمــــــــــ که اگر نزدیکش شــــــومـــ، دور خواهد شد.... پــــــس بگذار کـــــــ ه نداند بی "او" تنهایمــــــــــ... دور میمانمـــــــــ "کهــــــ " نزدیکـــــ بماند... ++ وامانده امـــــ کــــه تا بــــه کجا می توان گریخت, از این همــــــیشه هـــا که ندارند باورم ــــ, حال مرا نپـــــــرس کــــــــ ه هنجارهــــــــ ا "مرا" مجبور می کنـــــــند بگویمــــــــ کـــــــــ ه "بهتـــــــــــــرمــــــــــــ"... 3
mani24 29665 ارسال شده در 5 تیر، 2013 دست هایـمان را بـهم قفـل کنیم فقط یـادت باشد کلیـد را جایـی بـگذاری که یـاد هیـچ کدامـمان نـماند… 5
mani24 29665 ارسال شده در 5 تیر، 2013 تا عشق تو آمد در قلبم، تو رفتی ، تا آمدم بگویم نرو ،رفته بودی ، تا خواستم فراموشت کنم خودم را فراموش کردم 5
ارسالهای توصیه شده