mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ عجب خیاط مارهر یست دنیا دل هیچکس را برای مــــا ندوخــــتـــــ...... 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ حالم چو دلیری ست که از بخت بد خویش در لشکر دشمن پسری داشته باشد سخت است پیمبر شده باشی و ببینی فرزند تو دین دگری داشته باشد 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ کـاش دفتـر خاطراتــم؛ چراغ جادو بود، تا هر وقت از سـرِ دلتنگی؛ به رویش دست می کشیدم؛ تــو از درونش، با آرزوی من، بیرون می آمدی... 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ هرچقدر هم بگویی مردها فلان، زن ها فلان. تنهایی خوب است، دنیا زشت است، آخرش روزی قلبت برای کسی تندتر می زند. پرانسو دیمارکو 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ چـشـــمـانـت... دریـــــا را ، به “مــَـــد” مـی کـــشانـــد ! مـــــرا بـه شـــعر …! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ در جوابِ کسی که بهت میگه : آدم باش باید بگی : من آدم باشم تو تنها می مونی که … ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ دوست خوبی نیست "دنیـــــــا " نــاباب است ... معتادت می کند به "هیــــچ" گــرفتار که شدی ... ... رهایت می کند در"مــرگ" 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ دُنیای مــن پُر از هیچ هــاست مَن همین من ِ سـاده هیچ عاشقانه ای ندارد برای نـوشتن برای سُرودن فقط یک من ِ تنـهاست...! 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی چشمانش دَریده تر شد... من توصیفِ حالم را.. گذاشتم پایِ انعکاسش در نگاه تو!.. 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ﺍﺯ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﺗﻘﻮﯾمــــــــ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻣــــــــــــﻦ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬـــــــــــــ ـﺎﯾﯽ ﻛﻪ ﺗـــــﻮ ﺭﺍ ﺩﻭﺳـــﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ... لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ تــازمــانــی کـــه... خــواسته ای ازکســـی نــداری... خـــواستـــنــی هستـــی!!! 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ افسانه ها را رها کن دوری و دوستی کدام است؟ اگر نباشی دیگری جایت را میگیرد به همین سادگی... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اونکه میخواست منو بفهمه نتونست ! اونکه میتونست بفهمه نخواست ! این شد که “تنهایی” تمام قد منو بلعید !!! __________________ 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ بـالـاتـر اَز سـيـاهـ ـے هَـمــ " رنـگــی " هَـستـــ !! مـثـلٍ رنـگٍ ايــטּ روزهــاـے مـَـטּ 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ احساس میکنم احساساتم بی استفاده موند. اما دقیقا نمیدونم، چیزه خوبیه یا چیزه بدیه؟ 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ امـــــــــــــــــان از خــــــــــنـــــــــــده ای کــــــــــــــــه ... وســـــــــــطـــــــــش بـــــــــغـــــــــــض کــــــنــــــــــی... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ از " جان دادن" هــم سـخـت تـر اسـت ایـن "خنده هاے مصـنــوعـے " ... ! 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ و عمر شیشه عطر است، پس نمی ماند پرنده تا به ابد در قفس نمی ماند مگو که خاطرت از حرف من مکدر شد که روی آینه جای نفس نمی ماند طلای اصل و بدل آنچنان یکی شده اند که عشق جز به هوای هوس نمی ماند مرا چه دوست چه دشمن ز دست او برهان که این طبیب به فریادرس نمی ماند من و تو در سفر عشق دیر فهمیدیم قطار منتظر هیچ کس نمی ماند... لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دلـــــم کســــــی را می خـــواهد کــه ... تـــــــــو باشـــــی ..♥ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده