mohandes ebi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ س.آخرشو خوب نگفتین که راست کیلیک میکنی وبعد گزینه ی flip along وبعد یکی ازgrops . ok???? لینک به دیدگاه
mohandes ebi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ چاره کارت اینجاس برو حالشو ببرhttp://www.sketchfans.com/index.php/plugins لینک به دیدگاه
mohandes ebi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ چاره کارت پیشمه:http://www.sketchfans.com/index.php/plugins لینک به دیدگاه
mohandes ebi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ منم این مشکل رو داشتم بایه کامپیوتر قویتر امتحان کردم مشکلم حل شد .یعنی مشکل از سیستمت هستش لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ درود..دوستان من دارم یک ساختمان رو در اسکچاپ میکشم ولی نمیدونم چجوری ارتفاع دیوارها رو بهش بدم؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ جواب سوال قبلیم فکر کنم استفاده از متره....اما این که همه واحداش انگلیسی هست..چجوری میشه به واحد متر تبدیل کرد؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ یک سوال دیگه من ابتدا ساختمان و زون ها رو مدل کردم و الان میخوام درهای داخلی را ترسیم کنم ولی نمیشه باید چیکار کرد؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ این هم یک نما از ساختمانی که دارم میکشم....البته میخوام 10 طبقه باشه با Ctrl+move طبقات رو روی هم بزارم...؟ راستی درب بالکن رو دوست داشتم شیشه ای بزاره ولی هر کاری میکنم نمیشه حتی پنجره رو هم جالبه نمیکشه که گسترشش بدم.؟ مشکل درهای داخلی هم که بالا گفتم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ واسه تبدیل واحدها به متر، از منوی window گزینه model info رو بزن. بعدش تو پنجره ای که باز میشه قسمت units برو و واحدها رو تبدیل به متر کن. واسه کشیدن درها چه مشکلی داری؟ از component ها هم میتونی استفاده کنیا. استفاده از کامپوننت هم نمیدونم میدونی یا نه تو پست شماره 69 تاپیک زیر گفته شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread29344-7.html#post519869 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ طبقات رو اگه عیناً مشابه هست با ctrl+move که گفتی می تونی بکشی. ولی یه راه ساده تر دیگش هم استفاده از همون pull/push هستش و ارتفاع را تا حدی که میخوای بالاتر ببری. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ تصویر زیر شامل چند زون هست که وقتی میخوام کپی کنم فقط یک قسمت رو کپی میکنه و ما بقی رو انتخاب هم که میکنم همین یکی رو کپی میکنه ...و بصورت مناسب بر روی قسمت بالا تنظیمم نمی شود.در شکل مشخص است. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ تصویر زیر شامل چند زون هست که وقتی میخوام کپی کنم فقط یک قسمت رو کپی میکنه و ما بقی رو انتخاب هم که میکنم همین یکی رو کپی میکنه ...و بصورت مناسب بر روی قسمت بالا تنظیمم نمی شود.در شکل مشخص است. کنترل رو بگیر و تک تک انتخاب کن. وقتی کل چیزایی رو که می خواستی انتخاب کردی راست کلیک کن و make group رو بزن. اون موقع اون محدوده ای رو که می خوای کلش رو می تونی کپی - پیست کنی 3 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ با component ها هم میتونی کار کنی ک کارتو فوق العاده ساده میکنن 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ کنترل رو بگیر و تک تک انتخاب کن. وقتی کل چیزایی رو که می خواستی انتخاب کردی راست کلیک کن و make group رو بزن. اون موقع اون محدوده ای رو که می خوای کلش رو می تونی کپی - پیست کنی ممنون مهناز جونم...ولی همچنان مشکل عدم تطابق گوشه ها وجود داره..واسه اون چیکار کنم؟ با component ها هم میتونی کار کنی ک کارتو فوق العاده ساده میکنن یعنی چجوری؟با component ها اصلا آشنا نیستم..فکر میکردم واسه در و پنجره هست 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ سوال بعدی:مقیاس ها رو که جابجا کردم ...حالا زون هام کوچک شده ..و فضایی که میخوام رو در بر نمیگیره. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ با ابزار scale که با زدن دکمه s فعال میشه می تونی اندازه حجمی که کشیدی رو کوچیک و بزرگ کنی و متناسب کنی با اون چیزی که میخوای. 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بر F|UID عزیز من فکر میکنم شما در زمینه کار با اسکچ مبتدی هستید و فکر میکنم اگر پایه ای شروع به کار کنید تا کار با تمام ابزار ها رو یاد بگیرید و کلا با سیستم کارکرد اسکچ اشنا بشید خیلی بهتره.اخه سوالاتتون هر کدوم کلی مساله توشه و هر کدومش کلی مفاهیم پایه ای رو شامل میشه.برای راحتیه کار خودتون تقاضا دارم از تاپیک مربوطه اموزش ها رو پیگیری کنید تا به نتیجه مطلوب برسید. اگر بخاید من به تک تک سوالاتون جواب میدم ولی اینطوری شما گیج میشید و پیشرفتتون خوب نخواهد بود. حالا چند تا نکته واسه ایمپورت کردن. شما دقیقا همون فایل کدتون رو با تمام توضیحات و خط و خطوط اضافه وارد کردین.بهتر بود قبل از ورود اینارو پاک میکردید. من فکر میکنم شما دیوار ها رو به صورت یک خز بالا اوردید.قبل از اون باید دیوار ها رو ایجاد میکردید. احتمالا در مورد مفاهیم اصلی اسکچ هم که صفحه ها رو از خطوط ایجاد میکنه اطلاعات زیادی ندارید.ظاهرا شما فقط یه صفحه واسه کف ایجاد کردید و به همون ارتفاع دادید. باز هم اگه سوالی بود در خدمتم. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بر F|UID عزیزمن فکر میکنم شما در زمینه کار با اسکچ مبتدی هستید و فکر میکنم اگر پایه ای شروع به کار کنید تا کار با تمام ابزار ها رو یاد بگیرید و کلا با سیستم کارکرد اسکچ اشنا بشید خیلی بهتره.اخه سوالاتتون هر کدوم کلی مساله توشه و هر کدومش کلی مفاهیم پایه ای رو شامل میشه.برای راحتیه کار خودتون تقاضا دارم از تاپیک مربوطه اموزش ها رو پیگیری کنید تا به نتیجه مطلوب برسید. اگر بخاید من به تک تک سوالاتون جواب میدم ولی اینطوری شما گیج میشید و پیشرفتتون خوب نخواهد بود. حالا چند تا نکته واسه ایمپورت کردن. شما دقیقا همون فایل کدتون رو با تمام توضیحات و خط و خطوط اضافه وارد کردین.بهتر بود قبل از ورود اینارو پاک میکردید. من فکر میکنم شما دیوار ها رو به صورت یک خز بالا اوردید.قبل از اون باید دیوار ها رو ایجاد میکردید. احتمالا در مورد مفاهیم اصلی اسکچ هم که صفحه ها رو از خطوط ایجاد میکنه اطلاعات زیادی ندارید.ظاهرا شما فقط یه صفحه واسه کف ایجاد کردید و به همون ارتفاع دادید. باز هم اگه سوالی بود در خدمتم. درود..ممنون از وقتی که گذاشتید...در حقیقت استفاده از نرم افزار اسکچاپ برای من بیشتر حالت یک میان برنامه رو داره...با لینک آن با انرژی پلاس از طریق پلاگین openstudio...بنابراین شیوه محاسبه بارهاش بیشتر برام مهمه تا زیبایی طرح.در مورد کد هم صحیح فرمودید....اینجا رو دقت نکردم....در مورد دیوار کشی با خطوط هم در یک فیلم اموزشی یوتیوب یه چیزایی یاد گرفتم..اما در مورد سقف و درش هیچی نمیدونم...بنابراین از مکعب استفاده کردم. 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ درود..ممنون از وقتی که گذاشتید...در حقیقت استفاده از نرم افزار اسکچاپ برای من بیشتر حالت یک میان برنامه رو داره...با لینک آن با انرژی پلاس از طریق پلاگین openstudio...بنابراین شیوه محاسبه بارهاش بیشتر برام مهمه تا زیبایی طرح.در مورد کد هم صحیح فرمودید....اینجا رو دقت نکردم....در مورد دیوار کشی با خطوط هم در یک فیلم اموزشی یوتیوب یه چیزایی یاد گرفتم..اما در مورد سقف و درش هیچی نمیدونم...بنابراین از مکعب استفاده کردم. سلام مجدد.خواهش میکنم .انجام وظیفست کار خاصی نکردم. راستش با برنامه ای که گفتید اشنایی ندارم.الان رشتتونو دیدم. به هر حال اگه برای کاری که گفتید هم بخاید کار کنید بهتره پایه ای شروع کنید. در مورد سقف و در : برای ایجاد بازشو شما باز هم کارهای مختلفی میتونید انجام بدید.یکیش اینه که مثلا از خطوط زاهنما استفاده کنید.محل تقاطع اون خطوط رو با ابزار مداد یک مستطیل در بیارید و بعد با ابزار pull به داخل هل بدین تا توی مستطیل ایجاد شده خالی بشه.یا میتونید خطوطی که از کد اومده رو بهش ارتفاع بدید تا ارتفاع نعل درگاه و بعد ش باز ادامه کار مثل روش قبل. در مورد سقف هم متوجه منظورتون نشدم.درمورد چه چیزیش میخاید بدونید؟بگید تا جواب بدم. 2 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان اینجا کسی با ابزار surface matchingآشنایی داره؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده