hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلام به روش های زیادی میشه این کارو کرد.مثلا میتونی نمای جانبیه کارتو بکشی و بعد با زدن دکمه p بهش عمق بدی.اگه بیشتر توضیح بدی بیشتر میتونم کمکت کنم همون نمایی که زدی برام یادته؟؟ یه 4 راه داره که اون در حقیقت زیر گذره.حالا من میخوام این زیر گذر رو در بیارم با شیب ملایم 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ همون نمایی که زدی برام یادته؟؟ یه 4 راه داره که اون در حقیقت زیر گذره.حالا من میخوام این زیر گذر رو در بیارم با شیب ملایم خوب شما میتونی از دید بالا بهش عمق بدی و بعد از دید جتنبی یه خط با همون شیبی که مد نظرته بکشی و باز با دکمه p قسمت اضافی رو حذف کنی 2 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ سلام يه سوال داشتم چطوري ميتونم از كار اسكچاپم عكس بگيرم و بصورت عكس سيوش كنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ سلام يه سوال داشتمچطوري ميتونم از كار اسكچاپم عكس بگيرم و بصورت عكس سيوش كنم ؟ سلاماز منوی فایل گزینه اکسپرت بعد 2d رو انتخاب کنید بعد نوع دخیره سازیه فایل رو تنطیم کنید و گزینه option رو بزنید در این قسمت تیک use wive size رو برداید و اندازه عکس رو به دلخواه تنظیم کنید بعد تیک anti alise رو بزارید تا گوشه عکستون نرم بشه بعد در قسمت compression اون پایین better qualiti رو انتخاب کنید موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ سلاماز منوی فایل گزینه اکسپرت بعد 2d رو انتخاب کنید بعد نوع دخیره سازیه فایل رو تنطیم کنید و گزینه option رو بزنید در این قسمت تیک use wive size رو برداید و اندازه عکس رو به دلخواه تنظیم کنید بعد تیک anti alise رو بزارید تا گوشه عکستون نرم بشه بعد در قسمت compression اون پایین better qualiti رو انتخاب کنید موفق باشید خيلي ازت ممنونم دوست من. 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام یه سوال ، من چطوری می تونم تو این تصویر جاش معلومه یه رمپ ایجاد کنم ؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه
PO0OH 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام ی سوال داشتم توی اسکچاپ دیوارو که میکشم ضخامت ندارند ... چجوری میتونم بهشون ضخامت بدم؟ تازه دارم یاد میکیرم مرسی دوستان:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام ی سوال داشتمتوی اسکچاپ دیوارو که میکشم ضخامت ندارند ... چجوری میتونم بهشون ضخامت بدم؟ تازه دارم یاد میکیرم مرسی دوستان:hapydancsmil: سلام از ابزار push/pull (ِیه مکعب مستطیل که روش یه فلش قرمز رو به بالا داره) استفاده کن و ببر رو حجم و بیرون بکشید ... 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام یه سوال ، من چطوری می تونم تو این تصویر جاش معلومه یه رمپ ایجاد کنم ؟ ممنون سلام شما میتونید با ابزار پوش قسمتی رو که میخاید تا ارتفاع دلخواه بالا بیارید و بعد قسمتی که ارتفاعش کم میشه رو (لبه مورد نظر)رو با ابزار move به زمین بچسبونید.به این ترتیب یه رمپ ایجاد کردید 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ سلام ی سوال داشتمتوی اسکچاپ دیوارو که میکشم ضخامت ندارند ... چجوری میتونم بهشون ضخامت بدم؟ تازه دارم یاد میکیرم مرسی دوستان:hapydancsmil: من معتقدم با تمام قدرنی که این نرم افزار داره ما معمارا خیلی راحت تر میتونیم پلان 2 بعدی رو توی کد بکشیم و اونو ایمپورت کنیم توی اسکچ.شما میتونید از منوی فایل........ایمپورت...........2d.........پسوند dwg رو انتخاب کنید و فایل کد رو به اسکچاپ بیارید . 3 لینک به دیدگاه
badiee 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ چه طور میتونم برنامه supidium اسکچاپ و مدلهای چراغ برای برنامه vray اسکچاپ تهیه کنم و نصبش کنم در ضمن اسکچاپ 8 دارم ولی نمیدونم برنامه های جانبی شو چطور تهیه کنم (بیرون میفروشن؟ کجا؟)ممنون میشم چون دارم پروزه پایان نامه مو انجام میدم نیاز مبرم دارم با تشکر از شما 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ چه طور میتونم برنامه supidium اسکچاپ و مدلهای چراغ برای برنامه vray اسکچاپ تهیه کنم و نصبش کنم در ضمن اسکچاپ 8 دارم ولی نمیدونم برنامه های جانبی شو چطور تهیه کنم (بیرون میفروشن؟ کجا؟)ممنون میشم چون دارم پروزه پایان نامه مو انجام میدم نیاز مبرم دارم با تشکر از شما سلام عزیزم پودیوم خودش یه موتور رندره و ارتباطی با وی ری نداره و light fixcher هم با برنامه پودیوم عرضه میشه.در مورد پلاگینها هم احتیاجی به خرید نداری عزیزم از خیلی سایت ها هستن که رایگان میتونید دانلود کنید.الان ادرسش یادم نیست تا شب واستون میزارم.خیلی گشتم پیدا نکردم الان لینک به دیدگاه
badiee 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ سلامعزیزم پودیوم خودش یه موتور رندره و ارتباطی با وی ری نداره و light fixcher هم با برنامه پودیوم عرضه میشه.در مورد پلاگینها هم احتیاجی به خرید نداری عزیزم از خیلی سایت ها هستن که رایگان میتونید دانلود کنید.الان ادرسش یادم نیست تا شب واستون میزارم.خیلی گشتم پیدا نکردم الان مرسی عزیزم ممنون میشم لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ معماران گرامی یک عدد رواق با اسکچاپ اگر دارید بزارید یا آموزش بدید ممنون لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ معماران گرامی یک عدد رواق با اسکچاپ اگر دارید بزارید یا آموزش بدید ممنون عزیزم اینجا سوالات مطرح میشه نه درخواست 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ عزیزم اینجا سوالات مطرح میشه نه درخواست ممنون ، مشکل حل شد ... 1 لینک به دیدگاه
reza4090 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوست من چرا اسکچاپ من موقع کار کردن با نور های پودیوم بسته میشه ؟عیب از اسکچاپ یا اسکچاپ من مورد داره؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوست من چرا اسکچاپ من موقع کار کردن با نور های پودیوم بسته میشه ؟عیب از اسکچاپ یا اسکچاپ من مورد داره؟ سلام .ظاهرا ایراد مربوط به نرم افزار شماست .چون تا حالا به این مشکل نخوردم.از کرک برنامتون مطمئنید؟ در مورد سوالی هم که راجع به متریال شیشه گفتید: امیدوارم عکس کمکتون کنه 2 لینک به دیدگاه
reza4090 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ آره پیدا کردمش خیلی لطف کردید ممنون:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده