رفتن به مطلب

پرسش و پاسخ پیرامون نرم افزار sketch up

Bahram Sh مهمان

ارسال های توصیه شده

سلام بچه ها. من یه مشکل فنی واسم پیش اومده.... مشکل اینجاست که من نقشه اتوکدیم رو خیلی خوب و کامل باندری کردم همه ی قسمت هاش رو و بلوک کردم که وارد نرم افزار اسکچ کنم.وقتی وارد اسکچ میشه متاسفانه نقشه انگار منفجر شده و هر قسمت نقشه یه جاییه یه قسمت تو آسمون یه قسمت رو زمین یه قسمت وسط. چیکار کنم؟؟/؟؟/ کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ خستم شد دیگه

سلام

تو کد همه تو یه سطحن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام من تازه کار سه بعدی رو یاد گرفتم الان دارم روی یک پروژه رستوران ساحلی (مجموعه آلاچیق ) کار میکنم تو رندر گیری مشکل دارم به نظر شما با چه برنامه ای رندر بگیرم اینم نمونه کار من

50582635753785083949.jpg

چندتا از موتورای رندرگیری که واسه اسکتچاپ هست تو لینک زیر معرفی شده:

http://www.noandishaan.com/forums/thread129359.html

سلام

دوستان من چند وقت پیش یه تعداد متریال به مت های اسکچاپم اضافه کردم ولی موقع استفاده از اونها ارور زیر رو به من میده و برنامه رو میبنده!! این بلا رو سر یه تعداد از پلاگینهام آورده و حتی یه تعداد از متهای خودشم اینطوری شدن کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه؟! اون متریال هارو هم پاک کردم ولی دیگه درست نشد!!

68084109581848736293.jpg

متریالا رو از کجا دانلود کردی؟ اسکتچاپ چنده؟

آره کدش هیچ مشکلی نداره مثل همیشه که نقشه میکشیدم کاملا مسطح و 2 بعدیه.

توی دو بعدی کد به نظر مسطح میاد. مهم اینه که وقتی از همه خط ها properties میگیری، z همشون 0 باشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره کدش هیچ مشکلی نداره مثل همیشه که نقشه میکشیدم کاملا مسطح و 2 بعدیه.

ببرش توپرسپکتیو یا 3بعدی کد معلوم میشه دوبعدی هست یا نه...........

• Like 2
لینک به دیدگاه
چندتا از موتورای رندرگیری که واسه اسکتچاپ هست تو لینک زیر معرفی شده:

http://www.noandishaan.com/forums/thread129359.html

توی دو بعدی کد به نظر مسطح میاد. مهم اینه که وقتی از همه خط ها properties میگیری، z همشون 0 باشه.

الان که دیدم elevation واسه بعضیا صفر زده واسه بعضیا214.806

بعد واسه یه سری خطوط دیگه نوشتهz=0 مشکلش رو چطور برطرف کنم؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان که دیدم elevation واسه بعضیا صفر زده واسه بعضیا214.806

بعد واسه یه سری خطوط دیگه نوشتهz=0 مشکلش رو چطور برطرف کنم؟؟؟

ارتفاع اونایی که 0 رو نیست باید تو همون کد انتخاب کنی و 0 کنی. بعدش وارد اسکتچاپ کنی :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ارتفاع اونایی که 0 رو نیست باید تو همون کد انتخاب کنی و 0 کنی. بعدش وارد اسکتچاپ کنی :a030:

الام من z ها رو باید صفر بدم یا elevation؟؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

از اسکچ فنز دانلود کردم، 8Pro . این مشکلو با متها داشتم هیچی حالا با ایمپورت کردن فایلای skp و استفاده از بعضی پلاگینام پیدا کردم!! حالا برا مت و ایمپورت یه راه پیدا کردم هرچند همچین اساسی و به درد بخورم نیست ولی پلاگینا هیچ جوره درست نشدن!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
از اسکچ فنز دانلود کردم، 8Pro . این مشکلو با متها داشتم هیچی حالا با ایمپورت کردن فایلای skp و استفاده از بعضی پلاگینام پیدا کردم!! حالا برا مت و ایمپورت یه راه پیدا کردم هرچند همچین اساسی و به درد بخورم نیست ولی پلاگینا هیچ جوره درست نشدن!!

این اروری که داده مشکل از متریال و پلاگین و اینا نیست. خود ورژن اسکتچاپ مشکل داره و به نظر فول نیست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
الام من z ها رو باید صفر بدم یا elevation؟؟؟؟؟

سلام, خودتو زیاد درگیر بردن کد تو اسکچاپ نکن , معمولا وقتی یه فایل کد که کمان یا دایره داشته باشه رو میبری تو اسکیچ طرح از هم میپاشه,

راه بهتری واسه بردن کد تو اسکیچ وجود داره که من خودم همیشه ازش استفاده میکنم

از طرح کد عکس بگیر ببر تو اسکیچ بعد اونجا با استفاده از ابزار line و arc رو خطوط عکس یه بار بکش اینطوری هم خطوط درست میشه هم اینکه همه صفحه ها تشکیل میشه دیگه نیازی به پلاگین make face برای صفحه ساختن نیست. شاید به نظر روش طولانی باشه اما این طور نیست خیلی سریع میتونی طرحت رو ببری تو اسکیچ

فقط تنها نکته ای که داره اینکه باید بلد باشی چطور عکس با کیفیت از cad بگیری که خطوط تو اسکیچ واضح باشن اگه خواستی از این روش استفاده کنی بگو تا این قسمتش رو هم واست توضیح بدم

موفق باشی :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این اروری که داده مشکل از متریال و پلاگین و اینا نیست. خود ورژن اسکتچاپ مشکل داره و به نظر فول نیست.

آخه قبلا اینطوری نبود برنامه رو هم خریدم دانلود نکردم که بگم ایراد داشته !!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

نسخه ای که داری استفاده میکنی باگ داره. شاید کرکش کرک سالمی نبوده.

یا اینکه یکی از پلاگینایی که نصب کردی باگ داشته.

• Like 2
لینک به دیدگاه
نسخه ای که داری استفاده میکنی باگ داره. شاید کرکش کرک سالمی نبوده.

یا اینکه یکی از پلاگینایی که نصب کردی باگ داشته.

اگه از پلاگینا باشه میشه فهمید کدوم یکی بوده؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام, خودتو زیاد درگیر بردن کد تو اسکچاپ نکن , معمولا وقتی یه فایل کد که کمان یا دایره داشته باشه رو میبری تو اسکیچ طرح از هم میپاشه,

راه بهتری واسه بردن کد تو اسکیچ وجود داره که من خودم همیشه ازش استفاده میکنم

از طرح کد عکس بگیر ببر تو اسکیچ بعد اونجا با استفاده از ابزار line و arc رو خطوط عکس یه بار بکش اینطوری هم خطوط درست میشه هم اینکه همه صفحه ها تشکیل میشه دیگه نیازی به پلاگین make face برای صفحه ساختن نیست. شاید به نظر روش طولانی باشه اما این طور نیست خیلی سریع میتونی طرحت رو ببری تو اسکیچ

فقط تنها نکته ای که داره اینکه باید بلد باشی چطور عکس با کیفیت از cad بگیری که خطوط تو اسکیچ واضح باشن اگه خواستی از این روش استفاده کنی بگو تا این قسمتش رو هم واست توضیح بدم

موفق باشی :a030:

سلااااااااام.واقعاااااا؟؟؟ چه خوب. آره دستت درد نکنه بی زحمت بگو روششو.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
سلام وقتتون بخیر ی سوال در رابطه با اسکچاپ داشتم چه جوری میشه ی سطح شیب دار با شیب 20-30 درصد تو اسکچاپ بکشیم خواهش میکنم یکی کمکم کنه:ws52:

دوست عزیز چنین چیزی مدنظرتونه؟

zox8eqzebe2p78xk508s.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • اضافه کردن...