mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ او تو را تنها گذاشت . . . . و تو فکر میکنی که هیــــــــــچ حرفه بدی به او نزدی . . . . ولی اینگونه نیست . . . . . - شاید گاهی بجای اینکه بگویی "عزیزم خدانگهدار" فقط گفته ای "بای" . . . . . - وقتی میگوید سرم درد میکند شاید بجای اینکه خود دوای دردش باشی گفته ای برو دکتر خوب میشی . . . . . - شاید وقتی گفته خوبی ؟ چه خبر ؟ فقط جواب داده ای "سلامتی" . . . . . - شاید چندین روز حالش را نپرسیده ای و وقتی او حالت را میپرسد , فقط گفته ای "ببخشید وقت نداشتم" . . . . . و هزاران دلیل دیگر که اگر کمی فکر کنی می فهمی . . . . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ مـن گــاهــی بــا خـــیـال ِ تــو مـیـخـــــندم هـــــنـوز ...!!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ عشـق و دوست داشتن بازی با کلمات یا کــنار هم قرار دادن حروف الفبــــا نیســ ـت. عشـق باور میخـــــــواهد ازجــــــنــس دوسـ ـت داشتن 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ حـرف هـایت سنگ اسـت سـالهـاست ایـن پنجـره شـیشـه نـدارد ... محکمتـر بـزن ! 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ به صدایت که معتاد شدم رفتی ! حالا هر روز خاطره تزریق میکنم ...! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ لحظهای چند كه از دست طبیب، گرمی مهر به پیشانی بیمار رسد ؛ نوشداروی شفابخشتر از داروی اوست ! چون به رقص آیی و سرمست برافشانی دستٰ پرچم شادی و شوق است كه افراشتهای ! لشكر غم خورد از پرچم دست تو شكست ! دست، گنجینه مهر و هنر است : خواه بر پرده ساز، خواه در گردن دوست، خواه بر چهره نقش، خواه بر دنده چرخ، خواه بر دسته داس، خواه در یاری نابینایی، خواه در ساختن فردایی ! آنچه آتش به دلم میزند، اینك، هر دم سرنوشت بشرست، داده با تلخی غمهای دگر دست به هم ! بار این درد و دریغ است كه ما تیرهامان به هدف نیك رسیده است، ولی دستهامان، نرسیده است به هم ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ دلواپسی نکن ... من به تاریکی عادت کرده ام ! رنگ تن پوش من از رنگ شب تیره تر است ... نگران من نباش ! گم نخواهم شد در شب ... این شب است که گم شده در عمق تنهایی من ....!!! 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ نبودنت در من قدم می زند، من زیر ِ باران! تو دور میشوی، من خیس! این دِلبری های ِ بهار است، نیامده دیوانه می کند، کوچه را از تنهایی...! 1 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ قرارمان همینجا باشد اینجا خانه ی دلتنگیهای من اینجا میعادگاه عاشقانه های من اینجا آرامگه من است من خواهم نوشت و تو آزادی بیایی و بخوانی و بنویسی یا بیایی و بخوانی و ننویسی و جاری خواهی شد در نوشته های من و قلبت خواهد تپید در واگویه هایم و تو در پی نوازشهایم سر بر زانوانم خواهی نهاد و من بوسه ها خواهم دزدید از لبان شیرینت وقتی در میان نوازشهایم مستِ مست شدی و خواهی دید اینگونه برای همیشه تو را خواهم داشت بی گله و شکایت از نبودنت من با قلمم تو را آنگونه که میخواهم می آفرینم و دوباره همچون روزهای زیبایمان .... خودِ ِ خودِ عشق خواهی شد یادت هست؟ همانکه دل از من ربود همانکه همه ی زندگی اش بودم و هنوز همه ی زندگی من است همانکه چون کوه استوار ایستاده بود تا ابد !! و هنوز چون کوه استوار ایستاده ام تا ابد همانکه بی من نمیتوانست باشد و هنوز بی او نمیتوانم باشم دوباره خواهم آفرید بیاو ببین من میشوم خالق و تو میشوی مخلوق دوباره نوازشت خواهم کرد و تو بوسه خواهی کاشت بر گونه ام و خورشید چشمانم خواهد درخشید قرارمان همینجا خانه ی دلتنگیهایم لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی دِلَتـْــ از زَنانگی مـے گیـرَد... میخواهـی کودَکــْ باشے دُختـر بَچـه اے کــه به هَـر بَهــآنـه اے بـه آغوشـی پَنـاه می بَـــرَد و آسوده اشکــ می ریــزَد زَטּ کـه باشی، بایـد بُغضهای زیـادے رآ بی صــدا دفـטּ کُنـی ....!!! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تقصیــر بَرـگـہـا نیســ ت .. آدمـہـآ هَمینـَنـد ..!! نَفـَس ڪِه میدهے لِـﮧ اَـت مے ڪُنـَنـد ..!!! 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ راستش را بخواهی ديگر منتظر آمدن تو نيستم منتظر رفتن خودم هستم قلبم پيرزنی هفتاد ساله است زانوهايش درد ميكند...! 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ما به هم نمی رسیم امّا بهترین غریبه ات می مانم که تو را همیشه دوست خواهد داشت . . . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ سقوط … تاوان پریدن با بعضی هاست … ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ مَــטּ تــآوآטּ اِشتبآهــے رآ دآدَم ڪـﮧ نـآمَـش {عشـق} بـود وَ تُــو تــآوآטּ {صدآقَتــے} رآ ڪـﮧ نـآمش خیـآنَتــ بود ! مُهـــم ایــטּ اَستــ ڪـﮧ {هَــر دو} بـآختیــم ...! مَــטּ تُــو رآ وَ تُــو عشــق {پـآكـم} رآ ...! [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 485] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 500x741 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ سکـــــوت میکنم بگذار حرفـــها آنقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ فاصله یعنی همین تعلل ِ تو هنگامِ گفتنِ "دوستت دارم" وقتی من منتظر ِشنیدنش هستم ... سهراب کریمی 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ اگر این فاصله ها بگذارد...شاید بتوانم به گرد پای تو برسم... به پای تو که نه! من از اول هم خاک خورده ی صحنه ی تو بودم... 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ مینـــویســــم سـرشـــار از عـشـــق بـــراے تـــویــی ڪـﮧ همیــشــــــﮧ ... تنهـــا مخـاطـبـــ خـــاصّ دل نـــوشـتـــﮧ هــــاے ِ منــــی بــــراے تــــو ڪـﮧ بـخـوانـــی بـــدانـــی دوستـــــ داشتـنـتــــ בر مـَــטּ بــــی انتـــهـاستـــــــ ... 1 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سکوت مخملیم را پای نداشتن حرفی برای گفتن مگذار در این سکوت مخملی من دنیای زیبایی را ساخته ام که تو برایم شرح داده ای... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده