*--T--* 1699 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 من دو ساله دارم... موقعه گرفتن کارت 17 سالم بود دورغ گفتم 18 سالمه... آآآآآآآآورین! 2
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2010 خیلی هیجان انگیزه باور کن... آره.واقعا" هیجان انگیزه.یه حس خوبی به آدم دست میده 2
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 سپاس از حس نوع دوستانه ي محسن عزيز و ساير دوستان خوشحال خواهيم شد در گروه " سفيران زندگي " نيز كه در همين انجمن به پا شده است شاهد حضور شما دوستان باشيم . عضويت دوستان مايه ي مباهات است . موفق در خوبي و احسان تا ابد باشيد 4
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2010 سپاس از حس نوع دوستانه ي محسن عزيز و ساير دوستان خوشحال خواهيم شد در گروه " سفيران زندگي " نيز كه در همين انجمن به پا شده است شاهد حضور شما دوستان باشيم . عضويت دوستان مايه ي مباهات است . موفق در خوبي و احسان تا ابد باشيد سپاس قاصدک.حتما" عضو میشم. قاصدک همیشه برای من سمبل خبرای خوبه 1
armstrong 2214 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 منم کارتشو دارم...الان یکساله که عضوم... :icon_gol::icon_gol: 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 من نزدیک 1 سال هست کارت رو دارم.حس خوبیه.خونوادم وقتی کارتم رو دیدن ناراحت شدن ولی راضیشون کردم.بعد از مرگ به این جسم نیازی ندارم مهم روح هست
royan aria 2423 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 من خیلی داغونم الان چند سالیه که ترس از مرگ همه زندگیمو مختل کرده:icon_pf (34): هیچ لذتی لز زندگی نمیبرم:icon_pf (34): البته ترس نه ترس از مردن چون مثلا خیلی بی احتیاط وسط بلوار میرم یا رانندگی توی جاده رو(روی همه مردا کم میشه) ولی در کل حس بدی از اسم و یاد مرگ دارم کاش کسی کمکم کنه 1
VINA 31339 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 من خیلی داغونمالان چند سالیه که ترس از مرگ همه زندگیمو مختل کرده:icon_pf (34): هیچ لذتی لز زندگی نمیبرم:icon_pf (34): البته ترس نه ترس از مردن چون مثلا خیلی بی احتیاط وسط بلوار میرم یا رانندگی توی جاده رو(روی همه مردا کم میشه) ولی در کل حس بدی از اسم و یاد مرگ دارم کاش کسی کمکم کنه تو از مرگ میترسی؟ بنظر من مرگ خیلی خوبه اولش ترس داره اون لحظه ای که میفهمی مردی ترس داره اما بعدش ارامشهه راحت میشی از این دنیا خیلی خوبه 3
zizi62 155 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 منم كارت اهدا دارم و به همه توصيه ميكنم ثبت نام كنند اين دنيا كه خيري از ما نميبينند بلكه بعد از مرگمون يه كار ثوابي انجام بديم 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 من خیلی داغونمالان چند سالیه که ترس از مرگ همه زندگیمو مختل کرده:icon_pf (34): هیچ لذتی لز زندگی نمیبرم:icon_pf (34): البته ترس نه ترس از مردن چون مثلا خیلی بی احتیاط وسط بلوار میرم یا رانندگی توی جاده رو(روی همه مردا کم میشه) ولی در کل حس بدی از اسم و یاد مرگ دارم کاش کسی کمکم کنه مرگ ترسناک هست ولی نمی شه ازش فرار کرد.از خیلی از اتفاقات توی زندگی نمی تونیم فرار کنیم. 2
TrueBlue 1583 ارسال شده در 1 آذر، 2010 آخ جون بلاخره این تاپیکو پیدا کردم:aghosh: من 3 ساله که کارتشو دارم بابا قشنگیش به اینه که به خانواده ت نگی بعد چند ماه به مامانم گفتم که مخالفت کرد ولی پشیمونی سودی نداشت :4chsmu1: بابامم که تازه پارسال اتفاقی کارتمو تو کیفم دید :icon_pf (34): کلی دعوام کرد ولی بازم پشیمونی سودی نداشت همیشه وقتی از همه جا بریدم و نا امیدم ،وقتی به کارتم نگاه می کنم یه حس خوبی بهم میگه که حداقل یه کار خوب تو این دنیا انجام دادی،نگران نباش :flowerysmile: 2
shaden. 18583 ارسال شده در 1 آذر، 2010 تو از مرگ میترسی؟ بنظر من مرگ خیلی خوبه اولش ترس داره اون لحظه ای که میفهمی مردی ترس داره اما بعدش ارامشهه راحت میشی از این دنیا خیلی خوبه تو مگه چن بار مردي؟ :w00: 1
ارسال های توصیه شده