*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من دو ساله دارم... موقعه گرفتن کارت 17 سالم بود دورغ گفتم 18 سالمه... آآآآآآآآورین! 2 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آآآآآآآآورین! خیلی هیجان انگیزه باور کن... 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی هیجان انگیزه باور کن... آره.واقعا" هیجان انگیزه.یه حس خوبی به آدم دست میده 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سپاس از حس نوع دوستانه ي محسن عزيز و ساير دوستان خوشحال خواهيم شد در گروه " سفيران زندگي " نيز كه در همين انجمن به پا شده است شاهد حضور شما دوستان باشيم . عضويت دوستان مايه ي مباهات است . موفق در خوبي و احسان تا ابد باشيد 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سپاس از حس نوع دوستانه ي محسن عزيز و ساير دوستان خوشحال خواهيم شد در گروه " سفيران زندگي " نيز كه در همين انجمن به پا شده است شاهد حضور شما دوستان باشيم . عضويت دوستان مايه ي مباهات است . موفق در خوبي و احسان تا ابد باشيد سپاس قاصدک.حتما" عضو میشم. قاصدک همیشه برای من سمبل خبرای خوبه 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ منم کارتشو دارم...الان یکساله که عضوم... :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ من نزدیک 1 سال هست کارت رو دارم.حس خوبیه.خونوادم وقتی کارتم رو دیدن ناراحت شدن ولی راضیشون کردم.بعد از مرگ به این جسم نیازی ندارم مهم روح هست لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ من میترسم:icon_pf (34): از چی؟ 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ از مرگ همش جلوی چشممه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ خب مرگ ترس داره ولی نمی شه ازش فرار کرد.عین خواب هست. 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ من خیلی داغونم الان چند سالیه که ترس از مرگ همه زندگیمو مختل کرده:icon_pf (34): هیچ لذتی لز زندگی نمیبرم:icon_pf (34): البته ترس نه ترس از مردن چون مثلا خیلی بی احتیاط وسط بلوار میرم یا رانندگی توی جاده رو(روی همه مردا کم میشه) ولی در کل حس بدی از اسم و یاد مرگ دارم کاش کسی کمکم کنه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ من خیلی داغونمالان چند سالیه که ترس از مرگ همه زندگیمو مختل کرده:icon_pf (34): هیچ لذتی لز زندگی نمیبرم:icon_pf (34): البته ترس نه ترس از مردن چون مثلا خیلی بی احتیاط وسط بلوار میرم یا رانندگی توی جاده رو(روی همه مردا کم میشه) ولی در کل حس بدی از اسم و یاد مرگ دارم کاش کسی کمکم کنه تو از مرگ میترسی؟ بنظر من مرگ خیلی خوبه اولش ترس داره اون لحظه ای که میفهمی مردی ترس داره اما بعدش ارامشهه راحت میشی از این دنیا خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
zizi62 155 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ منم كارت اهدا دارم و به همه توصيه ميكنم ثبت نام كنند اين دنيا كه خيري از ما نميبينند بلكه بعد از مرگمون يه كار ثوابي انجام بديم 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ من خیلی داغونمالان چند سالیه که ترس از مرگ همه زندگیمو مختل کرده:icon_pf (34): هیچ لذتی لز زندگی نمیبرم:icon_pf (34): البته ترس نه ترس از مردن چون مثلا خیلی بی احتیاط وسط بلوار میرم یا رانندگی توی جاده رو(روی همه مردا کم میشه) ولی در کل حس بدی از اسم و یاد مرگ دارم کاش کسی کمکم کنه مرگ ترسناک هست ولی نمی شه ازش فرار کرد.از خیلی از اتفاقات توی زندگی نمی تونیم فرار کنیم. 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ آخ جون بلاخره این تاپیکو پیدا کردم:aghosh: من 3 ساله که کارتشو دارم بابا قشنگیش به اینه که به خانواده ت نگی بعد چند ماه به مامانم گفتم که مخالفت کرد ولی پشیمونی سودی نداشت :4chsmu1: بابامم که تازه پارسال اتفاقی کارتمو تو کیفم دید :icon_pf (34): کلی دعوام کرد ولی بازم پشیمونی سودی نداشت همیشه وقتی از همه جا بریدم و نا امیدم ،وقتی به کارتم نگاه می کنم یه حس خوبی بهم میگه که حداقل یه کار خوب تو این دنیا انجام دادی،نگران نباش :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من از طريق سايت اقدام كردم ولي به قسمت شهر رسيد قبول نكرد لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تو از مرگ میترسی؟ بنظر من مرگ خیلی خوبه اولش ترس داره اون لحظه ای که میفهمی مردی ترس داره اما بعدش ارامشهه راحت میشی از این دنیا خیلی خوبه تو مگه چن بار مردي؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده