pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ کثافت و کثافت کاري تو جامعه زياد شده منم زياد ميبينم از اين چيزا!! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ کثافت و کثافت کاري تو جامعه زياد شده منم زياد ميبينم از اين چيزا!! اوهوم............... مرسی که تاپیکو آوردی بالا 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ اوهوم...............مرسی که تاپیکو آوردی بالا قابلي نداشت!! 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ این که خوبه ! من یک اتفاقاتی واسم افتاده ........ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ این که خوبه ! من یک اتفاقاتی واسم افتاده ........ تعریف کن خو 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ تعریف کن خو قابلیت تعریف کردن نداره متاسفانه ولی خب واقعا عجیب بود وسط خیابون همچین حرکتی ...! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ قابلیت تعریف کردن نداره متاسفانه ولی خب واقعا عجیب بود وسط خیابون همچین حرکتی ...! چنا آخه.................... از اینم بدتر بود؟ :banel_smiley_52: خصوصی بگو میمیرم از فضولیا...............:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ چنا آخه....................از اینم بدتر بود؟ :banel_smiley_52: خصوصی بگو میمیرم از فضولیا...............:banel_smiley_52: یکی دیگه هست برا دوستمه تعریف میکنم بد بخت میگفت تو خیابون داشتم میرفتم یک پسری گل به سری اومد تو خبابون جلومو گرفت قشنگ چند تا ماچ آبدار ازم میکنه و بعد میره به همین سادگی و راحتی :دی 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ به منم بگو به منم بگو :shad::shad: البته خصوصی منم آخه دخملم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ یکی دیگه هست برا دوستمه تعریف میکنم بد بخت میگفت تو خیابون داشتم میرفتم یک پسری گل به سری اومد تو خبابون جلومو گرفت قشنگ چند تا ماچ آبدار ازم میکنه و بعد میره به همین سادگی و راحتی :دی خب یعنی مال تو از این بدتر بود:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ یکی دیگه هست برا دوستمه تعریف میکنم بد بخت میگفت تو خیابون داشتم میرفتم یک پسری گل به سری اومد تو خبابون جلومو گرفت قشنگ چند تا ماچ آبدار ازم میکنه و بعد میره به همین سادگی و راحتی :دی :jawdrop::jawdrop::jawdrop: به منم بگو به منم بگو :shad::shad:البته خصوصی منم آخه دخملم اول به من بگو دیگه.................... 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ بد تر از مال منم هست ! متاسفانه کسی رو میشناختم که کشیدنش تو خونه یکی هم جلو در ایستاده بوده که این نیاد بیرون ! ولی با کلی بد بختی در میره ! متاسفم برا جامعمون .... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ بد تر از مال منم هست ! متاسفانه کسی رو میشناختم که کشیدنش تو خونه یکی هم جلو در ایستاده بوده که این نیاد بیرون ! ولی با کلی بد بختی در میره ! متاسفم برا جامعمون .... آره متاسفانه................ تو چقد وقایع تلخ شنیدی 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ یه دفعه نشد بیام تو این تاپیک اینجوری:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: نشم...... مثه فیلمای ترسناک میمونه!!!!!!!:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ بد تر از مال منم هست ! متاسفانه کسی رو میشناختم که کشیدنش تو خونه یکی هم جلو در ایستاده بوده که این نیاد بیرون ! ولی با کلی بد بختی در میره ! متاسفم برا جامعمون .... عزیز فکر کنم شما شهرک غرب میشینید چون من شنیدم اونجا از این اتفاقا زیاد می افته:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ یه دفعه نشد بیام تو این تاپیک اینجوری:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: نشم...... مثه فیلمای ترسناک میمونه!!!!!!!:banel_smiley_52: خوب بشنو و عبرت بگیر 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خوب بشنو و عبرت بگیر من همین جوریش پامو از خونه میزارم بیرون سکته میکنم....:icon_pf (34):شوماهام اینارو میگید...دیگه هیچی....:obm: :obm: 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ امروز یه صحنه ی جالب تو یونیمون دیدم . . ! چندتا پسر و دختر تو چمنا نشسته بودن داشتن باهم صحبت میکردن . . .! یهویی چند تا برادر از بیرون دانشگاه این صحنه رو دیدن و اومدن جداشون کردن . . .! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده