RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ زیاد از شوخی کردن خوشم نمیاد....... اگه هم باشه با اونهایی که خیلی خیلی خیلی باهاشون نزدیک شدم و نه غیر....... سعی میکنم که باعث شادی دیگران بشم ولی شوخی نه......... شادی و شادمانی با شوخی متفاوت هستش ........ شوخی خوبه ولی باید نفر مقابل رو بشناسم و همچنین به جا باشه........ 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي من خیلی شوخم به قول شما شده یه وقتایی هم سو تفاهم بشه ولی همیشه خنده رو وشوخ هستم فراتر از اونی که فکرشو میکنی هاااا :ws2: 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ با دوستام و اطرافيان آشنا كه خيلي زياد همينجا درخواست دارم اگه ميشه مدتش رو زيادتر كنيد با كسايي هم كه نميشناسم شوخي ميكنم البته بي احترامي و بي ادبي نميكنم، اگه ديدم جنبه دارن كه ادامه ميدم، مثل همين ادميني كه روز اولي كه عضو شدم رفتم كلي اذيتش كردم، بعد ديگه االان معتاد به اين كار شدم وگرنه اگه جنبه نداشته باشن زيادسراغشون نميرم روابط خشك خوشم نمياد :icon_razz: اتفاقا منم عین عینه مهسا هستم من اصلا با آدمای خشک و کاملا جدی زیاد هم صحبت نمی شم.:shad::shad::shad: 6 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي اول سلام . بعدم شوخی خوبه اما تا جایی که طرف مقابلت ازت سوء استفاده نکنه من خودم شوخ و شادم اما سعی میکنم شوخی هام نه توهین باشه نه اینکه کاری کنم که طرف مقابلم برنجه ممکنه پیشم اومده باشه انجور شرایطی اما سعی کردم معذرت خواهی کنم و دیگه با اون نفر شوخی نکردم. با دوستای نزدیک که جند ساله باهاشون آشنا هستم و روحیاتشون میدونم شوخی میکنم 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ در مقابل آدمی هم که خیلی جدی باشه زیاد خوشآیند نیست.......باید روابط با دیگران یه طراوتی داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ با دوستام و اطرافيان آشنا كه خيلي زياد همينجا درخواست دارم اگه ميشه مدتش رو زيادتر كنيد با كسايي هم كه نميشناسم شوخي ميكنم البته بي احترامي و بي ادبي نميكنم، اگه ديدم جنبه دارن كه ادامه ميدم، مثل همين ادميني كه روز اولي كه عضو شدم رفتم كلي اذيتش كردم، بعد ديگه االان معتاد به اين كار شدم وگرنه اگه جنبه نداشته باشن زيادسراغشون نميرم روابط خشك خوشم نمياد :icon_razz: نیازار ادمینی که زحمت کش است است که اعصاب دارد و اعصاب شیرین خوش است در مقابل آدمی هم که خیلی جدی باشه زیاد خوشآیند نیست.......باید روابط با دیگران یه طراوتی داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ زیاد از شوخی کردن خوشم نمیاد....... اگه هم باشه با اونهایی که خیلی خیلی خیلی باهاشون نزدیک شدم و نه غیر....... سعی میکنم که باعث شادی دیگران بشم ولی شوخی نه......... شادی و شادمانی با شوخی متفاوت هستش ........ شوخی خوبه ولی باید نفر مقابل رو بشناسم و همچنین به جا باشه........ شوخی خیلی هم خوبه:icon_pf (34): اسمش روشه دیگه شوخی :icon_pf (44): یعنی طرف باید جنبه داشته باشه بی احترامی با شوخی می فرقه با یه بار شوخی کردن میفهمی طرف چیکارست 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ در مقابل آدمی هم که خیلی جدی باشه زیاد خوشآیند نیست.......باید روابط با دیگران یه طراوتی داشته باشه موافقم خفن 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ بستگی به افرادش و میزان صمیمت جمع داره .و خوب در چنین مواردی درجه شوخی هم فرق می کنه . ولی کلا آدم شوخی هستم. ولی سر کار یا در مراسم های رسمی اگه من رو ببینید باور نمیکنید که حتی بلد باشم شوخی کنم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من اهلش نیستم!! کاملا مشخصه!! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من اهلش نیستم!! یه جورایی معلومه 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اگه خدا قبول کنه اندازه اسب آبی شوخم!البته وقتی هم سگ بشم،اوه اوه ، خدا نصیب گرگ بیبون نکنه!!! چه تعبير با مزهاي بود اسب آبي رو گفتم ولي راست ميگي قسمت دوم رو هم منم اينطوريم اتفاقا منم عین عینه مهسا هستم من اصلا با آدمای خشک و کاملا جدی زیاد هم صحبت نمی شم.:shad::shad::shad: :shad::shad::shad: نیازار ادمینی که زحمت کش است استکه اعصاب دارد و اعصاب شیرین خوش است دوس دارم لذتي كه در چزوندن ادميني هست، در هيچ چيز نيست 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ کاملا مشخصه!! شوخی جالبی بود یه جورایی معلومه باورم نمی شه این همه آدم جوابه پسته منو دادن؟! :TAEL_SmileyCente: ای جاااااااااااانم چقده معروفم! :pichak: نه واقعا خیلی اهله شوخی نیستماااااااااا!! :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ باورم نمی شه این همه آدم جوابه پسته منو دادن؟! :tael_smileycente:ای جاااااااااااانم چقده معروفم! :pichak: نه واقعا خیلی اهله شوخی نیستماااااااااا!! :wubpink: مثل اینکه خیلی بهت چسبیده هااا :167: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ مثل اینکه خیلی بهت چسبیده هااا:167: خیلللللللللللللی زیاد بازم میخام بازم میخام!! :persiana__hahaha: از یخ در بهشتم بیشتر می چسبه!:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ خیلللللللللللللی زیاد بازم میخام بازم میخام!! :persiana__hahaha:از یخ در بهشتم بیشتر می چسبه!:Ghelyon: باشه 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ منم شوخي ميكنم اصولا در جدي ترين حالت هم شوخ بودن رو دوس دارم خب خيلي ها فكر ميكنن دارم بهشون تيكه ميندازم و د بيا خر بيار و ..........:w00: در كل خوشم ديگه 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من شوخی زیاد می کنم:vahidrk: اما حد شو حفظ می کنم،به شخصیت کسی توهین نمی کنم میگیم و میخندیم و شادیم و سرخوش... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده