ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ ایول بابا منم میخوام ازین شکلکها 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ نه اون بود تبدیل شد به :vahidrk: امیدوارم اینطور که میگید باشه....جام دست غریبه نیفته.....باز شماها همسایه مایین... تو هم پسرمی پسر کوچیکه به کسی نگی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ منم میخوام ازین شکلکها بابا لینکشو دادم ما قهرمانیم این چند نفرم کاش گروه تشکیل بدن زیاد بشیم جنگ جهانی بشه(این برای جلوگیری از بستن تاپیکه ) 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ تو هم پسرمی پسر کوچیکه به کسی نگی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: نه حواسم هس به هیشکی نمیگم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ خوب دیگه مسابقه خانوادگی شد میزاریمش داخل خونه خسته نباشین:ws28: 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ خیالتون راحت!!! شده تبانی هم بکنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته!!!:vahidrk:(جایگزین) :167::spiteful: 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ :167::spiteful: ای بابا!!! باز تا دو کلمه من حرف نزدم گندم خانم پیداش شد!!!! فک کنم اصن یه موتور جستجو به سایت بسته که اگه خدایی نکرده من یه پخت خلاف بدم بیاد خفتم کنه!!!! الان جستجو کرد کلمه تبانی رو دید...حالا من بگم خدمت شما که اصن ما با بچه های گروه ۵و ۷ و ۹ دست همکاری دادیم.....:w73: این ماییم که قراره تبانی کنیم!!!! 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ ای بابا!!! باز تا دو کلمه من حرف نزدم گندم خانم پیداش شد!!!!فک کنم اصن یه موتور جستجو به سایت بسته که اگه خدایی نکرده من یه پخت خلاف بدم بیاد خفتم کنه!!!! الان جستجو کرد کلمه تبانی رو دید...حالا من بگم خدمت شما که اصن ما با بچه های گروه ۵و ۷ و ۹ دست همکاری دادیم.....:w73: این ماییم که قراره تبانی کنیم!!!! :ws28: نه بابا پستای شما همش بوی خلاف میده حالا که تبانی واسه خودیه..حله راحت باشین اگرم کسی اعتراض کرد بگین خودم یه کاری کنم گناهکار شه صداش واسه گروه ما بلند نشه 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ :ws28: نه بابا پستای شما همش بوی خلاف میده حالا که تبانی واسه خودیه..حله راحت باشین اگرم کسی اعتراض کرد بگین خودم یه کاری کنم گناهکار شه صداش واسه گروه ما بلند نشه من پستام بوی خلاف میده؟؟؟؟؟ ببینید اگه میخوایم اول بشیم بایستی بازی رو بگیریم دستمون!!!!توجه میکنید که!!!از ۵ به بالا مال شما گروه های زیر ۵ هم من کنترل میکنم!! 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ من پستام بوی خلاف میده؟؟؟؟؟ ببینید اگه میخوایم اول بشیم بایستی بازی رو بگیریم دستمون!!!!توجه میکنید که!!!از ۵ به بالا مال شما گروه های زیر ۵ هم من کنترل میکنم!! قبلا...الان که نه میگم یه وقت خسته نشید!!!گروه زیر پنج که سه تاش خودی ان عیب نداره چه کنیم دیگه..هر چ بار سنگین رو دوش ما فعالان برنده س 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ آقا من از همین الان بگم اگه گروه ما مقام نیاره من همه شماها رو به جرم تبانی میکشونم دادگاه:ws3::ws3: 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ آقا به حول و قوه الهی منم هم گروهی پیدا کردم انگار 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ از همین لحظه به بعد همتون برای نائب قهرمانی تلاش کنید ناامیدم نشید خدا بزرگه 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ بعععععععععععله من و سارا جون میایم به جنگ با بقیه گروه ها از حالا واسه دوم شدن تلاش کنید. 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ بعععععععععععله من و سارا جون میایم به جنگ با بقیه گروه هااز حالا واسه دوم شدن تلاش کنید. دوستان اگه بخوانم نمیتونن دوم بشن. ما باید بهشون اجازه بدیم وگرنه مقام دومی رو خالی میذاریم برای سومی تلاش می کنن 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ آقا نیاید از این سوالای شرعی و ادبیاتی و از اینجور چیزا بپرسید که اصلا نیستم من فقط عشق برقم غیر این باشه رقابتی نمیکنم چون غیر برق خوشم نمیاد 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ آقا به حول و قوه الهی منم هم گروهی پیدا کردم انگار بعععععععععععله من و سارا جون میایم به جنگ با بقیه گروه هااز حالا واسه دوم شدن تلاش کنید. ثبت شد. سرگروه رو هم مشخص کنید 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ فکر کنم با مشخص شدن حضور ما در این دوره از مسابقات، موج انصراف ها از فردا شروع بشه خودتون منصرف بشید تا مثل برزیل آبروتون نرفته 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ فکر کنم با مشخص شدن حضور ما در این دوره از مسابقات، موج انصراف ها از فردا شروع بشه خودتون منصرف بشید تا مثل برزیل آبروتون نرفته :whistle: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده