Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 مهر، 2014 من که نباید تمام هدف های استراتژیکم رو لو بدم که بذارید یه مرحله از مسابقه بگذره همه چی دستتون میاد 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 9 مهر، 2014 من که نباید تمام هدف های استراتژیکم رو لو بدم که بذارید یه مرحله از مسابقه بگذره همه چی دستتون میاد یاسر دیدی گفتم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 مهر، 2014 خب برا اینکه اسپم نشه همش :أی بچه ها بیایید گروهاتونو مشخص کنید دیگه 5
Yaser.C 5059 ارسال شده در 9 مهر، 2014 این یه نقشه هستش ما ساده ایم باورمون شد دیدی آقا سهند؟؟؟ دمت گرم باحال مچشو گرفتی.... 4
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 9 مهر، 2014 دیدی آقا سهند؟؟؟ دمت گرم باحال مچشو گرفتی.... مواظب باش خلاصه من دوست دارم جوانمردانه روبرو بشیم 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 مهر، 2014 اگه نصف اینایی که گفتیدو به من میدادید به نفعتون میرفتم کنار مدالو میدادم به شماها 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 9 مهر، 2014 اگه نصف اینایی که گفتیدو به من میدادید به نفعتون میرفتم کنار مدالو میدادم به شماها من همه امتیازو میدم بهت :hapydancsmil: اما نرو کنار چون دوست دارم موفقیتت رو ببینم دخملم 2
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 9 مهر، 2014 چرا تهمت میزنید ماه رمضونی؟ باکدوم بودین ارتاش یا من؟ اگه من اگه ارتاش خوب راست میگه زیر میزی خواستین دیگه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 مهر، 2014 من همه امتیازو میدم بهت :hapydancsmil:اما نرو کنار چون دوست دارم موفقیتت رو ببینم دخملم از قدیم گفتن هیشکی بابا مامان نمیشه ها 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 9 مهر، 2014 اگه نصف اینایی که گفتیدو به من میدادید به نفعتون میرفتم کنار مدالو میدادم به شماها مث این میمونه که برزیل برا حذف نکردن آلمان ازش پول بخواد....خو شوما خودتون هفت تا میخورید....پول دیگه برا چی؟؟؟؟؟؟ (ولی این شکلکا رو خیلی خوب انتخاب میکنید!!!) راستی من به آقا سهند قول داده بودم با اقوامش درگیر نشم!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 9 مهر، 2014 مث این میمونه که برزیل برا حذف نکردن آلمان ازش پول بخواد....خو شوما خودتون هفت تا میخورید....پول دیگه برا چی؟؟؟؟؟؟ (ولی این شکلکا رو خیلی خوب انتخاب میکنید!!!) راستی من به آقا سهند قول داده بودم با اقوامش درگیر نشم!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 افرین اگه یکی از بچه هام با تو بودن ببین چی میشد 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 مهر، 2014 مث این میمونه که برزیل برا حذف نکردن آلمان ازش پول بخواد....خو شوما خودتون هفت تا میخورید....پول دیگه برا چی؟؟؟؟؟؟ (ولی این شکلکا رو خیلی خوب انتخاب میکنید!!!) راستی من به آقا سهند قول داده بودم با اقوامش درگیر نشم!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون برزیل بود من بچه تبریزم همه کاری از دستم برمیاد بچه ها بترسید از گروهایی که ساکتن بجنگید تا یکی از چندتا گروه که کل کل کردن برنده بشن وگرنه باس بریم 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 9 مهر، 2014 اون برزیل بود من بچه تبریزم همه کاری از دستم برمیادبچه ها بترسید از گروهایی که ساکتن بجنگید تا یکی از چندتا گروه که کل کل کردن برنده بشن وگرنه باس بریم خیالتون راحت!!! شده تبانی هم بکنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته!!!:vahidrk:(جایگزین) 5
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 9 مهر، 2014 خیالتون راحت!!! شده تبانی هم بکنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته!!!:vahidrk:(جایگزین) اینو باید میزاشتی:gnugghender: جریان تیم 3 لهستان تو والیباله قهرمان بود ولی بود یک هم که تا نیمه نهایی بالا میاد بقیه تو مقدماتی حذف میشن سه تیم ما هم 5-7-9 هرکدوم ببره جام تو خونواده میمونه 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 مهر، 2014 خیالتون راحت!!! شده تبانی هم بکنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته!!!:vahidrk:(جایگزین) بسیار عالی همینوری بریم جلو انجمنو درو میکنیم (جایگزین) 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 مهر، 2014 اینو باید میزاشتی:gnugghender: جریان تیم 3 لهستان تو والیباله قهرمان بود ولی بود یک هم که تا نیمه نهایی بالا میاد بقیه تو مقدماتی حذف میشن سه تیم ما هم 5-7-9 هرکدوم ببره جام تو خونواده میمونه ایول بابا 4
Yaser.C 5059 ارسال شده در 9 مهر، 2014 اینو باید میزاشتی:gnugghender: جریان تیم 3 لهستان تو والیباله قهرمان بود ولی بود یک هم که تا نیمه نهایی بالا میاد بقیه تو مقدماتی حذف میشن سه تیم ما هم 5-7-9 هرکدوم ببره جام تو خونواده میمونه نه اون بود تبدیل شد به :vahidrk: امیدوارم اینطور که میگید باشه....جام دست غریبه نیفته.....باز شماها همسایه مایین... 3
ارسالهای توصیه شده