Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ من که نباید تمام هدف های استراتژیکم رو لو بدم که بذارید یه مرحله از مسابقه بگذره همه چی دستتون میاد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ من که نباید تمام هدف های استراتژیکم رو لو بدم که بذارید یه مرحله از مسابقه بگذره همه چی دستتون میاد یاسر دیدی گفتم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ چی گفتی بهش؟ این یه نقشه هستش ما ساده ایم باورمون شد 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ خب برا اینکه اسپم نشه همش :أی بچه ها بیایید گروهاتونو مشخص کنید دیگه 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ این یه نقشه هستش ما ساده ایم باورمون شد دیدی آقا سهند؟؟؟ دمت گرم باحال مچشو گرفتی.... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ دیدی آقا سهند؟؟؟ دمت گرم باحال مچشو گرفتی.... مواظب باش خلاصه من دوست دارم جوانمردانه روبرو بشیم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ اگه نصف اینایی که گفتیدو به من میدادید به نفعتون میرفتم کنار مدالو میدادم به شماها 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ اگه نصف اینایی که گفتیدو به من میدادید به نفعتون میرفتم کنار مدالو میدادم به شماها من همه امتیازو میدم بهت :hapydancsmil: اما نرو کنار چون دوست دارم موفقیتت رو ببینم دخملم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ چرا تهمت میزنید ماه رمضونی؟ باکدوم بودین ارتاش یا من؟ اگه من اگه ارتاش خوب راست میگه زیر میزی خواستین دیگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ من همه امتیازو میدم بهت :hapydancsmil:اما نرو کنار چون دوست دارم موفقیتت رو ببینم دخملم از قدیم گفتن هیشکی بابا مامان نمیشه ها 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ اگه نصف اینایی که گفتیدو به من میدادید به نفعتون میرفتم کنار مدالو میدادم به شماها مث این میمونه که برزیل برا حذف نکردن آلمان ازش پول بخواد....خو شوما خودتون هفت تا میخورید....پول دیگه برا چی؟؟؟؟؟؟ (ولی این شکلکا رو خیلی خوب انتخاب میکنید!!!) راستی من به آقا سهند قول داده بودم با اقوامش درگیر نشم!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ مث این میمونه که برزیل برا حذف نکردن آلمان ازش پول بخواد....خو شوما خودتون هفت تا میخورید....پول دیگه برا چی؟؟؟؟؟؟ (ولی این شکلکا رو خیلی خوب انتخاب میکنید!!!) راستی من به آقا سهند قول داده بودم با اقوامش درگیر نشم!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 افرین اگه یکی از بچه هام با تو بودن ببین چی میشد 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ مث این میمونه که برزیل برا حذف نکردن آلمان ازش پول بخواد....خو شوما خودتون هفت تا میخورید....پول دیگه برا چی؟؟؟؟؟؟ (ولی این شکلکا رو خیلی خوب انتخاب میکنید!!!) راستی من به آقا سهند قول داده بودم با اقوامش درگیر نشم!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون برزیل بود من بچه تبریزم همه کاری از دستم برمیاد بچه ها بترسید از گروهایی که ساکتن بجنگید تا یکی از چندتا گروه که کل کل کردن برنده بشن وگرنه باس بریم 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ اون برزیل بود من بچه تبریزم همه کاری از دستم برمیادبچه ها بترسید از گروهایی که ساکتن بجنگید تا یکی از چندتا گروه که کل کل کردن برنده بشن وگرنه باس بریم خیالتون راحت!!! شده تبانی هم بکنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته!!!:vahidrk:(جایگزین) 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ خیالتون راحت!!! شده تبانی هم بکنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته!!!:vahidrk:(جایگزین) اینو باید میزاشتی:gnugghender: جریان تیم 3 لهستان تو والیباله قهرمان بود ولی بود یک هم که تا نیمه نهایی بالا میاد بقیه تو مقدماتی حذف میشن سه تیم ما هم 5-7-9 هرکدوم ببره جام تو خونواده میمونه 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ خیالتون راحت!!! شده تبانی هم بکنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته!!!:vahidrk:(جایگزین) بسیار عالی همینوری بریم جلو انجمنو درو میکنیم (جایگزین) 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ اینو باید میزاشتی:gnugghender: جریان تیم 3 لهستان تو والیباله قهرمان بود ولی بود یک هم که تا نیمه نهایی بالا میاد بقیه تو مقدماتی حذف میشن سه تیم ما هم 5-7-9 هرکدوم ببره جام تو خونواده میمونه ایول بابا 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ اینو باید میزاشتی:gnugghender: جریان تیم 3 لهستان تو والیباله قهرمان بود ولی بود یک هم که تا نیمه نهایی بالا میاد بقیه تو مقدماتی حذف میشن سه تیم ما هم 5-7-9 هرکدوم ببره جام تو خونواده میمونه نه اون بود تبدیل شد به :vahidrk: امیدوارم اینطور که میگید باشه....جام دست غریبه نیفته.....باز شماها همسایه مایین... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده