VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ انشالله اگر خونده باشید قبول میشید نخونده باشید هم قبول نمیشید پس به پشتکارتون ربط داره با دعا این مورد حل نمیشه نخوندم اما میدونم قبولمتا دانشگاه ازاد هست باکی نیست فقط مشکل اینه چجوری سر صب برم امتحان بدم 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ نخوندم اما میدونم قبولمتا دانشگاه ازاد هست باکی نیست فقط مشکل اینه چجوری سر صب برم امتحان بدم :ws28: 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ بچه ها 1 هفته خدا بهتون فرصت داد بیشتر برامون دعا کنید 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ بچه ها 1 هفته خدا بهتون فرصت داد بیشتر برامون دعا کنید چشم حتما سحر جان شمام یه هفته بیشتر میخونید 7 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ الهم صل علي محمد وآل محمد( وعجل فرجهم) الهي همه به حوايجشون برسن و دوستان كنكوريمون وبعدش خودم در كنكور موفق باشيم. آمين الهم صل علي محمد وآل محمد(وعجل فرجهم) در ضمن از دوستاي خوبمون هم بابت دعا واسه همه ممنونيم. 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ چشم حتما سحر جانشمام یه هفته بیشتر میخونید آوره بابا.من هر جقد بیشتر میخونم باز میگم کاش یه هفته دیگه وقت داشتم.خدا صدامو شنید 8 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ خوب شد عقب افتاد کنکور :| من دعا نکرده بودم امیدوارم نتیجه زحماتتونو بگیرید 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ ايشالا همه بچه ها كنكورشونو خيلي خيلي خوب بدن! :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ ای باباالان برف بارید بیسکویتاشون نم کشیده ما انگیزه نداریم بریم سر کنکور 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ خدایا به این بچه خرخونا کمک کن کنکور رو بترکونن ما هم این وسط یه کم شیرینی کاسب بشیم 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ خدایا به این بچه خرخونا کمک کن کنکور رو بترکونن ما هم این وسط یه کم شیرینی کاسب بشیم شما هم بیایه بیسکوییتی دور هم میخوریم سر جلسه 6 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ ایشالله دانشگاه خب قبول شین....... نتیجه زحماتتون رو ببینین....... اگر هم نتیجه نداد اشکالی نداره بالاخره آقایون فکر شما هم بودند و براتون دانشگاه آزاد تاسیس کردن..... با دانشگاه آزاد دیگر استرس نداشته باشید.... 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ بچه هااااااااا واسه من دعا کنید تهران قبول شم.روزانه شبانه هر چییییییییییی.فقط تهران قبول شمپیام نور هم نباشه لدفن 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ بچه هااااااااا واسه من دعا کنید تهران قبول شم.روزانه شبانه هر چییییییییییی.فقط تهران قبول شمپیام نور هم نباشه لدفن مامی قفولی 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ بچه هااااااااا واسه من دعا کنید تهران قبول شم.روزانه شبانه هر چییییییییییی.فقط تهران قبول شمپیام نور هم نباشه لدفن ايشالا همون چيزي قبول ميشي كه دوست داري سحر جون! با تمام شرايط و ويژگي هاي مورد نظرت كه گفتي 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ ای باباالان برف بارید بیسکویتاشون نم کشیده ما انگیزه نداریم بریم سر کنکور آفرین ... احسنت .... همینه من شرط میبندم تو قبولی ... چون منم دقیقا سر جلسه رفتنی همین فکرارو میکردم با خودم :ws28: خدایا به این بچه خرخونا کمک کن کنکور رو بترکونن ما هم این وسط یه کم شیرینی کاسب بشیم ای جوزف نامرد اینجا هم دنبال شیرینی میگردی ؟؟؟ هنوز شیرینی من مونده ها .... ندادم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ مامی قفولی آرتاش اینجا رو با باغ مخفی اشتباه گرفتی 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خب خب عزیزان طبق قراری که گذاشته بودم من از الان شروع کردم به صلوات شمردن واسه دوستای عزیزمون که سر جلسه ن تا الان 200تا فرستادم بقیه چقد متقبل میشن تا بعد از ظهر بفرستیم؟؟ 7 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خب خب عزیزان طبق قراری که گذاشته بودم من از الان شروع کردم به صلوات شمردن واسه دوستای عزیزمون که سر جلسه ن تا الان 200تا فرستادم بقیه چقد متقبل میشن تا بعد از ظهر بفرستیم؟؟ 50.000تا من می فرستم البته اگه دهنم تاول نزنه 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ 50.000تا من می فرستمالبته اگه دهنم تاول نزنه :w58: چه خبرته؟؟؟کنترل کن خودتو بابا 50000تا من تا الان 500تا فرستادم بچه ها بدویین بیاین دیگه:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده