دختر باران 18625 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 آهااااااا راس میگی بیایید شادی هامونو نه ببخشید امین هامونو تقسیم کنیم نه دیگه رفع شد ممنون خدایا خداوندا من و دوستانم با قلبای کوچکمون دوست داریم در آسمون کنکور پرواز کرده و در دانشگاه تهران فرود بیاییم آمین خدایا این آمینه سمت منم بیاد 6
soil eng 17164 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 آهااااااا راس میگی بیایید شادی هامونو نه ببخشید امین هامونو تقسیم کنیم نه دیگه رفع شد ممنون خدایا خداوندا من و دوستانم با قلبای کوچکمون دوست داریم در آسمون کنکور پرواز کرده و در دانشگاه تهران فرود بیاییم آمین آفرين دختر خووووب.هميشه بخشنده باش ايشالا ك خوب ميديم.توكل به خدا..هر چي مصلحت باشه 5
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 منم فردا صبح کنکور دارم برم یکم تست بخونم امیدوارم همه موفق بشن:hapydancsmil: 6
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 من چ خونه باشم چ نباشم ..چ تعطيل باشه چ نباشه...هميشه 8 صب بيدارممن ميفرستم برات.قوله قول مرسییییییی االهه جونممممممم:aghosh: 6
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 خدایا این آمینه سمت منم بیاد حتما میاد خیـــــــالت راحت آفرين دختر خووووب.هميشه بخشنده باشايشالا ك خوب ميديم.توكل به خدا..هر چي مصلحت باشه من همیشه بخشنده ام فقط این سری آمین و با یه چی دیگه اشتباه گرفته بودم دقیقا همینه اگه تو سرنوشتمون باشه پس راهی که باید بریم اگه نه حتما یه چیز بهتر منتظرمونه در مقابل تقدیر تدبیر هیچ نیست 6
Moment 15228 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 آقا یه سری مورچه داریم تعلیم دیده...میندازی رو پاسخنامه ردش رو میگیری تست میزنی با تضمین 30 درصد تخفیف مخصوص بچه های نواندیشان 5
memmar 6829 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 آهااااااا راس میگی بیایید شادی هامونو نه ببخشید امین هامونو تقسیم کنیم نه دیگه رفع شد ممنون خدایا خداوندا من و دوستانم با قلبای کوچکمون دوست داریم در آسمون کنکور پرواز کرده و در دانشگاه تهران فرود بیاییم آمین :ws28::ws28:خییلییییییییی باحالی ایشاا...همتون قبولید چیزی که بخواد بشه الان نوشته شده اس.... 4
soil eng 17164 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 حتما میاد خیـــــــالت راحت من همیشه بخشنده ام فقط این سری آمین و با یه چی دیگه اشتباه گرفته بودم دقیقا همینه اگه تو سرنوشتمون باشه پس راهی که باید بریم اگه نه حتما یه چیز بهتر منتظرمونه در مقابل تقدیر تدبیر هیچ نیست دقيقا! پس شاد باشيم و پر انرژي آقا یه سری مورچه داریم تعلیم دیده...میندازی رو پاسخنامه ردش رو میگیری تست میزنی با تضمین30 درصد تخفیف مخصوص بچه های نواندیشان 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 چیزی که بخواد بشه الان نوشته شده اس.... چی میگی پروونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3یعمی ما امتحان نداده نتیجه ها رو زدن؟ اینهمه خوندیم کشک دیگه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 آقا یه سری مورچه داریم تعلیم دیده...میندازی رو پاسخنامه ردش رو میگیری تست میزنی با تضمین30 درصد تخفیف مخصوص بچه های نواندیشان 4
Moment 15228 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 اگه 10 نفر با هم سفارش بدید ما پکیجمون رو با 50 درصد تخفیف ارائه میدیم 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 اگه 10 نفر با هم سفارش بدید ما پکیجمون رو با 50 درصد تخفیف ارائه میدیم سال بعد من کنکوریم :ws3:2تا مورچه برا من نگه دارید 4
Moment 15228 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 سال بعد من کنکوریم :ws3:2تا مورچه برا من نگه دارید خب ما واسه هر مبحث یه مورچه جدا داریم مثلا زبان انگلیسی جداس خب واسه رشته های مختلف هم اینجوریه دیگه 3
memmar 6829 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 چی میگی پروونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3یعمی ما امتحان نداده نتیجه ها رو زدن؟ اینهمه خوندیم کشک دیگه بارونی من دید دنیویشو نگفتم 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 خب ما واسه هر مبحث یه مورچه جدا داریممثلا زبان انگلیسی جداس خب واسه رشته های مختلف هم اینجوریه دیگه ارزون حساب کنید مشتری شیم 3
Moment 15228 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 ارزون حساب کنید مشتری شیم خب مورچه هایی که تافل دارن قاعدتا قیمت بالاتری دارن بعضیاشون تولیمو دارن ارزونترن 5
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 يني اين جناب جوزف رو رها كنيد؛ تاپيك ميره رو هوا! لااقل چهار تا صلوات اين وسط بگين، نثار شادي ارواح طيبه عمه طراحان كنكور! 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 خب مورچه هایی که تافل دارن قاعدتا قیمت بالاتری دارن بعضیاشون تولیمو دارن ارزونترن مورچه هایی که تافل دارناومدین بازاریابی .برو بابا 4 تا صلوات برا روح ما بفرست فردا کنکور داریم:vahidrk: 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 بارونی من دید دنیویشو نگفتم میدونم عزیزم.هر چیزی به وقت خود اتفاق خواهد افتاد(فرمایشات یکی دوستان) آخه خدا هم باید بدونه ما طاقت نداریم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 خب مورچه هایی که تافل دارن قاعدتا قیمت بالاتری دارن بعضیاشون تولیمو دارن ارزونترن من موزچه ی چلاغ میخوام اون کارش درست ترهحالا یه دونه بفرستید امتحان کنم بینم چند مورچهه حلاجن 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری