B nam o neshan 12214 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 شما دوستان رو نميدونم ولي به نظر من بهترين دعايي كه ميشه كرد اينه كه ايشالا از همونايي بياد كه بلديد! حالا هركي موافقه يه آمين بلـــــــــــــــــــــــــــند بگه! البته من كنكور ندارم... 5
soil eng 17164 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 انشاالله که نتیجه میگیریمنمخیلی خوب نخوندم .... خوب هم میخوندم استرس نداشتم به یاد ندارم برای کنکور استرس گرفته باشم ايشالا..هممون نتيجه خوب ميگيريم. ما چرا اينقدر شبيه هم هستيم شما دوستان رو نميدونم ولي به نظر من بهترين دعايي كه ميشه كرد اينه كه ايشالا از همونايي بياد كه بلديد! حالا هركي موافقه يه آمين بلـــــــــــــــــــــــــــند بگه! البته من كنكور ندارم... اميـــــــــــــن 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 شما دوستان رو نميدونم ولي به نظر من بهترين دعايي كه ميشه كرد اينه كه ايشالا از همونايي بياد كه بلديد! حالا هركي موافقه يه آمين بلـــــــــــــــــــــــــــند بگه! البته من كنكور ندارم... آمیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 دیگه بدتر تویی که کنکور نداری استرس داریمنی که دارم ندارم(جمله رو داشتی ) خو خوبه که استرس نداری خدارو شکر 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 انشاالله که نتیجه میگیریمنمخیلی خوب نخوندم .... خوب هم میخوندم استرس نداشتم به یاد ندارم برای کنکور استرس گرفته باشم چقدر خوب! من براي يه تحويل طرح ساده ام استرس ميگيرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 يه دستي به سر من بكش مينا، بلكه شفا پيدا كنم... 4
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 شما دوستان رو نميدونم ولي به نظر من بهترين دعايي كه ميشه كرد اينه كه ايشالا از همونايي بياد كه بلديد! حالا هركي موافقه يه آمين بلـــــــــــــــــــــــــــند بگه! البته من كنكور ندارم... آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــن:hapydancsmil: ايشالا..هممون نتيجه خوب ميگيريم. ما چرا اينقدر شبيه هم هستيم اميـــــــــــــن انشاالله که همینطوره... دیگه کنکور که استرس نداره شد شد نشد هم نشد دیگه اميـــــــــــــن کیه؟ 5
Moment 15228 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــن:hapydancsmil: انشاالله که همینطوره... دیگه کنکور که استرس نداره شد شد نشد هم نشد دیگه اميـــــــــــــن کیه؟ امین دهقان خودمون مسئول بخش گفتگوی آزاد 5
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 چقدر خوب! من براي يه تحويل طرح ساده ام استرس ميگيرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 يه دستي به سر من بكش مينا، بلكه شفا پيدا كنم... کلا برای درس استرس نمیگرم طرح و تحویل پروزه که هیچ ....25تیر دفاع داشتم 24ساعت 10شب تازه ماکت بردم برش بزنن انقلاب خوب یا بد میگذره میره برای درس اشتباه خودتو اذیت کنی 5
soil eng 17164 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــن:hapydancsmil: انشاالله که همینطوره... دیگه کنکور که استرس نداره شد شد نشد هم نشد دیگه اميـــــــــــــن کیه؟ :icon_pf (34): امین دهقان خودمونمسئول بخش گفتگوی آزاد آها همينه! راس ميگه! سپاس 4
Moment 15228 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 کلا برای درس استرس نمیگرم طرح و تحویل پروزه که هیچ ....25تیر دفاع داشتم 24ساعت 10شب تازه ماکت بردم برش بزنن انقلاب خوب یا بد میگذره میره برای درس اشتباه خودتو اذیت کنی منم اصلا واسه درس استرسی نمیشم ولی واسه پایان نامه استرسی شدم بدجور...دیدی دیگه 4 ترمه دفاع کردم 5
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 :icon_pf (34): آها همينه! راس ميگه! سپاس نه نشد شفاف سازی کن منم اصلا واسه درس استرسی نمیشم ولی واسه پایان نامه استرسی شدم بدجور...دیدی دیگه 4 ترمه دفاع کردم آره کاملا برای شما معلومه لازم به گفتن نبود 3
soil eng 17164 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 نه نشد شفاف سازی کن آره کاملا برای شما معلومه لازم به گفتن نبود امين همون كسي ك فردا بايد به دادم برسه... 2
Moment 15228 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 نه نشد شفاف سازی کن آره کاملا برای شما معلومه لازم به گفتن نبود به هر حال به عنوان یه تجربه لازم بود بگم که بقیه هم استفاده کننیه نمونه موردیه دیگه 2
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 امين همون كسي ك فردا بايد به دادم برسه... دستش درد نکنه بهش بگو بیاد به داد منم برسه 2
soil eng 17164 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 دستش درد نکنه بهش بگو بیاد به داد منم برسه اين امين متعلق به همتونه! هر كي ميخوادش ي ندا بده تا بياد سمتش 3
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 اين امين متعلق به همتونه!هر كي ميخوادش ي ندا بده تا بياد سمتش ئه من امین متعلق به خودم میخوام فقط :ws28: 3
soil eng 17164 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 ئه من امین متعلق به خودم میخوام فقط:ws28: تو اين تاپيك هر چي هست برا هممونه!:vahidrk: برا امين مجازا بايد بري تالار خانواده برا دور نشدن از بحث تاپيك دوباره ي يادي ميكنيم از داوطلبين كنكور..خدا صبرمون بده 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 من فردا صبح کنکور دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3تا ظهر خوندم دیگه مامانم نذاشتشانس من صبح هم همهتون خوابین پس کی صلوات بفرسته؟ 5
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 تو اين تاپيك هر چي هست برا هممونه!:vahidrk:برا امين مجازا بايد بري تالار خانواده برا دور نشدن از بحث تاپيك دوباره ي يادي ميكنيم از داوطلبين كنكور..خدا صبرمون بده آهااااااا راس میگی بیایید شادی هامونو نه ببخشید امین هامونو تقسیم کنیم نه دیگه رفع شد ممنون خدایا خداوندا من و دوستانم با قلبای کوچکمون دوست داریم در آسمون کنکور پرواز کرده و در دانشگاه تهران فرود بیاییم آمین 5
soil eng 17164 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 من فردا صبح کنکور دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3تا ظهر خوندم دیگه مامانم نذاشتشانس من صبح هم همهتون خوابین پس کی صلوات بفرسته؟ من چ خونه باشم چ نباشم ..چ تعطيل باشه چ نباشه...هميشه 8 صب بيدارم من ميفرستم برات.قوله قول 5
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری