.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ مال خودم من به آمار زمین مشکوکم اگر این شهر پر از آدمهاست پس چرا این همه دلها تنهاست من دلم تنگ کسی است که به دلتنگی من می خندد..... 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ وقتي از زندگی زده شدی برو توي کوه و داد بزن: قبول داری امیدی نیست. اونوقت تو جواب ميشنوی: نیست... نیست... نیست... جوابت رو که شنیدی، میتونی برگردی خونه، میتونی بپری پایین. پروفایل:n/a 12 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ ای مترسک ! آنقدر دستهایت را باز نکن کسی تو را در آغوش نمی گیرد ایستادگی همیشه تنهایی می آورد ... ! 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ forums hunter پرنده بی بال با فکرش پرواز میکند. 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ مال خودم! من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمی گردد بدین بالانشینی ها! 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ . . . *سلامی چو بوی خوش آشنایی بدان مردم دیده ی روشنایی *. . . جمله زیبای پروف خودم 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ ما ز هر صاحب دلی یک رسته فن آموختیمعشق از لیلی و صبر از کوه کن آموختیم گریه از مرغ سحر، خودسوزی از پروانه ها صد سرا ویرانه شد، تا ساختن آموختیم... پروف خودم 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ رو گلدون رفاقت ------------------ بریز عطر سخاوت --------------------------------------- بپاش رنگ طراوت پروف خودم الآن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ پشت یک لبخند پنهان است تمام بغض های من . . . خودم ... 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ قدیم خودم در مسلک ما معنی پرواز چنین است با بال شکسته به هوای تو پریدن... 12 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ پروفایل S.F [h=2]بشنو از نی...[/h] درود؛ شاید این آخرین فرصت من برای خوندن پیامها باشه، پس حالا ک اومدی هر چ می خواهد دل تنگت بگو. ساعات حضور در انجمن؛ از ساعت 5 صبح تا 6.30 صبح (بجز روزهای تعطیل) ترتیب شدت مشغولیت ! sub busy busy super busy hyper Busy هم اکنون در مرحله hyper Busy به سر میبرم . :-" و ب زودی به مرحله 5 خواهم رفت........ فنا !! 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نکن همچین ... چیه مگه خوووو ==================== پروفایلMahnaz.D ساكت كه بماني ميرود به حساب جواب نداشتنت....عمراً اگر بفهمند داري جان مي كني تا احترامشان را نگه داري! ---- هروقت داشتي يه آدمي رو تو ذهنت بزرگ ميكردي ، جا واسه پشيموني هم بذار 10 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ مال خودم... دفترم را بستم ورق مزن تنهايي ام را صحافی ندارد دلم !!! بر باد می رود سطر هایش ... 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ میخوام پرواز کنم! گرچه هوای شهر الوده ست ولی شاید یه گوشه ای، یه شاخه درختی، یا شایدم اگه یه خورده زور بزنم بتونم برسم به قله... اونجاست که میتونم نفس بکشم..! پروفایل پیانیست... 10 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ لطفا هی نپرس دلتنگی چه معنی دارد دلتنگی معنی ندارد ... درد دارد 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]azadeh_arch _eng[/h] چقدر زود دلم براي خودم تنگ مي شود ... دلم مي گيرد و براي خودم با تمام وجودم مي گريم ! خودم که به خود مي آيم خودي نمي بينم ... خودم را به خداي خود مي بخشم ... سبک مي شوم... سبک و سبک تر و به اوج خود مي رسم ... باز ... دلم براي خودم تنگ مي شود ! کمي که با خود سخن مي گويم خودم را در بي خودي هاي عالم مي بينم ... و خود را در ميان در يايي از خود ها مي يابم ... و حال با خود مي گويم ... بد نيست کمي با خود � 8 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دل دادهام برباد بر هرچه باداباد/ مجنون تر از لیلی شیرین تر از فرهاد ای عشق از آتش اصلو نسب داری/از تیرهی دودی از دودمان باد آب است و طوفان شد خاک است و خاکستر/از بوی تو آتش درجان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران/هر کوه بی فرهاد کاهیست به دست باد هفتاد پشت مااز نسل غم بودند/ارث پدر مارا اندوه مادرزاد ازخاک ما در باد بوی تو میآید/تنها تو میمانی مامیرویم از یاد NEGARi 8 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ [h=2]سلام[/h]هیچکس همراه نیست .... ! تنهای اول ! ---------------------------------------- بزرگ شدن هم مثل ِ سرطان ميمونه...هم درد داره و هم هزينه... --------------------------------------------------- ما دانه های یک میوه را می شماریم و خدا میوه های یک دانه را 8 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ تو هیچ پروفایلی نیست : خوب بودن منت نیست ، وظیفمونه، چون خوب به دنیا اومدیم 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ مال میلاد قصه مرگ عاطفه خوابای خوب بغل بغل انگار با هم غریبه ایم خوبیه ما دشمنیه کاش منو تو می فهمیدیم اومدنی رفتنیه تقصیر این قصه ها بود تقصیر این دشمنا بود اونا اگه شب نبودن سپیده امروز با ما بود 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده