Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ همه برنامه های سالیدم با pdf باز میشه خرابکاریه خودمه حالا که با سالید بازشون میکنم از سالیدم کپی میکنه و روش تغییرات ایجاد میکنم نمیشه میگه این فایل فقط خواندنیه نمیشه ذخیره کرد چه کنم ؟ روی یکی از فایلهای سالیدت کلیک راست کن بعد برو تو propertis از قسمت general جلوی open with چینج (change) رو بزن و برنامه سالید ورک رو از پنجره باز شده انتخاب کن و در آخر اوکی کن right click>>>propertis>>>general>>>open with>>>change>>>select solidwork 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ میشه درباره weld beads قسمت اسمبلی رو توضیح بدید ! weld beads برای جوش مهره به کار میره فقط یه سوال این دو قسمت باید دو پارت مختلف باشه تا بشه اجرا بشه ؟ این ابزار برای جوش کردن دو سطح عضو یا بدنه بکار میره شما وقتی میخواید در یک پارت دو بدنه(bodi) رو به هم جوش کنید از این ابزار استفاده میکنید. لازم نیست که حتما دوپارت مختلف باشه میتونه در همون پارتی که دارید تو اسکچی که اسکترود کردید و باهم در تماس هستند رو به هم جوش کنید 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ سلامبرو به این قسمت تا دوباره تولبارات بیان viwe>>>toolbars رو فعال کن یا از کلیک f10 استفاده کن سلام .خسته نباشید. ممنونم. اینی که گفتید اوکی شد ولی اینکه نماهام توی صفحه جا نمیشه باید چیکار کنم ؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ سلام .خسته نباشید. ممنونم. اینی که گفتید اوکی شد ولی اینکه نماهام توی صفحه جا نمیشه باید چیکار کنم ؟ خواهش میکنم روی یکی از نما ها کلیک کنید سمت چپ کادری به اسم drawing viwe براتون باز میشه که شامل چند بخشه در قسمت scale بجای use sheet scale از use custom scale استفاده کنید و تیکشو علامت بزنید زبانه کشویی زیرش فعال میشه و شما میتونید از نماهای بزرگتر یا کوچکتر بر حسب مقیاس های داده شده استفاده کنید اگه خواستید تا تصویرش رو براتون بگذارم 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ درود زیاد دقیق پست ها رو نخوندم. ولی ی مواردی یهو یادم اومد، بد نیست درس پس بدم ک: برا تغییر واحد، در هر اندازهگذاری این امکان هست ک علامت اختصاری اون واحد رو بنویسید و نوع سیستم را از میلی به اینچ مثلا تغییر داد. + خیلی وقتا دیدم ی نقشه کش با ماشین حساب کار می کنه، چیزی ک تو اتوکد هم الان حل شده از نسخه 2003 سالید بود. اعمال 4 تابع اصلی ریاضی ه. + بدونید هدف طراحی چیه، اگه هدف نقشه برا ی قطعه صنعتی ه از پایه کار رو درست برید و مثلا اگه در حقیقت مجموعه ای قراره منتاژ بشه شما هم منتاژی بکشید. نهایت برای بحث اندازه های از روش بالا بایین استفاده کنید ک کارتون سریع تر بشه؛ اما در یان صورت هم باید حواستون ب قیود باشه. + خاطرم هست از نسخه 2009 یا 2008 ی دستور برا فولی دیفاین کردن اسکچ ها اضافه شد. البته واقعا همیشه و در تمام پروژه ها نیازی ب فولی دیفان نیست. اگه نکته ها تکراری بود، بزارید ب حساب مرور کردنشون. در پناه حق 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ چرا این قسمت بری اندازه گذاری ها دو تا عدد وجود داره ؟ smart components 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ من برای یاد گرفتن اسمبلی عکسای اسمبلی لازم دارم تا بفهمم فیلم اموزشی چی میگه ! من گشتم عکس سالید پروفسور رو پیدا کردم ولی این ارورو میده ! چیکار کنم برای دانلود این قسمت باید کدوم قسمتو دانلود کنم که شامل این قسمت هم باشه . 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلام. اقای مهندس فرهاد جنس رو پیدا کردم. فقط یه سوال که درونش سوالای دیگه نهفته ست. این سربرگ mapping چیکار میکنه ؟ قسمتی که نوشته mapping control چی رو انتخاب میکنه من امتحان کردم هیچی نشد ؟! وقتی یک پارت رو بخوایم از یک متریالی که گذاشتیم به متریال دیگه تغییر بدیم نمیشه ؟! سالید قبول نمیکنه! 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ سلام. این پارت1 این تمرینه : #122 ولی من چرا نمیتونم این اندازه رو از 11.5 به 11 تبدیل کنم؟ اینجوری پارت من هیچ ارزشی نداره که ویرایش نمیشه . اینم فایلم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمای بالای پارتم مثل شکل نشده ؟تازه نمای بالای شکل خط چین دایره ها رو نداره به نظر من مشکلم چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ برای بزرگ کردن اندازه گذاری های سالیدم چی کار باید کنم گزینه های annotation رو نگاه کردم هیچ کدوم که نمیشد ! 2 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ سلام. اقای مهندس فرهاد جنس رو پیدا کردم. فقط یه سوال که درونش سوالای دیگه نهفته ست. این سربرگ mapping چیکار میکنه ؟ قسمتی که نوشته mapping control چی رو انتخاب میکنه من امتحان کردم هیچی نشد ؟! وقتی یک پارت رو بخوایم از یک متریالی که گذاشتیم به متریال دیگه تغییر بدیم نمیشه ؟! سالید قبول نمیکنه! در نمودار درختی آیکون نشان دهنده جنس قطعه شماست با کلیک راست بر روی این آیکن و گزینه Edit Material میتونید جنس قطعه رو عوض کنید. در پنل سمت راست (TASK PANE) یه قسمتی هست به نام Appearances با آیکن که شما از اینجا میتونید رنگ ظاهری قطعه رو تغییر بدید. رنگ هایی که یک نواختند مثل فلز و پلاستیک و رنگ گزینه maping توشون کاری انجام نمیده در واقع maping برای بزرگ و وچک کردن و چرخوندن مش رنگ ظاهری قطعس مثلا شما رنگ شطرنجی به قطعتون بدید میتونید با maping اندازه چهارخونه هاشو کوچیک و بزرگ کنید یا بچرخونید مثل اینا: . . 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ برای اینکه قسمت سه بعدی شکلم به چرخه یا مثل بلاک دو بعدی عمل کنه چیکار باید کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ میشه درباره RACK AND PINION MATE رو توضیح بدید. بعد درباره خط یا شکلی که باید انتخاب کنیم ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ من این قسمتو mate references رو متوجه نشدم بیش تر توضیح بود چون انگلیسی بود متوجه نشدم. 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ خب این قسمت هم باز انگلیسیه من زبانم خوب نیست : Extracting Mate References لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ میشه درباره عملکرد toggle alignment در شکل زیر یه توضیح مختصری بدید ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معنیش ضامن تنظیم بعد میره قسمتی به اسم not satisfied mate معنیش نیست سیر مت (خدا دیکشنری رو از ما نگیره ) ولی اینا که معنی نمیده ! لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ این اسمبلی خیلی گنگه! این suppressچیکار میکنه ؟! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ هدف از اینکه توی جدول اینا رو نشون میدن چیه چی رو مشخص میکنه ؟ لینک به دیدگاه
Majid73 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ سالید ورک 2013 نصب کردم ولی فایل 2011 را باز نمیکند!!! لطفا کمک کنید error future version هم میده! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده