mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ برای هل ویزارد شکل دو تا اندازه داره : [/img] در شکل شما مقدار 17 عمق سوراخ و مقدار 13 عمق رزوه هستش. در حالت کلی برای رزوه کردن یک سوراخ کور یعنی سوراخ ته بسته ما مجاز به قلاویز کاری و ایجاد زوه تا یک عمق مشخص و استانداردی هستیم. که این عمق مشخص طبق جدول های استاندارد تعیین شده و سالیدورکز هم با تعیین عمق سورخ جهت رزوه عمق رزوه استارد رو به شما میده. مگر اینکه بخواید اون عمق رزوه استاندارد رو رعایت نکنید در این صورت دستی میتونید مقدار thread رو تعیین کنید 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ سلام. خسته نباشید . من چند تا سوال داشتم : 1. برای hole wizard قسمت hole specification فقط m 10 نداره باید بین دو تا گزینه ای که گفته کدومشو انتخاب کنم نقشه که چیزی نگفته ؟ مهم نیست ؟ 2. برای اینکه صفحه top مو بتونم blind کنم باید چیکار کنم ؟ 3. توضیحی که اقای مهندس درباره سرفیس دادن من راست کلیک میکنم سرفیس رو انتخاب میکنم به سربرگام اضافه نمیشه فقط یه نوار اضافه میشه تازه with surface هم نداره ؟ سلام و درود 1- منظورتون کدوم دوتا گزینه اس؟ اگر منظورتون M10x1 و M10x1.5 و M10x1.25 هستش مقدار 1 و 1.25 و 1.5 گام پیچه که وقتی اشاره نمیکنه مقدار استارد رو باید بذاریم که برای M10 گام 1.5 هستش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2-صفحه top رو Blind کنم یعنی چی متوجه نمیشم... 3- دستور Cut with surface رو از منوی insert-->cut-->with surface اجرا کنید. 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ سلام و درود 1- منظورتون کدوم دوتا گزینه اس؟ اگر منظورتون M10x1 و M10x1.5 و M10x1.25 هستش مقدار 1 و 1.25 و 1.5 گام پیچه که وقتی اشاره نمیکنه مقدار استارد رو باید بذاریم که برای M10 گام 1.5 هستش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2-صفحه top رو Blind کنم یعنی چی متوجه نمیشم... 3- دستور Cut with surface رو از منوی insert-->cut-->with surface اجرا کنید. برای من برای m10 این دوتا گزینه داره : 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ در شکل شما مقدار 17 عمق سوراخ و مقدار 13 عمق رزوه هستش. در حالت کلی برای رزوه کردن یک سوراخ کور یعنی سوراخ ته بسته ما مجاز به قلاویز کاری و ایجاد زوه تا یک عمق مشخص و استانداردی هستیم. که این عمق مشخص طبق جدول های استاندارد تعیین شده و سالیدورکز هم با تعیین عمق سورخ جهت رزوه عمق رزوه استارد رو به شما میده. مگر اینکه بخواید اون عمق رزوه استاندارد رو رعایت نکنید در این صورت دستی میتونید مقدار thread رو تعیین کنید خب من جایی برای وارد کردن اندازه عمق 13 پیدا نکردم. منظورتون اینه که اگه m 10 رو انتخاب میکنم لازم نیست که عددی رو وارد کنم به صورت استاندارد همین مقدارو داره؟بعدش اگه عدد نقشه با پیش فرض فرق داشت عددم رو وارد کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ در هندسه فضایی فقط یک صفحه منحصر به فرد از دو خط موازی میگذره و شما مشخصه دیگه ای نمیتونید به اون اضافه کنید. مگر اینکه به جای یکی از خط ها یک وجه مکعب مثلا وجه رویی رو انتخاب کنید قید زاویه رو توش فعال کنید. . در این حالت در فضا یک صفحه وجود دارد که از یک خط بگذرد و با صفحه دیگری زاویه مورد نظر شما رو داشته باشد. . از کمکتون ممنونم. من اینی که شما گفتیدو امتحان کردم ولی این شکلو نگاه کنید جواب نداد : 2 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ برای من برای m10 این دوتا گزینه داره : 1-بعد از اجرای Hole wizard و انتخاب استاندارد DIN و نوع سوراخ که Straight Tap است گزینه type را بر روی Bottoming Tapped Hole قرار دهید. بعد M10 رو انتخاب کنید. 2-بعد از اجرای دستور Boss exrude گزینه اول direction را (End Condition) به جای blind بر روی گزینه آخر mid Plane قرار دهید. 3-خواهش میکنم. 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خب من جایی برای وارد کردن اندازه عمق 13 پیدا نکردم. منظورتون اینه که اگه m 10 رو انتخاب میکنم لازم نیست که عددی رو وارد کنم به صورت استاندارد همین مقدارو داره؟بعدش اگه عدد نقشه با پیش فرض فرق داشت عددم رو وارد کنم ؟ دقیقا زیر اندازه عمق سوراخ مقدار عمق رزوه قرار داره. حتی شکل آیکونش هم کشیده. تو تصویر خودتون هم هست با دقت بیشتر ببینید. قسمت های مختلف تنظیمات هر دستور در سالیدورکز یک اسم دارند که وقتی چند لحظه با ماوس روش وایمیستید اسمش میاد 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خب من جایی برای وارد کردن اندازه عمق 13 پیدا نکردم. منظورتون اینه که اگه m 10 رو انتخاب میکنم لازم نیست که عددی رو وارد کنم به صورت استاندارد همین مقدارو داره؟بعدش اگه عدد نقشه با پیش فرض فرق داشت عددم رو وارد کنم ؟ در هندسه فضایی فقط یک صفحه منحصر به فرد از دو خط موازی میگذره و شما مشخصه دیگه ای نمیتونید به اون اضافه کنید. مگر اینکه به جای یکی از خط ها یک وجه مکعب مثلا وجه رویی رو انتخاب کنید قید زاویه رو توش فعال کنید. . در این حالت در فضا یک صفحه وجود دارد که از یک خط بگذرد و با صفحه دیگری زاویه مورد نظر شما رو داشته باشد. . عرض کردم به جای یکی از خط ها، الان شما یک خط رو انتخاب نکردید هنوز و فقط یک صفحه رو انتخاب کردید به تنهایی شما باید یک خط و یک صفحه رو انتخاب کنید تا بتونید به صفحه زاویه دلخواه رو بدید در هنگام ایجاد Refrence Geometry ها تا اون المان کاملا معین و منحصر به فرد و فولی دیفاین نشه ایجاد نمیشه 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ من میخوام این شکل رو رسم کنم ولی قسمت دایره رو گیر کردم بادستور اکسترود و سوییپ نتونستم اجراش کنم ؟! باید چیکار کنم . [/img] 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ من میخوام این شکل رو رسم کنم ولی قسمت دایره رو گیر کردم بادستور اکسترود و سوییپ نتونستم اجراش کنم ؟!باید چیکار کنم . [/img] شما اینو اول کامل در نظر بگیر بعد از کنار با کات اکسترود تیکه ها رو با زاویه در بیار،نیازی به تعریف صفحه تحت زاویه نیست نقشه رو واضح قرار بدید ما هم روش کار کنیم بی زحمت،اون تیکه که اندازه رو داره در کف برای همینه 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ شما اینو اول کامل در نظر بگیربعد از کنار با کات اکسترود تیکه ها رو با زاویه در بیار،نیازی به تعریف صفحه تحت زاویه نیست نقشه رو واضح قرار بدید ما هم روش کار کنیم بی زحمت،اون تیکه که اندازه رو داره در کف برای همینه منظورتون متوجه نشدم که با کات اکسترود قسمت ها رو با زاویه در بیارم. نقشه واضحه که.(روی عکس کلیک کردید. ) من توی جزوه م اندازه گذاری ها همین جوریه. ما با فلاکت نقشه خوانی میکنیم. جزوه چون چند بار کپی شده کیفیتش اومده پایین. ممنونم . 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ منظورتون متوجه نشدم که با کات اکسترود قسمت ها رو با زاویه در بیارم. نقشه واضحه که.(روی عکس کلیک کردید. ) من توی جزوه م اندازه گذاری ها همین جوریه. ما با فلاکت نقشه خوانی میکنیم. جزوه چون چند بار کپی شده کیفیتش اومده پایین. ممنونم . واضح نبود و همینطوری اندازه زدم. نیازی به صفحه تعریف کردن تحت زاویه نداره.در برابر تمرینات تاپیک اینجا چیزی نداره به نظرم منظورم از کات این بود که میتونی از نمای روبرو با یه ذوزنقه تیکه رو برش بزنی،من بدون اون هم انجامش دادم 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ چرا وقتی از پارتم سه نما میگیرم اندازه هاش بل پارتم یکی نیست ؟ برای تغییر اندازه گذاریام اینجا باید چیکار کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ شما اینو اول کامل در نظر بگیربعد از کنار با کات اکسترود تیکه ها رو با زاویه در بیار،نیازی به تعریف صفحه تحت زاویه نیست نقشه رو واضح قرار بدید ما هم روش کار کنیم بی زحمت،اون تیکه که اندازه رو داره در کف برای همینه میشه فایلی که خودتون کشیدید رو بذارید ؟اگه زحمتی نیست . 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ میشه فایلی که خودتون کشیدید رو بذارید ؟اگه زحمتی نیست . بفرمایید البته بالا هم گفتم اندازه رو همینطوری زدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ این تمرین: [/img][/img] این خواستم با دستو with surface استفاده کنم که غیر ممکنه چون نقطه به فاصله 20 رو در برنمیگیره . اینم باز مثل سری قبل اضافات داره باید چیکار کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بفرماییدالبته بالا هم گفتم اندازه رو همینطوری زدم ممنونم .ولی اندازه ش رو ندارم که ادامه بدم خط رو .میخواستم بگم پارتتونو بذارید ولی سالید ورکس شما 2014 ست. ولی من متوجه نشدم چی کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ممنونم .ولی اندازه ش رو ندارم که ادامه بدم خط رو .میخواستم بگم پارتتونو بذارید ولی سالید ورکس شما 2014 ست.ولی من متوجه نشدم چی کنم ؟ دوست من اون قبلی رو توی کارخونه با سالید 2013 زدم براتون،پارت ی رو که گذاشتم با 2013 میتونید باز کنید این یکی رو هم کار میکنم،همین الان بخوام نظر بدم فکر میکنم با chamferاز نوع vertexبشه رسوند. 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ این تمرین: [/img][/img] این خواستم با دستو with surface استفاده کنم که غیر ممکنه چون نقطه به فاصله 20 رو در برنمیگیره . اگر مقدار A رو 100 فرض کنیم (چون نداده) هیچ چیز مجهول و غیر ممکنی وجود نداره.. شما برای ایجاد صحه برشی مایل نیاز به سه نقطه دارید که مختصات همشون مشخصه. تازه شما مختصات چهار نقطه رو دارید که سه تاش کفایت میکنه. ببینید: فقط بعد از Cut with Surface (یا قبلش فرق نداره) یه Exroud cut هم باید بزنید تا مثلث 30 در 10 رو هم برش دهید. 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ غیر ممکن ! ! ! اگر مقدار A رو 100 فرض کنیم (چون نداده) هیچ چیز مجهول و غیر ممکنی وجود نداره.. شما برای ایجاد صحه برشی مایل نیاز به سه نقطه دارید که مختصات همشون مشخصه. تازه شما مختصات چهار نقطه رو دارید که سه تاش کفایت میکنه. ببینید: فقط بعد از Cut with Surface (یا قبلش فرق نداره) یه Exroud cut هم باید بزنید تا مثلث 30 در 10 رو هم برش دهید. ممنونم فک میکردم صفحه ای که ایجاد میشه از نقطه 20 نمیگذره. ولی اوکی بود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده