رفتن به مطلب

سوالات خود در رابطه با solidwork را اینجا مطرح کنید

S.F

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ممنون.:icon_gol:

پس چرا من تاحالا درباره این موضوع چیزی نشنیده بودم ؟

اندازه گذاری کامل نیست خب اندازه رو موقع ترسیم وارد میکنیم کامل نیست یعنی چی ؟

من با این موضوع کاملا بیگانه ام. بیش تر خطام ابی رنگه خط هایی که برای کمکی میکشم برای کمکی مشکی میشه اونم باید پاک کنم.

میشه این ابهامو برام برطرف کنید برام ؟:hanghead:

سلام

کجای این موضوع براتون مبهمه تا توضیح بدیم؟:a030:

ببینید شما وقتی قطعه ای رو طراحی میکنید باید این قطعه موقع ساخت کاملا" نعریف شده باشه تا حین طراحی و ساخت دچار مشکل نشید

در واقع فولی دیفاین یعنی تمامی اجزای طرحتون تعریف شده هستش و جای گنگی رای نرم افزار وجود نداره

وقتی از ابزار اندازه گذاری استفاده میکنید یعنی مطمئن هستید که این جز یا غضو داری این مقدار هستش و امکان تغییرات در اون وجود نداره و شما از صحت طراحیتون مطمئن هستید

• Like 5
لینک به دیدگاه
کلی اول ذوق کردم که تونستم همه رسمام بدون فیکس کردن مشکی شدن.(فولی دیفاین )

:4564:

<a href=x3la4v9j3xg2rb8wq5kn_thumb.png' alt='x3l

خب دلیلش این این ترسیمات به هم وابسته هستن وقتی قسمتی رو حذف کنید اجزایی که به اون وابسته هستن به شکل آبی در میان

بهترین راهکار اینه اول شکل اسکچتون رو بدست بیارید بعد به فکر فولی دیفاین باشید

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

کجای این موضوع براتون مبهمه تا توضیح بدیم؟:a030:

ببینید شما وقتی قطعه ای رو طراحی میکنید باید این قطعه موقع ساخت کاملا" نعریف شده باشه تا حین طراحی و ساخت دچار مشکل نشید

در واقع فولی دیفاین یعنی تمامی اجزای طرحتون تعریف شده هستش و جای گنگی رای نرم افزار وجود نداره

وقتی از ابزار اندازه گذاری استفاده میکنید یعنی مطمئن هستید که این جز یا غضو داری این مقدار هستش و امکان تغییرات در اون وجود نداره و شما از صحت طراحیتون مطمئن هستید

سلام.

ممنونم ازتون .:icon_gol:

الان تا حدودی برام جا افتاده.

از صفر درصد بهتر شدم.

یه سوال این نقطه ها تو این شکل چیه ؟ربطی داره که دایره من مشکی نمیشه ؟!

<a href=dxwsw8x6y05e19ps22ud_thumb.png' alt='dxw

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام.

ممنونم ازتون .:icon_gol:

الان تا حدودی برام جا افتاده.

از صفر درصد بهتر شدم.

یه سوال این نقطه ها تو این شکل چیه ؟ربطی داره که دایره من مشکی نمیشه ؟!

<a href=dxwsw8x6y05e19ps22ud_thumb.png' alt='dxw

فایلتون رو دیدم اونها نقاط برخخورد هستش و خیلی مهم نیست اگه قید باشن با اشکال مختلفی که در کنار نقاط نمایش داده میشه مشخص هستش

اما در این مورد برای فولی دیفاین شدن شما کافیه مرکز دایره کووچیک رو نسبت به خط عمودی سمت چپ دایره ها که در این تصویر مشخص نیست اندازه گذاری کنید تا شکلتون فولی دیفاین بشه

برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید

2h2a5uw6co15z4ipbc_thumb.jpg

*

در مورد بقیه اندازه گذاری ها نظر ندادم فقط در مورد اینکه میشه با یک اندازه گذاری نسبی اسکچ رو فولی دیفاین کرد توضیح دادم

اندازه گذاری ها بهتره شکیل تر و اصولی تر باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

:6b7t4xk0dqjf5eq8qtgچند نکته آموزشی در مورد fully define

:100:1

فولی دیفاین به معنی : کاملا تعریف شده هستش . برای اینکه یک اسکچ fully define بشه باید از قید استفاده کنید

این قید ها میتوانند قید اندازه باشند dimension

و قید هندسی باشند relation

:100:برای مشاهده قید های هندسی گزینه sketch relations رو از منوی view فعال کنید

2:100:

در نمودار درختی کنار اسکچ های فولی دیفاین نشده under difine یک علامت (-) مشاهده میکنید که د رصورت فولی دیفاین شدن اسکچ علامت منفی از بین میرود

3:100:

حالت سومی هم وجود داره که بهش میگن over difined که در اون اسکچ اندازه و قید اضافه یا تعریف نشده وجود دارد. و در کنار اسکچ نمودار درختی علامت (+) مشاهده خواهید کرد.

چند مورد در option سالیدورکز: tools--> Options --> System Options--> sketch

4:100:

زدن تیک گزینه use fully defined sketch اجازه خروج از اسکچ بدون فولی دیفاین شدن اسکچ رو ندارید (بسیار سختگیرانه البته اصولی....!)

5:100:

اینکه شکل فولی دیفاین سیاه میشه به این معنیه که شما اگر با موس بخواید حرکتش بدید حرکت نمیکنه.

البته این حالت رو میتونید با زدن تیک گزینه override dimensions on drag/move غیر فعال کنید ( به هیچ وجه توصیه نمیشود)

6:100:

در تنظیمات relations/Snap تیک گزینه اتوماتیک ریلیشن رو فعال کنید.

این بدین معناست که وقتی شما یک خط افقی میکشید خودش قید Horizontal رو بهش میده

فعلا همینارو داشته باشید بقیه اش باشه واسه بعد

• Like 5
لینک به دیدگاه

معرفی چند لینک برای توضیحات اضافه در مورد قید های هندسی یا ralation

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

و یک فایل pdf:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینجا تونستم بدون هیچ تقلایی فولی دیفاین رو اجرا کنم کلی ذوق :

:4564:

:ws3:

بالاخره شد یه شکل با فولی دیفاین کامل .

یه مشکلی داره دستور اخر نباید انجام میشد ولی اینجوری شد .

بالاخره فولی دیفاین شد. :2rqfst4:

ممنونم ازتون که اینجا وقت میزارین بهم کمک میکنید.

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شکل اخر هم نفهمیدم چی شد ولی یهو فولی دیفاین شد.:ws3:

بالاخره شد یه شکل با فولی دیفاین کامل .

یه مشکلی داره دستور اخر نباید انجام میشد ولی اینجوری شد .

بالاخره فولی دیفاین شد. :2rqfst4:

ممنونم ازتون که اینجا وقت میزارین بهم کمک میکنید.

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

خوبه کم کم دارید یه طراح میشیدا:ws3:

فقط من نفهمیدم اون دوتا دستور اکسترود کات آخر که زده بودین دلیلش چی بود؟:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوبه کم کم دارید یه طراح میشیدا:ws3:

فقط من نفهمیدم اون دوتا دستور اکسترود کات آخر که زده بودین دلیلش چی بود؟:w58:

امیدوارم .:ws3:

خب اکسترود کات اخر اضافی هست برای اینکه اضافات اکسترود کات قبلی رو از بین ببره .اکسترود قبلش که اضافی نیست که !هست ؟

این تصویرش :

<a href=khz9rmqdx0rqtgdtz9m_thumb.jpg' alt='khz9

• Like 4
لینک به دیدگاه

من یه مشکل دارم :

<a href=3qw59t7pd632olcqlhzd_thumb.png' alt='3qw

باکس- اکسترود 5 فیکس قطعه کناریش نمیشه به خاطر همین دستور میرور هم اجرا نمیشه چیکار کنم ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
امیدوارم .:ws3:

خب اکسترود کات اخر اضافی هست برای اینکه اضافات اکسترود کات قبلی رو از بین ببره .اکسترود قبلش که اضافی نیست که !هست ؟

این تصویرش :

:whistle:

در شکل زیر قسمتی رو که زرد کردم در تصویر که دادید مشخصات شیب برش وجود نداره

و قسمت ی رو با خط قرمز و علامت سوال نشون دادم که مقدارش مشخص نیست (در این نما)

برای همین بهتر موقعی که از تمرینات خودتون استفاده میکنید سه نمارو قرار بدید تا درصورت اشتباه بتونیم راهنماییتون کنیم

ldra2gpiaikdf6po0h_thumb.jpg

اما در مورد اکسترود یکی مانده به آخر شما:

روی اسکچی که برای این اکسترود کات کشیدید ادیت رو بزنید و شکل رو ببینید خیلی نا متعارف هستش نمیدونم شاید اون نتیجه ای که خواستید رو بهتون داده که بعید میدونم چون به پاسسن اسکچتون توجه کنید که روی قطعه قرار نداره و نقطهی متصل کننده دو خط پایین تعریف نشده هستش

مورد بعدی استفاده شما از سیستم ips هستش این سیستم وقتی بکار میره که اندازه های شما بر حسب اینچ باشه نه میلیمتر و سانتی متر:whistle:

s4dejmrjt75wn3w5zd8y_thumb.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
در مورد آخر که اضافه هستش و منظورتون و استفاده برای حذف کرن اضافات اشتباه شما اگه دستورات رو دقیق انجام بدید اضافاتی وجود نخواهد داشت

در این تصویری که قرار دادی اون قسمتی که برش خورده هیچ اطلاعاتی ازش وجود نداره و احتمالا سه نما هم داره که شما قرار ندادید:whistle:

برای همین بهتر موقعی که از تمرینات خودتون استفاده میکنید سه نمارو قرار بدید تا درصورت اشتباه بتونیم راهنماییتون کنیم

روی اسکچی که برای این اکسترود کات کشیدید ادیت رو بزنید و شکل رو ببینید خیلی نا متعارف هستش نمیدونم شاید اون نتیجه ای که خواستید رو بهتون داده که بعید میدونم چون به پاسسن اسکچتون توجه کنید که روی قطعه قرار نداره و نقطهی متصل کننده دو خط پایین تعریف نشده هستش

مورد بعدی استفاده شما از سیستم ips هستش این سیستم وقتی بکار میره که اندازه های شما بر حسب اینچ باشه نه میلیمتر و سانتی متر:whistle:

نقشه هیچ اندازه ای کم نداره و نیازی به سه نما نیست

شما برای برش قسمت مورب نیاز به یک صفحه داری که از سه نقطه بگذره

این نقاط اندازه هاش مشخصه و میتونید با 3d sketch یا حتی اسکچ معمولی نقاط رو ایجاد کنید:

ببینید:

grq36ev7twvcohyirgr8_thumb.jpg

سپس از دستور cut with surface استفاده کنید

• Like 3
لینک به دیدگاه
نقشه هیچ اندازه ای کم نداره و نیازی به سه نما نیست

شما برای برش قسمت مورب نیاز به یک صفحه داری که از سه نقطه بگذره

این نقاط اندازه هاش مشخصه و میتونید با 3d sketch یا حتی اسکچ معمولی نقاط رو ایجاد کنید:

ببینید:

grq36ev7twvcohyirgr8_thumb.jpg

سپس از دستور cut with surface استفاده کنید

مرسی:icon_gol: کاملا" درسته و نیازی به اندازه های بیشتر نیست اشتباه از من بود

اگه قسمت مثلثی کوچک سمت راست برش نخورده باشه حرفت کاملا درسته چون با یک صفحه میشه برش رو ایجاد کرد:a030:(خطای دید داشتم:icon_pf (34):)

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

تو عکس من نمیتونم تشخیص بدم باس اکسترود5 کدوم هستش تا دلیل فیکس نشدن رو بدونم

به نظرم بهتره فایل رو قرار بدید:a030:

ممنون. :icon_gol:

این فایل :

• Like 4
لینک به دیدگاه
در مورد آخر که اضافه هستش و منظورتون و استفاده برای حذف کرن اضافات اشتباه شما اگه دستورات رو دقیق انجام بدید اضافاتی وجود نخواهد داشت

در این تصویری که قرار دادی اون قسمتی که برش خورده هیچ اطلاعاتی ازش وجود نداره و احتمالا سه نما هم داره که شما قرار ندادید:whistle:

من این قسمتو متوجه نشدم الان شکلمو اصلاح کردم . این سری با گفته های اقای فرهاد به جای خط برای انتخاب صفحه نقطه انتخاب کردم کات اخری رو هم حذف کردم.

در مودرد اندازه گذاری هم اقای فرهاد هم اشاره کردن من یادم میرفت از پایین صفحه به میلیمتر تبدیل کنم الان از اپشن درستش کردم.

ولی نقشه های من تو جزوه خوشبختانه با طرحم هم خونی داره اندازه هاش اینچه.(تصادفی )

میشه بی زحمت اینو هم یه نگاه کنید :

ممنونم. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون. :icon_gol:

این فایل :

در مورد فیکس نشدن

شما خیلی راحت میتونید با تغییر روند طراحی باس اکسترود 5 به بقیه قطعات فیکسش کنید. (فایلی که قرار دادم رو ببینید موقع اکسترود کردن از گزینه up tp next یا up to surface استفاده کنید.)

فایلی که قرار داده بودید رو دیدم در واقع در یک خط با بدنه اصلی مماس میشه ولی باز هم میشه میرور ازش گرفت (از body mirror استفاده کنید)

در ضمن اسکچ های 7و 9 شما فولی دیفاین نشده بود:a030:

در فایل ضمیمه 2 فایل سالید وجود داره یکیش مربوط به شماست که اسمش my part6 هستش و اونیکی my part6.1 هست اصلاح شده طرح شماست

در فایل خودتون هم که نگاه کنید حتی با اینکه اکسترود باس 5 به بدنه فیکس نیست اما با دستور بادی میرور ازش میرور گرفته شده:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...