eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ اینو به عنوان یه توصیه میگم: هر چیزی رو طراحی میکنید سعی کنید از چند دستور مختلف یه نتیجه برسید تا فرق بین دستورهارو درک کنید و هم سرعت عملتون در استفاده از دستورها در مواقع مختلف بالا بره بله حق باشماست این حرفتونو قبول دارم من معمولا با شکلا کلنجار میرم اگه نشد میام اینجا دستورای کاتو همه رو امتحان کردم به جز extrude و boundary که باید اکسترود رو انتخاب میکردم. ممنونم. 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ میشه درباره combing multiple body توضیح بدید. کاربردهای add و subtract , common چیه ؟فیلم اموزشی رو دیدم متوجه نشدم ! وقتی تو نمودار درختی بیش از یک body داشته باشید میتونید از این دستور استفاده کنید.( اگر فصل مشترک و تقاطعی با هم داشته باشن.) add برای تبدیل دو body به یک body subtract برای حذف یک بادی توسط یک بادی دیگر - که در اینجا یک body به عنوان بدنه اصلی و یک body به عنوان بدنه ابزار برش انتخاب میشوند-وبدنه برشی از بدنه اصلی کم میشود common هم چیزی نیست جز فصل مشترک. ساده مفید مختصر لطفا برای مشاهده عکس در سایز بزرگتر ، برروی عکس کلیک کنید، باتشکر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ من دستور circular pattern اجرا میکنم مثل این شکل ولی نمیشه .چرا؟! 2 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ من دستور circular pattern اجرا میکنم مثل این شکل ولی نمیشه .چرا؟! تا اونجا که من میدونم برای پترن کردن یکی از موضوعات موجود در پترن را باید انتخاب کنید یا feature to pattern یا face to pattern یا body to pattern الان شما تو تصویری که گذاشتی هم feature انتخاب کردی هم face بعد axe یا محور دوران رو هم انتخاب نکردی یه نکته ای هم هست: بشتر مواقع فیلت ها پترن نمیشن البته بیشتر مواقع تجربه اینو میگه 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ تا اونجا که من میدونم برای پترن کردن یکی از موضوعات موجود در پترن را باید انتخاب کنیدیا feature to pattern یا face to pattern یا body to pattern الان شما تو تصویری که گذاشتی هم feature انتخاب کردی هم face بعد axe یا محور دوران رو هم انتخاب نکردی یه نکته ای هم هست: بشتر مواقع فیلت ها پترن نمیشن البته بیشتر مواقع تجربه اینو میگه مزایای فیلم به زبان انگلیسیه. من یه جا فقط بهش اشاره کرده بود دیدم الان اوکی شد LOFT و صفحه رو جابه جا انتخاب میکردم به جای صفحه هم خط انتخاب کردم اوکی شد . ممنونم. 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ من میخوام با دستور insert > move /copy پارتی که اوردم تو این پارت حرکت بدم ولی برای فیلم شکل اینجوریه : [/img] چرا ؟ حتی با انتخاب صفحات هر دو شون نتونستم تکونش بدم ! 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ تو این شکل هم باز به مشکل جابه جایی پارت جدیدم شدم. 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ من میخوام با دستور insert > move /copy پارتی که اوردم تو این پارت حرکت بدم ولی برای فیلم شکل اینجوریه : [/img] چرا ؟ حتی با انتخاب صفحات هر دو شون نتونستم تکونش بدم ! پایین قسمت تنظیمات دستور move/copy گزینه traslate/rotate رو بزنید. move در سالیدورکز دوصورت انجام میشد: 1-حرکت بوسیله mate 2-حرکت خطی (traslate) و حرکت دورانی (rotate) copy هم فقط در حالت traslate/rotate فعاله. 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ مزایای فیلم به زبان انگلیسیه. من یه جا فقط بهش اشاره کرده بود دیدم الان اوکی شد LOFT و صفحه رو جابه جا انتخاب میکردم به جای صفحه هم خط انتخاب کردم اوکی شد .ممنونم. منم زبانم خوب نیست همه فیلمارو بدونن صدا دیدم با این تفاوت که اونجایی رو که متوجه نشدم دو بار یا سه بار یا بیشتر دیدم. 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ تو این شکل هم باز به مشکل جابه جایی پارت جدیدم شدم. اشکال رو بیان نمیکنید؟ باید حدس بزنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ من اشکالی در تصویر متوجه نمیشماشکال رو بیان نمیکنید؟ باید حدس بزنیم؟ میخوام شکلم این شکلی بشه ! 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ پایین قسمت تنظیمات دستور move/copy گزینه traslate/rotate رو بزنید. move در سالیدورکز دوصورت انجام میشد: 1-حرکت بوسیله mate 2-حرکت خطی (traslate) و حرکت دورانی (rotate) copy هم فقط در حالت traslate/rotate فعاله. برای اینکه قسمت های قرمز رنگ رو باز برای دو ردیف دیگه پترن کنم باید قسمت زرد رنگ چیزی رو انتخاب کنم چی رو انتخاب کنم !؟ 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ برای اینکه قسمت های قرمز رنگ رو باز برای دو ردیف دیگه پترن کنم باید قسمت زرد رنگ چیزی رو انتخاب کنم چی رو انتخاب کنم !؟ مگه move/ copy این چیزایی که من گفتم توش نیست؟! باید بگم که توی move/copy چیزی بغیر از اینایی که من گفتم نیست. قبلش یه توضیح بدم : 1- سعی کنید در محیط پارت از move/copy زیاد استفاده نکنید مگر اینکه مجبور باشید ولی خب یادگیری اون مهمه. 2-سعی کنید در محیط پارت از ایجاد بادی های متعدد جلوگیری کنید 3-برای کار با چند پارت مجزا محیط مونتاژ یا اسمبلی بسیار مناسب تره.مگر اینکه باز مجبور باشید یا صرفا جنبه آموزش داشته باشه. 4-توضیحات من موجز و مختصر هستن به خطر اینکه اگر طولانی بشه حوصله شما و بقیه سر میره یه استادی میگفت: بهترین توضیح اونه که نه یک کلمه کم نه یک کلمه زیاد داشته باشه. چشم بیشتر توضیح میدم: توضیح بیشتر اینکه: حرکت بادی ها در محیط پارت مشابه حرکت پارت ها در محیط اسمبلی است. یا در یک راستا حرکت میکنند که سه راستا داریم x و y و z یا حول یک محور دوران میکنند . حول محور های X و Y و Z یا با MATE میچسبن به اونجایی که باید بچسبن...! الان کجاشو متوجه نشدید دوباره بگم 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ میخوام شکلم این شکلی بشه ! حدسی نزده بودم الان هم هنوز متوجه نشدم شکل اول از گزینه move-->Mate-->distance استفاده کرده خیلی شیک و مجلسی...! یعنی یک بادی رو طوری حرکت میده که صفحه 5 در فاصله 70 از صفحه 6 قرار بگیره نمیشه یعنی چی؟ ارور میده؟ اجرا نمیشه؟ اوکی نمیشه؟ حرکت نمیکنه؟ شما یک صفحه انتخاب کردید عکس ها بسیار خوب هستند ممنون فقط اگر هنگام عکس گرفتن نمودار درختی رو هم با زدن دکمه C نمایش دهید ممنون میشم. اینجوری حداقل از روند طراحی میشه تا حدودی سردرآورد. 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ حدسی نزده بودم الان هم هنوز متوجه نشدمشکل اول از گزینه move-->Mate-->distance استفاده کرده خیلی شیک و مجلسی...! یعنی یک بادی رو طوری حرکت میده که صفحه 5 در فاصله 70 از صفحه 6 قرار بگیره نمیشه یعنی چی؟ ارور میده؟ اجرا نمیشه؟ اوکی نمیشه؟ حرکت نمیکنه؟ شما یک صفحه انتخاب کردید عکس ها بسیار خوب هستند ممنون فقط اگر هنگام عکس گرفتن نمودار درختی رو هم با زدن دکمه C نمایش دهید ممنون میشم. اینجوری حداقل از روند طراحی میشه تا حدودی سردرآورد. ممنون. ولی شیک و مجلسی نیستا! شکل اول insert >> feature >> move /copy اجرا شده. خب من میخوام صفحه 6 رو انتخاب کنم ولی انتخاب نمیشه .(منظور از نمیشه اینه ) خواهش میکنم. من c رو نگه میدارم از اون موقعی که گفتید . وقتی که میخوام اندازه عکسو مشخص کنم cرو نگه میدارم اشتباست ؟ 2 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون.ولی شیک و مجلسی نیستا! شکل اول insert >> feature >> move /copy اجرا شده. خب من میخوام صفحه 6 رو انتخاب کنم ولی انتخاب نمیشه .(منظور از نمیشه اینه ) خواهش میکنم. من c رو نگه میدارم از اون موقعی که گفتید . وقتی که میخوام اندازه عکسو مشخص کنم cرو نگه میدارم اشتباست ؟ خواهش میکنم والا من نمیدونم دیگه چی بگم وقتی دکمه c رو بزنید نمودار درختی بر روی صفحه طراحی نمایش داده میشه یه چیزی شبیه نرم افزار کتیا من نه نمودار درختی رو میبینم نه اینکه دلیل نمیشه رو میدونم متاسفانه جواب سوال شما رو هم نمیدونم دوستان و اساتید دیگه که حضور دارن جواب بدن ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ خواهش میکنموالا من نمیدونم دیگه چی بگم وقتی دکمه c رو بزنید نمودار درختی بر روی صفحه طراحی نمایش داده میشه یه چیزی شبیه نرم افزار کتیا من نه نمودار درختی رو میبینم نه اینکه دلیل نمیشه رو میدونم متاسفانه جواب سوال شما رو هم نمیدونم دوستان و اساتید دیگه که حضور دارن جواب بدن ممنون میشم ممنونم. 2 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ این عکس با نمودار درختی : خب حالا شد یه چیزی... هی میگم نمودار دختی بذار واسه اینه... این پارت دوم رو به وسیله insert part وارد کردی ظاهرا اینجوری move نمیشه... پارت insert شده رو همن اول که وارد میکنی باید move یا mate کنی. یکم فکر کن من برم برگردم جوابشو بعدا میگم. 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ خب حالا شد یه چیزی...هی میگم نمودار دختی بذار واسه اینه... این پارت دوم رو به وسیله insert part وارد کردی ظاهرا اینجوری move نمیشه... پارت insert شده رو همن اول که وارد میکنی باید move یا mate کنی. یکم فکر کن من برم برگردم جوابشو بعدا میگم. پیر شدم فک کنم 7 بار شد اینکارو انجام دادم. پارتو پاک کردم از دوباره اوردمش قبل از اینکه دستورو اوکیش کنم جابه جاش کردم ولی چون 3 بعدیه خطاش خیلیه دقیق دقیق نتونستم جابه جاش کنم ولی شد. مرسی. :2rqfst4: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده