رفتن به مطلب

سوالات خود در رابطه با solidwork را اینجا مطرح کنید

S.F

ارسال های توصیه شده

مستطیل اول که کشیدید ÷نجره رو بستید

دوباره رو پلان دیگه مستطیل کوچک راکشیدید باز پنجره رو بستید(از حالت اسکچ خارج شدن)

در قسمت لافت مستطیل رو انتخاب کردید کادر اول بعد دوم کادر دوم

باید عمل کنه

از حالت اسکچ خارخ کردن مهمه

نه اینبار با 3d sketch رسمش کردم تا وقتی که lofted رو اجرا میکنم drag sketch فعال بشه.

اینم فایل که گیر کردم.

http://cld.persiangig.com/download/2L9y2ZKHf9/s25.PNG/dl

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه اینبار با 3d sketch رسمش کردم تا وقتی که lofted رو اجرا میکنم drag sketch فعال بشه.

اینم فایل که گیر کردم.

http://cld.persiangig.com/download/2L9y2ZKHf9/s25.PNG/dl

فایلی که قرار دادید همون عکس قبلی هستش

• Like 2
لینک به دیدگاه
فایلی که قرار دادید همون عکس قبلی هستش

ببخشید اشتباه شد. این فایل سالید :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید اشتباه شد. این فایل سالید :

خب خب

به این تیکه از صحبتم توجه نکردی

برای ایکه بتونید درگ هم بکنید باید شکلتون بیش از یک اسکچ نباشه (از 3d sketch استفاده کنید)

شما از دو 3d sketch استفاده کرده بودید

من اون رو به یکی تبیدل کردم و مشکل حل شد

byyzsoprsbrnpmh2peak.jpg

این هم فایل اصلاح شده:

** قایل زیپ شده هستش بعد از اینکه از حالت زیپ خارجش کردید با نرم افزار سالیدورک اجراش کنید

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه بخوام صفحات رو مثل این شکل صفحات در دستور flex افقی رسم کنم باید چیکار کنم ؟ برای من صفحات عمودی و موازی صفحه رایت میان.(برای حفظ ابرو شکل خودمو نمیزارم. :ws3:)

1402336171261.png

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگه بخوام صفحات رو مثل این شکل صفحات در دستور flex افقی رسم کنم باید چیکار کنم ؟ برای من صفحات عمودی و موازی صفحه رایت میان.(برای حفظ ابرو شکل خودمو نمیزارم. :ws3:)

1402336171261.png

جوابشو پیدا کردم روی مدارهای کروی که در شکل مشخص کردم کلیک راست میکنیم و با انتخاب کردن درجه مورد نظر صفحات رو میتونیم اونجورکه میخوایم تغییر بدیم .

میتونیم روی جهت محور ها هم راست کلیک کنیم و گزینه align whit selection رو انتخاب کنیم و یه خط یا نقطه رو انتخابمیکنیم و صفحه به قسمتی که میخوایم منتقل میشه .

1402415401431.png

• Like 3
لینک به دیدگاه

جوابشو پیدا کردم روی مدارهای کروی که در شکل مشخص کردم کلیک راست میکنیم و با انتخاب کردن درجه مورد نظر صفحات رو میتونیم اونجورکه میخوایم تغییر بدیم .

1402415401431.png

میدونی دیگه این دستور در کجا بدرد میخوره

یه صفحه رو میخوای لولش کنی بقول ما نوردش کنی و روش برش داره در چند جهت

ورق رو میکشی بعد بااین دستور هر خول محوری خواستی میچرخونیشیش به اندازه دلخواه:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
میدونی دیگه این دستور در کجا بدرد میخوره

یه صفحه رو میخوای لولش کنی بقول ما نوردش کنی و روش برش داره در چند جهت

ورق رو میکشی بعد بااین دستور هر خول محوری خواستی میچرخونیشیش به اندازه دلخواه:icon_gol:

ممنونم ازتون. :icon_gol:

من تا این حد تونستم روش کار انجام بدم .:hanghead:

1402421641271.png

• Like 3
لینک به دیدگاه

سالیدورکز اینقدر راحته که اگر یک سوال یک روز بدون جواب بمونه دوستان خودشون جواب خودشون رو پیدا میکنن...:ws3::ws3::ws3:

یاد اون شعار افتادم که میگفت انسانهای بزرگ یا راهی خواهند ساخت یا راهی خواهند یافت.

موفق باشید...

• Like 4
لینک به دیدگاه
با انتخاب redraw چه اتفاقی در شکل میفته ؟

1402469571641.png

وقتی برای ایجاد صفحه های دستور flex جهت تغییرات دلخواه دچار مشکل میشید روی صفحه گرافیکی سالیدورک کلیک راست کنید و از دستور redraw برای کمک گرفتن استفاده کنید

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنونم ازتون. :icon_gol:

من میخوام این شکل رو رسم کنم ولی هرکاری میکنم نمیتونم این قسمتو مثل شکل کات کنم باید از چه دستوری استفاده کنم ؟

1402475973981.png

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه منظورتون این قسمتی که رنگ کردم خیلی آسونه

1402477048141.png

شما میتونید با انتخاب صفحه مناسب و کشیدن یک خط و استفاده cut extrude به اون شکل برسید و با توجه به اینکه دایره هاست و 4 طرفش به همین شکل برش خورده و متقارنه میتونید از مربع استفاده کنید و cut extrude رو بزنید و برای اینکه قسمت بیرونی مربع کات بشه تیک گزینه flip side to cut رو بزنید و اوکی کنید

راه های مختلف زیادی برای رسم اسکچ دلخواه هست که میشه از همون دستور cut extrude و فعال کردن گزینه flip side to cut به نتیجه ی دلخواه رسید

شما راههای مختلف رو امتحان کنید تتا بدونید برای طراحی یک قطعه فقط یک راه وجود نداره و این باعث بالا رفتن خلاقیت شما هم میشه

اینو به عنوان یه توصیه میگم:

هر چیزی رو طراحی میکنید سعی کنید از چند دستور مختلف یه نتیجه برسید تا فرق بین دستورهارو درک کنید و هم سرعت عملتون در استفاده از دستورها در مواقع مختلف بالا بره:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
با انتخاب redraw چه اتفاقی در شکل میفته ؟

وقتی برای ایجاد صفحه های دستور flex جهت تغییرات دلخواه دچار مشکل میشید روی صفحه گرافیکی سالیدورک کلیک راست کنید و از دستور redraw برای کمک گرفتن استفاده کنید

با کسب رخصت از پاسخ دهنده اول...

REDRAW مخصوص FLEX نیست مخصوص هیچ دستوری نیست

برای بازیابی اجزای گرافیکی تصویر به کار گرفته میشه

یه چیز تو مایه های Refresh

اینم باز چیز مهمی نیست....

• Like 3
لینک به دیدگاه
با کسب رخصت از پاسخ دهنده اول...

REDRAW مخصوص FLEX نیست مخصوص هیچ دستوری نیست

برای بازیابی اجزای گرافیکی تصویر به کار گرفته میشه

یه چیز تو مایه های Refresh

اینم باز چیز مهمی نیست....

خواهش میکنم فرهاد جان

بله درست میفرمایید و من هرچی تو ذهنم دنبال کلمات گشتم کلمه ی رفرش یا آماده سازی مجدد به ذهنم نرسید:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگه منظورتون این قسمتی که رنگ کردم خیلی آسونه

1402477048141.png

شما میتونید با انتخاب صفحه مناسب و کشیدن یک خط و استفاده cut extrude به اون شکل برسید و با توجه به اینکه دایره هاست و 4 طرفش به همین شکل برش خورده و متقارنه میتونید از مربع استفاده کنید و cut extrude رو بزنید و برای اینکه قسمت بیرونی مربع کات بشه تیک گزینه flip side to cut رو بزنید و اوکی کنید

راه های مختلف زیادی برای رسم اسکچ دلخواه هست که میشه از همون دستور cut extrude و فعال کردن گزینه flip side to cut به نتیجه ی دلخواه رسید

شما راههای مختلف رو امتحان کنید تتا بدونید برای طراحی یک قطعه فقط یک راه وجود نداره و این باعث بالا رفتن خلاقیت شما هم میشه

اینو به عنوان یه توصیه میگم:

هر چیزی رو طراحی میکنید سعی کنید از چند دستور مختلف یه نتیجه برسید تا فرق بین دستورهارو درک کنید و هم سرعت عملتون در استفاده از دستورها در مواقع مختلف بالا بره:icon_gol:

من از یه مربع برای این کار استفده کردم

و flip side to cut رو هم فعال کردم و برای اینکا برش دوطرفه باشه از direction 2 هم استفاده کردم

p5ajxs0g8ltvwuhbs8f.jpg

qo2vwu9q7v06dqh19b4y.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

میشه درباره consume cut bodies در spilt وقتی که میخوایم این دستور رو در multibody استفاده کنیم توضیح بدید ؟

1402488457861.png

• Like 3
لینک به دیدگاه

ماشالا انقد کیفیت عکسا بالاس یه بار میام تو این تاپیک حجم اینترنتم نصف میشه...:4564::4564::4564::w74::w74::w74::w874::w874::w874:

میشه یه سایز کوچولو از عکس بذارید بعد به عکس با کیفیت لینکش کنید:w58:

اینجوری:

لطفا برای مشاهده عکس در سایز بزرگتر ، برروی عکس کلیک کنید، باتشکر:

این عکس به شما کمک میکنه

• Like 4
لینک به دیدگاه

عکسای من که ته کیفیته خب این پستو بدون عکس میزارم .:ws3:

چرا برای save کردن multibodies از insert>> feature s>> save bodies استفاده میکنیم خب از save کردن خود سالید استفاده کنیم ؟!

میشه insert >> feature

sad.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

میشه درباره combing multiple body توضیح بدید. کاربردهای add و subtract , common چیه ؟

فیلم اموزشی رو دیدم متوجه نشدم !:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...