Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ این تصویر : این هم فیلم اموزشی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جواب سوالتون رو قبلا در پست بالا گذاشتم 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ jaodwتشخیص ارتفاع ها از این تصویر خیلی مشکله یا فایلش رو بدید ببینم یا اینکه از رو آموزش میبینید تصویر بعدش که loft شده رو بدید که دید بهتری نسبت به شکل داشته باشیم اگه میخواید به صورت حلقه باشه باید دو به دو دایره ها در یک راستا باشن و در حالت کلی مراکز همه دوایر از یک صفحه رد بشه یعنی مراکز در یک سطح باشن و بعد هر چهار دایره رو انتخاب میکنیم و در آخر برای اینکه loft بسته بشه تیک close loft رو فعال میکنیم و در آخر اوکی من یه بار دیگه اینو امتحان کردم الان همه مرکزاشون تو یه راستاست ولی باز نشد.اینجوری ارور میده : شکلم هم اینه : 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ من یه بار دیگه اینو امتحان کردم الان همه مرکزاشون تو یه راستاست ولی باز نشد.اینجوری ارور میده : شکلم هم اینه : میدونید مشکل از کجاست؟ اینکه به هم راستا بودن دایره ها توجه نمیکنید دستور loft باید بتونه نقاط متناظر از دو دایره رو به هم متصل کنه اما با طرحی که شما زدید همچین توانی رو ازش میگیرید من آموزش رو جز به جز براتون میذارم تا متوجه بشید در قسمت اول شما دو دایره 1 و 2 رو در صفحه front به شکل زیر رسم کنید ( اسکچ ها جداگانه باشه یعنی دایره 1 جدا و 2 هم جدا) حالا به صفحه right برید و مطابق شکل و در همراستا با مرکز دو دایره 3 و 4 رو در دو اسکچ جداگانه بکشید حالا اگه به صفحه top plane برید همچین تصویری میبینید. (مشکل شما اینجاست که همه دوایر رو در یک صفجه میخواید رسم کنید) و ترتیب قرارگیری دایره ها به این شکل هستش حالا اگه به صورت تقریبا ایزومتریک تصویر رو ببینید همچین شکلیه اگه میخواید به صورت حلقه باشه باید دو به دو دایره ها در یک راستا باشن و در حالت کلی مراکز همه دوایر از یک صفحه رد بشه یعنی مراکز در یک سطح باشن و بعد هر چهار دایره رو انتخاب میکنیم و در آخر برای اینکه loft بسته بشه تیک close loft رو فعال میکنیم توضیحات رو جز به جز دادم تا بفهمید مشکل از کجاست. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ عجب شکلی شده این شکل ! من میخوام رو این revolve رو اجرا کنم ولی چرا غیر فعاله.چرا؟ با توجه به اینکه راهنمایی های سهند عزیز کارساز نبود لطفا فایل سالید رو بگذارید تا ببینیم مشکل چی هست؟ 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ میدونید مشکل از کجاست؟ اینکه به هم راستا بودن دایره ها توجه نمیکنید دستور loft باید بتونه نقاط متناظر از دو دایره رو به هم متصل کنه اما با طرحی که شما زدید همچین توانی رو ازش میگیرید من آموزش رو جز به جز براتون میذارم تا متوجه بشید در قسمت اول شما دو دایره 1 و 2 رو در صفحه front به شکل زیر رسم کنید ( اسکچ ها جداگانه باشه یعنی دایره 1 جدا و 2 هم جدا) حالا به صفحه right برید و مطابق شکل و در همراستا با مرکز دو دایره 3 و 4 رو در دو اسکچ جداگانه بکشید حالا اگه به صفحه top plane برید همچین تصویری میبینید. (مشکل شما اینجاست که همه دوایر رو در یک صفجه میخواید رسم کنید) و ترتیب قرارگیری دایره ها به این شکل هستش حالا اگه به صورت تقریبا ایزومتریک تصویر رو ببینید همچین شکلیه اگه میخواید به صورت حلقه باشه باید دو به دو دایره ها در یک راستا باشن و در حالت کلی مراکز همه دوایر از یک صفحه رد بشه یعنی مراکز در یک سطح باشن و بعد هر چهار دایره رو انتخاب میکنیم و در آخر برای اینکه loft بسته بشه تیک close loft رو فعال میکنیم توضیحات رو جز به جز دادم تا بفهمید مشکل از کجاست. بی نهایت ممنونم بالاخره شد وتونستم. خیلی ممنونم .:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ با توجه به اینکه راهنمایی های سهند عزیز کارساز نبودلطفا فایل سالید رو بگذارید تا ببینیم مشکل چی هست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت بالا رو تونستم کهrevolve کنم ولی قسمت پایینو گیر کردم. اول از اسکتچ بیرون اومدم revolve رو انتخاب کردم . بعد اسکتچ رو با convert etities کشیدم بعد خطو انتخاب کردم. با کمک یکی از دوستان.) 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت بالا رو تونستم کهrevolve کنم ولی قسمت پایینو گیر کردم. اول از اسکتچ بیرون اومدم revolve رو انتخاب کردم . بعد اسکتچ رو با convert etities کشیدم بعد خطو انتخاب کردم. با کمک یکی از دوستان.) خب خب مشکل از راهنمایی های سهند نبود مشکل این بود که شما این اسکچ رو در دستور sweep بکار برده بودید و دیگه نمیشه یک اسکچ رو در دو دستور به کار برد ببینید این تصویریه که از طرح شما گرفتن جلوی sweep هم ضربدر هستش یعنی مشکلی در اجرای دستور وجود داره برای اینکه اسکچ مورد نظر رو در revolve بکار ببرید باید دستور sweep رو حذف کنید و بعد از اون از دستور revolve اسکچ مورد نظر رو دوران بدید مثل شکل زیر 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ ....مشکل این بود که شما این اسکچ رو در دستور sweep بکار برده بودید و دیگه نمیشه یک اسکچ رو در دو دستور به کار برد ..... در این مورد خاص نمیدونم ولی در حال کلی این جمله شما میتونه صحیح نباشه برادر. و مطمعنا میدونید که میشه از یک اسکچ بار ها و بار ها در دستور های مختلف استفاده کرد ببینید: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ در این مورد خاص نمیدونم ولی در حال کلی این جمله شما میتونه صحیح نباشه برادر. و مطمعنا میدونید که میشه از یک اسکچ بار ها و بار ها در دستور های مختلف استفاده کرد ببینید: sghl tvihn سلام فرهاد خان شما اگه فالی که ایشون آپلود کردن رو مشاهده کنید به منظور من میرسید ایشون اسکچی که داشتن رو در sweep بکار برده بودن که عمل نکرده بود و همونطور که میبینید ارور داده و باز هم ایشون روی اسکچ دوبار کلیک کرده بودن و همون اسکچ که فعال میشه و در دستوری به کار رفته رو نمیتونید در یک دستور دیگه استفاده کنید مادامی که اسکچتون فعاله ***در اینجا اسکچ فعاله و زیر شاخه ی دستورsweep محسوب میشه و طبیعیه که دستور revolveفعال نباشه وقتی exit sketch رو بزنید بله میتونید چند بار بین دستورات مختلف share کنید مثل اسکچی که در زیر قرار دادم و همون اسکچ ایشون رو بین 3 دستور sweep , revolve , extrude شیر کردم و ازش استفاده کدم و علامت دست رو هم میشه زیر اسکچ ها در نمودار درختی دید وگرنه میشه از یک اسکچ در چند دستور استفاده کرد (اما اسکچی که فعال باشه و در دستوری استفاده شده باشه رو نمیتونیم در دستور دیگه ای استفاده کنیم) 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ من میخوام دستور centerline رو اجرا کنم فک کنم چون این منحنی به اسکتچ متصل نشده ارور میده . من مثل شکل اینا رو انتخاب میکنم اتفاقی نمیفته . 2 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ sghl tvihnسلام فرهاد خان شما اگه فالی که ایشون آپلود کردن رو مشاهده کنید به منظور من میرسید ایشون اسکچی که داشتن رو در sweep بکار برده بودن که عمل نکرده بود و همونطور که میبینید ارور داده و باز هم ایشون روی اسکچ دوبار کلیک کرده بودن و همون اسکچ که فعال میشه و در دستوری به کار رفته رو نمیتونید در یک دستور دیگه استفاده کنید مادامی که اسکچتون فعاله ***در اینجا اسکچ فعاله و زیر شاخه ی دستورsweep محسوب میشه و طبیعیه که دستور revolveفعال نباشه وقتی exit sketch رو بزنید بله میتونید چند بار بین دستورات مختلف share کنید مثل اسکچی که در زیر قرار دادم و همون اسکچ ایشون رو بین 3 دستور sweep , revolve , extrude شیر کردم و ازش استفاده کدم و علامت دست رو هم میشه زیر اسکچ ها در نمودار درختی دید وگرنه میشه از یک اسکچ در چند دستور استفاده کرد (اما اسکچی که فعال باشه و در دستوری استفاده شده باشه رو نمیتونیم در دستور دیگه ای استفاده کنیم) سلام ناصر جان. من در طول روز با سالید 2011 کار میکنم نمیتونم فایل مورد نظر رو باز کنم شب میبینمش جمله اول شما این بود: مشکل این بود که شما این اسکچ رو در دستور sweep بکار برده بودید و دیگه نمیشه یک اسکچ رو در دو دستور به کار برد اگر از اول این جوری می گفتی دیگه همه چی حل میشد و همه خوشحال خندان میرفتن پی زندگی شون: اما اسکچی که فعال باشه و در دستوری استفاده شده باشه رو نمیتونیم در دستور دیگه ای استفاده کنی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ سلام ناصر جان.من در طول روز با سالید 2011 کار میکنم نمیتونم فایل مورد نظر رو باز کنم شب میبینمش جمله اول شما این بود: اگر از اول این جوری می گفتی دیگه همه چی حل میشد و همه خوشحال خندان میرفتن پی زندگی شون: من شاگرد شما هستم خب من توضیحاتم برای ایشون بود و کلی نبود (یعنی به صورت آموزشی و کلی نبود که کلی توضیح بدم ) و از اینکه باهث پیشچش اذهان شدم عذرمیخوام با سالید 2011 باز نمیشه سالید ایشون 2013:ws3: پس باید همون شب چک کنی که میری خونه 4 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ من شاگرد شما هستم خب من توضیحاتم برای ایشون بود و کلی نبود (یعنی به صورت آموزشی و کلی نبود که کلی توضیح بدم ) و از اینکه باهث پیشچش اذهان شدم عذرمیخوام با سالید 2011 باز نمیشه سالید ایشون 2013:ws3: پس باید همون شب چک کنی که میری خونه شکسته بندی میفرمایید... از تعداد ستاره ها و مدال های شما میشه فهمید کی استاد تره. ببخشید یهویکی وارد بحث شدم به کارتون ادامه بدید. منم از دور میشینم نیگا میکنم 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ من میخوام دستور centerline رو اجرا کنم فک کنم چون این منحنی به اسکتچ متصل نشده ارور میده . من مثل شکل اینا رو انتخاب میکنم اتفاقی نمیفته . مشکلم از این بود که شکلام هم مرکز نبودن ولی این مسیری که قسمتی که علامت زدم تو شکل چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ برای اینکه دستور drag sketch فعال بشه باید اول دستور loft رو اوکی کنید و بعد دوباره روی loft کلیک راست کنید و روی edit کلیک کنید میبینید که فعال شده برای ایکه بتونید درگ هم بکنید باید شکلتون بیش از یک اسکچ نباشه (از 3d sketch استفاده کنید) 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ برای اینکه دستور drag sketch فعال بشه باید اول دستور loft رو اوکی کنید و بعد دوباره روی loft کلیک راست کنید و روی edit کلیک کنید میبینید که فعال شده برای ایکه بتونید درگ هم بکنید باید شکلتون بیش از یک اسکچ نباشه (از 3d sketch استفاده کنید) من اومدم با 3d sketch اجرا کنم ولی ارور میده . 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ من اومدم با 3d sketch اجرا کنم ولی ارور میده . hd fhfh ای باباگریه نکنید دوووووووشووووووووواری نداره که شما در نحوه ی انتخابتون دچار مشکل شدید تصویری که گذاشتید رو براتون روش یه ادیت انجام دادم و دستورات رو به ترتیب مشخص کردم که باید انجام بدید شماره 1 : شما روی قسمتی از مستطیلی که رسم کردید و در تصویر به اون اشاره شده کلیک میکنید (برای انتخاب به عنوان profiles) بعد از اون کادر کوچیکی برای شما باز میشه که شما باید روی close loop که با خطی از شماره 1 به اون وصل شده و مشخص هستش کلیک میکنید و روی علامت سبز کلیک میکنید برای شماره 2 هم همین روند رو ادامه میدید. برای شماره 3 شما باید قبلش روی gudie curve کلیک کنید و بعد روی منحنی و از کادر باز شده روی open loop که به شکل خط منحنی هستش کلیک کنید و در آخر دستور رو اوکی کنید حالا از پست قبل که نحوه کار با drag sketch توضیح داده شده رو استفاده کنید موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ hd fhfh ای باباگریه نکنید دوووووووشووووووووواری نداره که شما در نحوه ی انتخابتون دچار مشکل شدید تصویری که گذاشتید رو براتون روش یه ادیت انجام دادم و دستورات رو به ترتیب مشخص کردم که باید انجام بدید شماره 1 : شما روی قسمتی از مستطیلی که رسم کردید و در تصویر به اون اشاره شده کلیک میکنید (برای انتخاب به عنوان profiles) بعد از اون کادر کوچیکی برای شما باز میشه که شما باید روی close loop که با خطی از شماره 1 به اون وصل شده و مشخص هستش کلیک میکنید و روی علامت سبز کلیک میکنید برای شماره 2 هم همین روند رو ادامه میدید. برای شماره 3 شما باید قبلش روی gudie curve کلیک کنید و بعد روی منحنی و از کادر باز شده روی open loop که به شکل خط منحنی هستش کلیک کنید و در آخر دستور رو اوکی کنید حالا از پست قبل که نحوه کار با drag sketch توضیح داده شده رو استفاده کنید موفق باشید با این راه حل دشواری نداشت ممنونم. ولی باز lofted رو اوکی کردم بعد ادیت کردم باز درگ اکتچ غیر فعاله ! از کمکاتون بسیار ممنونم. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ مستطیل اول که کشیدید ÷نجره رو بستید دوباره رو پلان دیگه مستطیل کوچک راکشیدید باز پنجره رو بستید(از حالت اسکچ خارج شدن) در قسمت لافت مستطیل رو انتخاب کردید کادر اول بعد دوم کادر دوم باید عمل کنه از حالت اسکچ خارخ کردن مهمه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده