رفتن به مطلب

مخفی بودن؛ چرا؟

قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟  

100 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 193
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

باز از اون تاپيك ها بودا محمد خان :دي

به هر حال هر كسي بعضي وقتا نياز داره مخفي بياد. من كه براي تجسس مخفي ميشم :ws3:

يكي از دوستام ميگفت اينطوري راحت ترم. آرامش دارم :w58::banel_smiley_4:

به هر حال هر كسي يه نظري داره و نظرش قابل احترامه

به نظر من چيز مهمي نيست. حالا يكي دوست داره مخفي بياد. خب اين چه مشكلي ايجاد ميكنه؟ بذار مخفي بياد حالشو ببره. انقدر به ملت گير نده :vahidrk:

• Like 27
لینک به دیدگاه

سلام

بله من خودم مدتیه مخفی میام.مدت زیادی هم هست.دلیلش هم نداشتن وقت هست.البته زیاد هم نمیمونم:whistle:نمیدونستم خاموش اومدن کلاس داره:w58:

بدیش چیه که خاموش بیاییم خب؟؟؟

من به خودم نگرفتم.خیالت راحت:ws3:

• Like 25
لینک به دیدگاه

ای باوووووووووو...

من تازه امروز بعد از ظهر داشتم به این فکر میکردم که یکم مخفی بیام :icon_pf (34):

(همش هم تقصیر همیناس که مخفی میان...من رو وسوسه کردن)

به نظرم اغلب اوقات برای مواقعی خوبه و استفاده ازش درسته که وقت نداشته باشیم

البته ما تو جامعه خودمون خیلی کارها رو یواشکی و دور از چشم بقیه انجام میدیم...شاید اینجا هم...!!!

+ممنون از دعوت:icon_gol:

• Like 25
لینک به دیدگاه

من که از وقتی فهمیدم این قابلیت هست! به اون صورت ازش استفاده نکردم.فقط یه بار اونم امتحانی

به نظرم دلیلش واسه بعضی از دوستان نداشتن وقته، یه دلیل مهم دیگشم اینه که میخوان به صورت نامحسوس تجسس کنن:ws3:

ولی به نظرم قابلیت خوبیه فقط وقتشو زیاد کنین!! و اینم که من هر تاپیکی برم بقیه می تونن ببینن که من الان اونجا هستم چندان جالب نیست :whistle: از این لحاظ خوبه

• Like 21
لینک به دیدگاه
باز از اون تاپيك ها بودا محمد خان :دي

به هر حال هر كسي بعضي وقتا نياز داره مخفي بياد. من كه براي تجسس مخفي ميشم :ws3:

يكي از دوستام ميگفت اينطوري راحت ترم. آرامش دارم :w58::banel_smiley_4:

به هر حال هر كسي يه نظري داره و نظرش قابل احترامه

به نظر من چيز مهمي نيست. حالا يكي دوست داره مخفي بياد. خب اين چه مشكلي ايجاد ميكنه؟ بذار مخفي بياد حالشو ببره. انقدر به ملت گير نده :vahidrk:

منم خودم مخفی اومدم بعضی وقتا یا شاید بیام وقتایی که کارام خیلی زیاده.

اما خداییش نه دیگه انقدر :ws3: منم که کاری ندارم. یه جورایی واسم عجیبه و قابل هضم نیست به این شدتش :ws52:

چندتا از بچه ها هم حتی گفته بودن کلاً این حالت مخفی اومدنو بردارین :icon_pf (34):

30 نفر آنلاین باشن 10تاشون مخفین :ws3: آخه طرف 2تا پست نزده هنوز تو انجمن، بعد حالا مخفی هم میاد :w58:

• Like 19
لینک به دیدگاه

اول اینکه خودتون چقدر میشه که این حالت بیاین؟ اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس (

:ws3:

)؟ کلاس گذاشتن یا ...

اول اینکه هیچوقت.نیومدم چون دلیل خاصی نداشتم،این تجسس گفتنت انگیزه داد یه امتحان کنمش،

دوم اینکه این حالت زیاد مخفی بودن و زیاد مخفی اومدن (چه خودتون چه دوستاتون) رو درست میدونین؟ چرا؟

دوم اینکه درست نمی دونم چون زیادم مخفی نیستا یه بار خودت بهم گفتی که مدیرای ارشد میبینن،تازه اونام نبینن تو میبینی و از اونجایی که همیشه هستی من مخفی بیام یا نه تو می بینی پس زیاد هم مخفی نیست:ws3:

خواهشاً یه وقت کسی به خودش نگیره و ناراحت نشه ها

icon_pf%20(34).gif

لطفاً روراست هم باشیم.

در آخر از نگرانی ها و دقت و توجه شما نسبت به انجمن سپاسگذارم

• Like 17
لینک به دیدگاه
منم خودم مخفی اومدم بعضی وقتا یا شاید بیام وقتایی که کارام خیلی زیاده.

اما خداییش نه دیگه انقدر :ws3: منم که کاری ندارم. یه جورایی واسم عجیبه و قابل هضم نیست به این شدتش :ws52:

چندتا از بچه ها هم حتی گفته بودن کلاً این حالت مخفی اومدنو بردارین :icon_pf (34):

30 نفر آنلاین باشن 10تاشون مخفین :ws3: آخه طرف 2تا پست نزده هنوز تو انجمن، بعد حالا مخفی هم میاد :w58:

خب هضمش نكن. هر چيزي كه بره تو معده كه قابل هضم نيست

حالا شما خودشو ناراحت نكن. براي پوستت خوب نيست. چروك ميشي ديگه بهت زن نميدن ها :ws3:

• Like 17
لینک به دیدگاه
سلام

بله من خودم مدتیه مخفی میام.مدت زیادی هم هست.دلیلش هم نداشتن وقت هست.البته زیاد هم نمیمونم:whistle:نمیدونستم خاموش اومدن کلاس داره:w58:

بدیش چیه که خاموش بیاییم خب؟؟؟

من به خودم نگرفتم.خیالت راحت:ws3:

ای بابا. من که نظر خودمو روشن و واضح گفتم. نگفتم که بده :icon_pf (34): الان تو نظرسنجی هم نظرمو میگم که شبهه نباشه :ws3:

گفتم به این شدتش یه جورایی عجیبه :ws3:

ای باوووووووووو...

من تازه امروز بعد از ظهر داشتم به این فکر میکردم که یکم مخفی بیام :icon_pf (34):

(همش هم تقصیر همیناس که مخفی میان...من رو وسوسه کردن)

به نظرم اغلب اوقات برای مواقعی خوبه و استفاده ازش درسته که وقت نداشته باشیم

البته ما تو جامعه خودمون خیلی کارها رو یواشکی و دور از چشم بقیه انجام میدیم...شاید اینجا هم...!!!

+ممنون از دعوت:icon_gol:

چه تاپیک به موقع بود :ws28:

من که از وقتی فهمیدم این قابلیت هست! به اون صورت ازش استفاده نکردم.فقط یه بار اونم امتحانی

به نظرم دلیلش واسه بعضی از دوستان نداشتن وقته، یه دلیل مهم دیگشم اینه که میخوان به صورت نامحسوس تجسس کنن:ws3:

ولی به نظرم قابلیت خوبیه فقط وقتشو زیاد کنین و اینم که من هر تاپیکی برم بقیه می تونن ببینن که من الان اونجا هستم چندان جالب نیست :whistle:

یه دلیلشم این میتونه باشه که مخفی میام چون حوصله ندارم تو بهم پیغام بدی :whistle: دوست دارم آزادانه بچرخم ببینم چه خبره. بدونه اینکه کسی ببینه. خودم فقط به کسایی که دوست دارم پیغام بدم. چیه میاین مزاحم میشین :ws3:

البته این من و تو واسه شفاف تر گفتن حالت سومش بودا :ws3:

• Like 17
لینک به دیدگاه

من فقط در مورد یکیشون که باهاش بیشتر در ارتباط هستم میگم. اینکه نمیدونی الآن هست یا نه. منتظر جواب پیغامش باشی یا نه یه کم زجرآوره. :ws3: البته فکر می کنم این از دلیلی که برای این همه مخفی بودنش داره، مهم تر نیست. پس ازش جواب نمی خوام. فقط کمی کتک کار رو راه می ندازه.:persiana__hahaha:

• Like 20
لینک به دیدگاه

اوا مگه مخفی هم میشه بیای تو انجمن؟؟؟؟

چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به ما هم یاد بدین خووو؟؟؟؟w000.gif

• Like 15
لینک به دیدگاه

من اون موقعی که به انجمن معتاد بودم مخفی میومدم چون انقدر چراغم روشن بود صب تا شب که دیگه خودم شرمنده میشدم!:w02:

بعد از اون که الان حدود یه سال ونیمی ازش میگذره خیلی خیلی کم پیش اومده که اینجوری بیام

ولی الان اگرم مخفی بیام به خاطر اینه که وقتی چراغت روشن هستش مجبوری جواب دوستات و بدی چون صورت خوشی نداره که جواب ندی

ولی مخفی اومدن این امکان میده که اگر بی حوصله بودی جواب دادن و به یه وقت دیگه بندازی

• Like 17
لینک به دیدگاه

من مخفی نیستم اما مخفی شدگان را هم دوست نمی دارم :ws3:

تا حالا نشده مخفی بیام انجمن.من فکر می کنم یه عده اعلام می کنن که وقتشون پره و کم فعالیت می کنن ، اما همچنان می خوان در حد سر زدن بیان انجمن ، واسه همین مخفی میان.والا دلیل دیگه ای به ذهنم نمی رسه چون اصلا نمی تونم درکشون کنم :ws3: شایدم برای تجسس باشه خب :gnugghender:

اما نظر خودم ، خب هر چیزی که بگم نظر شخصیمه.من این حالت مخفی رو نمی پسندم و مخفی هم نمیام.درسته ممکنه به قول شما تعداد کسایی که مخفی میان زیاد شده باشه یا مدت طولانی این حالت رو داشته باشن.اما در هر حال یه امکانیه که هست و هر کسی حتما دلیل خودش رو داره.( شاید واقعا نخوان کسی اونهارو آنلاین ببینه یا حوصله جواب دادن و فعالیت کردن رو ندارن ) جالبه مخفی شدگان بیا دلیلشون رو هم بگن تا ما هم بدونیم شاید به کارمون اومد :w02:

• Like 16
لینک به دیدگاه

من اصن مخفی بودن و نبودن برام اهمیت نداره...فقط وقتی مخفی میشم میام تو پروفم اون چراغ زشتِ قرمزو میبینم چندشم میشه...همین عامل مانع مخفی شدن من میشه:ws37:

اگه میخای تعداد مخفیا کم شه..یکاری بکن تا خودشون پروف و آواتارشونو خیلی کریه المنظر ببینن...ترک میکنن:w02:

از کسایی که مخفی هم میان خیلی ناراضی ام...:w000:...وقتی بهشون پیغام میدم نمیدتونم بفهمم هستن...نیستن...منتظر جوابشون بمونم یا نه...منم که رو دیر جواب دادن ب پیغام حسّـــــــــاس...:banel_smiley_4:

• Like 18
لینک به دیدگاه

100% امکان خوبیه.

:ws37:

خوب هرکسی میتونه دلیل خاصی داشته باشه.

مثلا من خودم دلایلم اینه:

وقت کافی ندارم.

درس میخونم.

با تعداد خیلی معدودی در ارتباط باشم خیلی بهتره. که الان هستم.

یه مقداری هم کلاس داره :ws3:

ضمناً؛ لامصب دعوتنامه فقط برای مخفی ها فرستادی؟ :ws3:

• Like 16
لینک به دیدگاه

من 2-3باری استفاده کردم ازش

اولیش که خیلی طولانی شد اومدم امتحانش کنم بعد دیگه نتونستم بر گردونمش:ws3:-ینی یادم رفت چجوری بود مسیرش و اینا:ws3:-یه شیش ماهی طول کشید تا یاد گرفتم:hanghead:

یکیشم مربوط به زمانی بود که نمیخواستم دوستام بدونن اومدم انجمن

• Like 14
لینک به دیدگاه

من تا الان نشده مخفی بیام

ولی باید یک بار بیام ببینم چه جوریاست

خوب هر کسی دلیل خودشو داره که چرا مخفی میاد

اگه مدیر باشه وقتی مخفی میاد بیشتر برای تجسس میاد:whistle:

اگه کاربر فعال باشه برای اذیت کردن دوستاش میاد:ws3:

اگه که هم تازه وارد باشه برای جستجو میاد :w58:

من خودم به شخصه دوست ندارم دوستهام به صورت مخفی باشن

• Like 14
لینک به دیدگاه

سسلام بر ممدوی همیشه چالش برانگیز:|:banel_smiley_4:

حالا گیر دادی به مای مخفی بدبخت بیچارهvahidrk.gif

به نظر من که امکان خوبیه چون بهت آزادی عمل میده گاهی آدم وقت نداره و نمیتونه مدت زیادی بمونه و همین باعث میشه یه لحظه آنلاین بشه و پیامهاشو چک کنه و بره

اما اگه آنلاین بشی (مخفی نباشی) و نتونی به پیامهایی که بهت میدن جواب بدی صورت خوشی نداره و باعث دلخوری دوستان میشه

من تو انجمن با بچه های زیادی در ارتباط نیستم و اینکه پروفایلمو هم بستم چون حقیقتا" وقتشو ندارم تو پروفایل کسی پیام بذارم و به همین دلیل هم سعی میکنم کمتر تو پروفایل کسی برم یا پیامی بذارم

و اینکه من زیادم مخفی نیستم:| ادمین ممد و ... مارو میبینن و نظاره گر بر اعمال و رفتارمونن:w02:

در آخر باید بگم ممدوووو انگار گیرسه پیچ(چرا سه پیچ؟:ws52:) بهت میچسپه ها:ws3:

اون بالایی آخری نبود اینیکی آخریهicon_pf%20(34).gif

در آخر (دومی:دی) از کسی که از مخفی بودن ما کاربران بنده خدا ناراحتن بسی عذر خواهی نموده و از درگاه باریتعالیشان طلب بخشش مینماییم:whistle:

امضا:

شیخ کبیر:w02:

• Like 12
لینک به دیدگاه

سلام علیکم:دی

وقت نبود همه پستارو بخونم ببخشید کم کم میخونم:دی

من خیلی وقته مخفی ام..دلیلشم اینه که در حال کارم آن میشم بعد یادم میره:دی اینجور مخفی باشم حس میکنم بهتره مثلا کسی کار داره اگه حواسم نبود و دیر جواب دادم دیگه ناراحتی پیش نمیاد....

ممکنه گاهی زمان زیادی هم آن باشم ولی فقط آنم وصفحه مینی مایزه:ws3::whistle:

ولی از همین تریبون اعلام میکنم احتمال زیاداواخر آذر دیگه یه مقدار روشن بشم چون همه دیگه میپرسن همه جا:icon_redface:

سوالی بود بفرمایید:w02:

• Like 12
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...