رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

منم بالاخره یکی از هفت , هشتها دونه های لوبیاهام به بار نشست و قرار سحر آمیز بشه

اینم دوتا عکس از گلش و لوبیاش

qriez7uwjyofytxwznkt.jpg

 

1aksrh7ntex6m7smctjo.jpg

 

 

اینم عکس از گل لش بنفشون..

4drrb1llqojgvz2133.jpg

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
  • پاسخ 164
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام.

شهدخت جان لوبیاهاتون انگاری به کنه تارعنکبوتی و مگس مینوز (خطوط سفید رنگ پیوسته روی برگ) آلوده اند، هزارتا!

 

خانم احمدی عزیز ... زمان جوانه زنی بذر به قوه نامیه بذر و عمق کاشت و دما بستگی داره ...

اگر دما ایده آل باشه این اختلاف در قوه نامیه بذر رو به حداقل کاهش میده و هرچی دما سردتر باشه بذور با اختلاف زمانی بیشتری سر از خاک در میارن ... البته عمق کاشت هم موثره و دلایل دیگه ای هم یقینا هست که به ذهن من نمیرسه!

 

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • 2 ماه بعد...

با سلام

یه لینک جالبی هست که برای سبزی ها و غده هایی هست که معمولا برای ادویه، چاشنی، ادویه، تهیه سالاد و ... مصرف می شن

مورد دوم اینه که نمی دونم دقت کردین که توو برنامه های آشپزی خارجی روی میز پیشخوان همیشه گلدون و لیوان و ظرفهای گنده پر از سبزی سالم و خوشرنگ دارن؟؟

مورد سوم و خیلی جالب تر اینه که تا چن سال پیش این موضوع تز بچه های زراعت و باغبانی بود که بتونن بدون کاربرد کود، بدون کاربرد سم و مسموم کننده ها و آلاینده های خاک و فاضلابها که همشون افتضاحی هستن برا سلامت آدمها؛ کشت محصول رو انجام بدن

حالا خیلی کاربردی می بینمش! کافیه دقت کنیم... یعنی بستر توو خیلی از این عکسها آب هست نه خاک!!

 

مورد چهارم هم اینه که این پست رو فقط 9 ساعت قبل به اشتراک گذاشتن! یعنی داغه داغه!!

 

مورد پنجم هم اینه که سرگرمی جالبیه!:w16:

 

مورد ششم اینه که بیشتر از ضایعات سبزی و غده ها (قسمت ریشه و ساقه) استفاده شده؛ و بعد از دوره رشد و مصرف، مجدد می تونین همون کار رو دوباره و دوباره تکرار کنین:smiley-gen165:

 

 

خب حالا موندم دونه دونه معنی کنم یا متن انگلیسی و لینکشو بذارم و تمام؟؟

من کل فایده هاشو نوشتم

با تصویر هم می تونین مطلب رو بگیرین!!

(1) جوانه سیر

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

(2) برگهای هویج

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

 

(3) ریحان

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

 

(4) پیازچه

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

 

(5) کاهو

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

 

(6) کلم چینی

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

 

(7) پیاز

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

 

(8) زنجبیل

 

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

 

(9) قارچ

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

 

(10) گشنیز

10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever.w654.jpg

 

 

حق کپی رایت هم حفظ بشه بهتره هر چند اینجا ایرانه! ولی اینترنت جهانیه نه کشوری:

خدمتتون لینک مورد نظر:

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
(کلیک کنید)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...