رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام مهندس شیمی عزیز

واقعا که کشتی ما رو با این سبزی کاشتنت! :ws3:

اگه بذرها توی گلدونه سبزیه و روشون روزنامه هست نگران مورچه ها نباش!

ولی ای کاش 2 تا عکسم بندازی! 2 تا عکس ساده تا ببینیم چه کردی!

هستی عزیز که درمورد کاشت خیار توضیح دادن اگر خیاری که کاشتن بوته ایه که نیازی به قیم نداره

اون سبزی رنگ بذر خیار بخاطر قارچکشی هست که بذر به اون آغشته شده تا جوونه بذر از پاتوژن های قارچی مصون بمونه و رشد بهتری داشته باشه ...

و اینکه اگر خیار داربستی کاشتی که باید بزاری فعلا بزرگتر بشن! تا گوچولوئه ببندیش تمومه کارش! فاتحه!

آقا اصن همه چی بکارید

هندونه طالبی خربزه کدو چمبر و ... حال کنید!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 164
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هستی عزیز که درمورد کاشت خیار توضیح دادن اگر خیاری که کاشتن بوته ایه که نیازی به قیم نداره

اون سبزی رنگ بذر خیار بخاطر قارچکشی هست که بذر به اون آغشته شده تا جوونه بذر از پاتوژن های قارچی مصون بمونه و رشد بهتری داشته باشه ...

و اینکه اگر خیار داربستی کاشتی که باید بزاری فعلا بزرگتر بشن! تا گوچولوئه ببندیش تمومه کارش! فاتحه!

آقا اصن همه چی بکارید

هندونه طالبی خربزه کدو چمبر و ... حال کنید!

ممنون بابت توضیحاتی که دادین...:a030:

فقط از کجا میشه متوجه شد که خیار از چه نوعی هست؟ یعنی بوته ای هست یا داربستی؟:ws38:

بیشتر باغچه رو گل کاشتیم فضای آزادی هم که بود کاشتم ....:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

میم شیمی عزیز واقعیتش اینه که عکست واسم نصفه باز میشه اما اینطور که مشخصه گل کاشتی!

هستی جان از روی گیاهچه دقیق نمیشه تفاوت قائل شد

اما بزرگتر که میشه، میشه گفت

خیار بوته ای برگهای کوچیکتری نسبت به داربستی داره ... خیار بوته ای از همون سطح پنجه میزنه اما داربستی اینطوری نیست (البته داربستی نیاز به تربیت و هرس داره)

گلهای داربستی پارتنوکارپه و نیازی به تلقیح نداره ... (یعنی گیاه گلهای نر نداره) اما بوته ای نیاز به تلقیح داره و گل نر و ماده با هم داره ...

اون بذری که تو گرفتی مطمئن باش بذر بوته ایه ...

• Like 5
لینک به دیدگاه
یک سوال : آیا دانه های لوبیا سبزی که پوستش زرد شده و فقط دانه اش مونده قابل کشت هست ؟ یعنی بکاریمش در میاد؟

من یه سوال پرسیدم یه قرن پیش هیچکی جوابمو نداد... فقط خواستم بگم لوبیاهام جووونه زدند..

آخ ببخشید من نمیدونم دیده بودم سوالتون رو یا نه ... واقعا ببخشید

جواب سوالتون رو با صبر کردن گرفتید

توی بذور گیاهان اصل اون جنین داخل بذره!

طبیعتا بذور سبز به تدریج زرد میشن ...

بذر بعضی گیاها هست که تا 7 سال هم سالم باقی میمونه و حتی بیشتر از این ، بذرهایی که بسیار ریز هم هستن!

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام به بر و بچ با صفا :ws3:

یه سری اومدم اینجا خیلی خوشم نیومد رفتم اما ظاهرا اشتباه کردم عجب جای توپی بوده منم چند تا عکس تقدیمتون می‌کنم:icon_gol:

fvicsjnx4yz6u4kfo0m0.jpg

z1a58fzcqta4wsxld1e.jpg

gcv5j3lkzgt7nhkdnit.jpg

اینها هم به قول حمید جان خیارهای داربستی ما :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام مجدد

راستی مشکلی که من داشتم این بود که این خیار ها بعد از گل دادن از بین رفتند.

لازم به توضیحه که این ها رو توی این خاک هایی که جدیدا مد شده بود به نام کوکوپیت کاشتم و توی یه قوطی پنیر.

بعد از این که بزرگ شدن اون ها رو به گلدون انتقال دادم و خاک باقچه رو هم به کوکوپیت اضافه کردم اما به سرعت پژمرده شدند و فاتحه:sigh:

و اونهایی هم که توی همون قوطی پنیر مونده بودن و جابه جا نشدند عمر بیشتری داشتند و گل هاش هم باز شد اما بعد از بین رفتند.

دوست دارم بدونم کجای کارم اشتباه بوده در ضمن همینطور که در عکس اول هم مشخصه من تعداد زیادی از اون ها رو در کنار هم کاشتم در یک قوطی پنیر البته از این خیلی بزرگ هاش:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ریشه ها حساسن! موقع جابجا شدن خیلی باید دقت بشه که ریشه ها آسیب نبینن! ریشه ها خصوصا توی خیار داربستی ...

کوکوپیت و پرلیت بستر خیلی مناسبیه ... فقط زهکش هم باید برای قوطی پنیرات درست میکردی! که احتمالا کردی

• Like 5
لینک به دیدگاه
ریشه ها حساسن! موقع جابجا شدن خیلی باید دقت بشه که ریشه ها آسیب نبینن! ریشه ها خصوصا توی خیار داربستی ...

کوکوپیت و پرلیت بستر خیلی مناسبیه ... فقط زهکش هم باید برای قوطی پنیرات درست میکردی! که احتمالا کردی

بله تهش سوراخ کردم و آبیاریش هم خوب بود نه زیاد

اما متوجه نشدم چرا بعد از گل دادن از بین رفتن حتی اون هایی که جا به جا نشده بودن!!؟

یعنی هیچ ماه دیگری نمیخواد یعنی کودی چیزی؟! و این که عمق خاک چقدر باید باشه و فاصله کاشت اون ها از هم یا همون تراکمشون چقدر باید باشه و چه فصلی مناسبه برای کاشت ؟!

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله تهش سوراخ کردم و آبیاریش هم خوب بود نه زیاد

اما متوجه نشدم چرا بعد از گل دادن از بین رفتن حتی اون هایی که جا به جا نشده بودن!!؟

یعنی هیچ ماه دیگری نمیخواد یعنی کودی چیزی؟! و این که عمق خاک چقدر باید باشه و فاصله کاشت اون ها از هم یا همون تراکمشون چقدر باید باشه و چه فصلی مناسبه برای کاشت ؟!

اینکه میگی بعد از گل دادن از بین رفتن دلایل زیادی میتونه داشته باشه!

من باید ببینم!

اول اینکه خیار داربستی رو اگر نشاء بزنن بعد از اینکه گیاهچه شد (حداقل 4 برگ حقیقی ظاهر شد) منتقل میکنن!

زمان انتقال بافت کوکوپیتی نباید از هم پاشیده بشه (اگر ریشه خوب توسعه پیدا کرده باشه اصلا بافت کوکوپیتی خراب نمیشه که بخواد ریشه آسیب ببینه!

ریشه خیار خصوصا داربستی سطحی و افشانه

اگر خاک سبک باشه نهایت 30 سانت نفوذ میکنه

اگر خاک سنگین باشه (رسی) نهایت 10 سانت نفوذ میکنه

کود دهی هم نیازه

اگر توی باغچه کشت میدید سعی کنید از کودهای دامی پوسیده (خصوصا کود مرغی یا ورمی کمپوست) استفاده کنید تا کود شیمیایی

اگر بستر کشت کوکوپیت و ... هست که باید از کود شیمیایی هم استفاده کنید

یک سری کودهای کامل هستن (پودر سبز خیلی کمرنگ) با فرمهای تجاری مختلف و شاید رنگهای مختلف ...

بسته های صدگرمی و 200 گرمیش برای مصارف خونگی خوبه ... تهیه کنید و بهره ببرید

بذر خیار رو هر جا میکاری دمای بستر کشت کمتر از 15 درجه و بالای 35 درجه اصلا نباشه ! الان هم میشه کشت داد

خیار داربستی رو هر موقع از سال میتونی کشت بدی (برای مصرف خودت) فقط باید نور و دماش رو تامین کنی

بچه ها همه سبزیهام از خاک اومدن بیرون:hapydancsmil:

الانم همون آبیاری رو ادامه بدم؟

کار خاصی نباید انجام بدم دیگه؟:ws38:

به به بسلامتی

آبیاری مرتب رو داشته باش ... طبق گفته های قبلی

اون بستری که من دیدم رطوبت رو توی خودش نگه میداره ... سعی کن زیادی ابیاری نکنی فقط

توی سبزیجات مثلا ریحون آب دوسته اما تو سعی کن یه آبیاری مرتب و ثابت برای همه داشته باشی ...

• Like 4
لینک به دیدگاه

همین الان رفتم حیاط و از گیاهانی که ناشناخته بودن عکس گرفتم...البته بعضی ها رو متوجه شدم که علف هستن ،گل نیلوفر هم بود که از اونها دیگه عکس نگرفتم ...اهل فن میشه راهنمایی کنید که اینا چی هستن و اگر علف هرز هستن باید هرس بشه؟

همون طوری که قبلا هم گفته بودم تا جایی که یادم میاد ریحون و مرزه و فلفل و خیار و ذرت کاشته بودیم...البته ذرت رو قبلتر از همه....

این مناطقی که عکسشون رو میذارم بذر اونها بوده...

خیار چقدر طول میکشه تا جوانه بده؟ (خوندم دوره خیار 50-70 روزهست)

uhlax3j1yhy5un2fpq.jpg

xzmcz0lxerkqaq66q3vc.jpg

q08xx1olhmez1zot7jf3.jpg

qbauy0363tzw15ny7gd1.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

شرمنده هستی جان عکسات تا بالا اومد جون منم بالا اومد!

(سرعت نت من پایینه)

من علف هرزی نمیبینم ... ظاهرا همه اینا بذرکاری شده

همه گیاها تو مرحله جوونه زنی شبیه هم هستن! (دو لپه ای ها شبیه هم، تک لپه ای ها شبیه هم) مخصوصا دو برگ اولیه ...

ظاهرا عکس اول بنا به تشخیص میم شیمی ریحون هست

مرزه هم ساقه 4 گوش مانند داره و برگاش باریکه ... اینجا مرزه دیده نمیشه!

عکس دوم هم برام ناقص باز میشه اما ظاهرا به فلفل شباهت داره ...

اون برگ کنگره ای ها هم ظاهرا علف هرز باشه ... (دقیق نمیدونم چیه)

ولی در مجموع سرعت رشد علف هرز بیشتر از گیاهیه که کشت میکنی! اگر چنین گیاهی رو دیدی با دست وجینش کن.

خیار رو اگر بزاری چندساعت توی آب باشه بعد بکاری و اگر دمای خاک 25 درجه باشه 4 روزه دیگه جوونه میزنه و سر هفته سر از خاک در میاره ...

• Like 4
لینک به دیدگاه

من برگ خیار ندیدم تو باغچه...یعنی ممکنه خراب شده باشن بذرها؟

بعد هم میخواستم برم گوجه گیلاسی هم بگیرم بکارم....

آقا حمید میشه بفرمایید چه گیاه و سبزیجاتی رو میشه تو خونه و باغچه کشت کرد؟ دوست دارم اگر بتونم امتحان کنم....

ممنون....

• Like 3
لینک به دیدگاه

هستی جان اگر خیار رو بیشتر از 10 روزی میشه که کاشتی و خبری نیست بله دیگه مطمئنا از بین رفتن ...

گوجه گیلاسی هم خوبه اما من سابقه کشتش رو نداشتم ... اما شدنی هست ...

اگر باغچه روزانه (شرایط فعلی) حداقل 6 ساعت آفتاب میخوره هر چی بگی میتونی بکاری

اما بعضی سبزیجات آب و هوای خنک بعضی ها آب و هوای گرم رو بیشتر میپسندن!

من دقیقا نمیدونم شما چه منطقه ای هستین اما انواع سبزی های خوردن

خیار، گوجه، بادمجان، کدو، چمبر، لوبیا و نخود، چمیدونم، انواع کلم مخصوصا کلم گل و کلم بروکلی (که خودمم کشت دادم)

خب بهتره یه طبقه بندی بکنم اگر ذهنم یاری کنه:

سبزی های فصل خنک مثل:

انواع کلم (کلم توی فصل گرم هم جواب میده اما رشد کمی داره)

پیاز

اسفناج

شلغم

مارچوبه

تا حدودی نخود

تربچه

کرفس

چغندر برگی

کاهو

و سیب زمینی

سبزی های فصل گرم:

ذرت

گوجه

خیار

طالبی

خربزه

هندونه

بادمجان

لوبیا

کدو

و ...

مثلا من سیب زمینی (مخصوص فصل سرد) رو توی فصل گرم و منطقه خودمون (پاکدشت) کشت دادم که سیب زمینی هایی که بهم داد اندازه گردو بود!

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...