خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ زیر انگشتم نه، پایین انگشته شصت و روی پامه و اصلا به ناخنم ربطی نداره عفونت اصلا نداره و نمیکنه ...ورم هم اصلا نداره ... زخمش همیشگیه قبلا تابستونا بود الان همیشه هست چون مدام میخارونمش و زخمش تازه میشه. کفشم هم همیشه اسپرته زمستونا گاهی هم پوتین. همیشه دوتا پام بود الان چن ماهی میشه که یکیشه و کوچیکه زخمش ولی خب خارشش اذیتم میکنه سحر جون ازم سوال پرسیده بودی تا بهتر راهنماییم کنی ولی فک کنم یادت رفته 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ سلام جراحی دندون درد نداره مثل یه دنودن کشیدن معمولیه !!! ولی سواله من اینه که 8 روزه که دندون عقلمو جراحی کردم و 2 تا بخیه خورده و بخیه ها رو هم دو روزه که کشیدم ولی جای دندون عقلم هنوز جوش نیومده یعنی سوراخه هنوز زبون که میزنم گوده ! اینکه چرا هنوز جوش نخورده و این موضوع مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی باعث نمیشه غذا توش بمونه و وقتی که جوش خورد غذا توش بمونه ؟!؟ مرسی:icon_gol: سلام من 4تا دندون عقل در آوردم (نکشیدم! جراحی کردم و در آوردم) برای جراحی فک معمولا بعد هر جراحی دهانی یه سری ناهنجاری های لثه ای پیش میاد که خودش برطرف میشه منم بعد از جراحی فک این مشکل رو زیاد داشتم راستش زبون زدن به اون قسمت چیزی رو مشخص نمیکنه زبون چیزای خیلی ظریف رو هم حس میکنه بعدشم شما به جایی که دندون عقلتون رو کشیدین چه جوری زبون زدید؟!؟!؟ میرسه؟ با این حال باید به دندانپزشک مراجعه کنین تا کاملا راهنماییتون کنن 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ سلام ارام جونم ، دومین دندون عقلم داره در میاد ( البته فک کنم ، همچین که احساس میشه ) فکم داره از درد میترکه هیچی نمیتونم بخورم ایا راهی برای تسکین هست ؟ اینو ویکیپدیا نوشته: این دندانها نقش چندانی در جویدن غذا ندارند و با توجه به مشکلاتی که ذکر شد، این دندان ممکن است توسط دندانپزشک از فک خارج شوند. البته خارج کردن بدون دلیل آن به خاطر احتمال آسیب به اعصاب توصیه نمیشود. بهترین سن برای خارج کردن دندان عقل از دهان، زیر ۲۰ سالگی است. البته در سنین ۲۰ تا ۴۰ سالگی هم امکان خارج کردن آنها وجود دارد، ولی پس از ۴۰ سالگی کشیدن دندان عقل دشوارتر میشود. خارج کردن این دندان ممکن است عوارضی مانند خونریزی، درای ساکت، آسیب به اعصاب و ... داشته باشد. 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ سلاممن 4تا دندون عقل در آوردم (نکشیدم! جراحی کردم و در آوردم) برای جراحی فک معمولا بعد هر جراحی دهانی یه سری ناهنجاری های لثه ای پیش میاد که خودش برطرف میشه منم بعد از جراحی فک این مشکل رو زیاد داشتم راستش زبون زدن به اون قسمت چیزی رو مشخص نمیکنه زبون چیزای خیلی ظریف رو هم حس میکنه بعدشم شما به جایی که دندون عقلتون رو کشیدین چه جوری زبون زدید؟!؟!؟ میرسه؟ با این حال باید به دندانپزشک مراجعه کنین تا کاملا راهنماییتون کنن مرسی از راهنماییهات خب آره زبونم میرسه مگه کلاً فضای دهان چقدر که نخاد زبون به همه جای دهان برسه ؟؟؟ نمیدونم والا شاید من استثنا باشم !!!! والا غیر از زبون زدن هم توی آینه که میبینم کاملاً حفره ایجاد کرده !!! خیلی عذر میخام ولی دیشب یه تیکه غذا گیر کرد توش متاسفانه با مسواک زدن هم بیرون نمیاد حتما باید خلال باشه از چند نفر دیگه که دندون عقل کشیدن ( نه جراحی ) پرسیدم گفتن که تا 2 3 هفته طول میکشه تا جاش به هم بیاد ؛ حالا شما هم همینطوری بودی ؟ چند وقت طول کشید تا کاملاً جوش خورد ؟ حالا نگرانی من اینه که نکنه وقتی جوش اومد غذا توش بمونه و بعد باعث عفونتی چیزی بشه ؟؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام جراحی دندون درد نداره مثل یه دنودن کشیدن معمولیه !!! ولی سواله من اینه که 8 روزه که دندون عقلمو جراحی کردم و 2 تا بخیه خورده و بخیه ها رو هم دو روزه که کشیدم ولی جای دندون عقلم هنوز جوش نیومده یعنی سوراخه هنوز زبون که میزنم گوده ! اینکه چرا هنوز جوش نخورده و این موضوع مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی باعث نمیشه غذا توش بمونه و وقتی که جوش خورد غذا توش بمونه ؟!؟ مرسی:icon_gol: سلام عزیزم...... خانومی زمانیکه دندون میکشی یا جراحی میکنی باید تا یکی دو روز خیلی سبک غذا بخوری و نوشیدنیات رو از نی استفاده کنی و تقریبا دو شبی مسواک نمیکشی........حالا شما این نکات رو رعایت کرده باشین خوبه.......اما در نهایت معلومه جراحی کردی جاش گود بنظر میاد اما جوش میخوره و بهتره زبون نزنی و قلقلکش نشی و از مایعهای دهان شویه استفاده کن همون محلول نمکی رو در روز چند بار تو دهن قرقره کن جلوگیری از عفونت میکنه.........جای نگرانی هم نیست عزیزم........... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلاممم من بار اولمه میام بهداری خوبی ارام ژون؟ تو دم دستت یه چیز نداری به من بدی حالم خوب شه .. احساس سنگینی میکنم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلاممم من بار اولمه میام بهداری خوبی ارام ژون؟ تو دم دستت یه چیز نداری به من بدی حالم خوب شه .. احساس سنگینی میکنم سلام خانومی میگم حالا آرام جون زحمت نکشه یه آمپول برات تجویز کنه شوما یه سر تشریف ببر پیاده روی سبک میشی دست به ابم بد نیست 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سحر جون ازم سوال پرسیده بودی تا بهتر راهنماییم کنی ولی فک کنم یادت رفته سحر رو با منی بهاری؟ شرمنده گلم .......زیاد انلاین نشدم و دوستان لطف دارن مشکلاتشون رو هم تایپیک و اکثرا خصوصی میدن و مجبورم نوبتی ج بدم .......امیدوارم دوستان گلم از تاجیر جوابهام ناراحت نشن.... اما بهار خانوم عزیز....بازم میگم اثر کفشهای اسپورت خصوصا در فصل گرما ست .....بهتره یه مدت خصوصا تا هوا سرد نشده کفشهای راحت و تابستونی بپوشی بدون جوراب و روزی یک تا دوبار پات رو توی یه کاسه یا تشتی کوچک محلول ضدعفونی بریزی به مدت 10 دقیقه نگهش دار و بعد خشک کن ........ یه مورد دیگه بهاری تا حالا ازمایش قند دادین یا میدونی قندت چنده؟ 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلاممم من بار اولمه میام بهداری خوبی ارام ژون؟ تو دم دستت یه چیز نداری به من بدی حالم خوب شه .. احساس سنگینی میکنم سلام متینی گلم......مرسی عزیزم......خیلیم خوش اومدی........ سنگین شدی خب سبک کن.......زیاد نخور......... شکلات دوست داری؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام خانومی میگم حالا آرام جون زحمت نکشه یه آمپول برات تجویز کنه شوما یه سر تشریف ببر پیاده روی سبک میشی دست به ابم بد نیست دیر وقته وگرنه حتمی میرفتم پایین یه هوایی میخوردم سلام متینی گلم......مرسی عزیزم......خیلیم خوش اومدی........ سنگین شدی خب سبک کن.......زیاد نخور......... شکلات دوست داری؟؟؟؟؟؟؟ هوچی نخوردم از غم و غصه احساس سنگینی کردم فک کنم سرمو از پنجره کنم بیرون حالم جا بیاد 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ اینو ویکیپدیا نوشته:این دندانها نقش چندانی در جویدن غذا ندارند و با توجه به مشکلاتی که ذکر شد، این دندان ممکن است توسط دندانپزشک از فک خارج شوند. البته خارج کردن بدون دلیل آن به خاطر احتمال آسیب به اعصاب توصیه نمیشود. بهترین سن برای خارج کردن دندان عقل از دهان، زیر ۲۰ سالگی است. البته در سنین ۲۰ تا ۴۰ سالگی هم امکان خارج کردن آنها وجود دارد، ولی پس از ۴۰ سالگی کشیدن دندان عقل دشوارتر میشود. خارج کردن این دندان ممکن است عوارضی مانند خونریزی، درای ساکت، آسیب به اعصاب و ... داشته باشد. قبلا مفصل جواب نحوه دندونهای عقل رو گفتم چه زمان دربیاد یا وضعیتش مناسب با شه نیازی به کشیدن نداره.........چیزیم که میگم از رو اطلاعات و دانش رشته م و شغلم گفتم و قطعا تاثیر داره در جویدن غذا....... 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ دیر وقته وگرنه حتمی میرفتم پایین یه هوایی میخوردم هوچی نخوردم از غم و غصه احساس سنگینی کردم فک کنم سرمو از پنجره کنم بیرون حالم جا بیاد هی وای من.........شما بچه ها اخه غصه چی رو میخورین؟ به قول بدری جون میام امپول تجویز میکنم براتونااااااااااااااا همین یکم هوای ازاد و پیاده روی خصوصا این موقع حالتو خوب میکنه......... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ یه دندون دارم خرابه تا حالا درد نگرفته ولی رفتم دکتر گفته قابل ترمیم نیست رسیده به فکت اگه نکشمش خطرناکه البته پارسال رفتم دکتر 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ یه دندون دارم خرابه تا حالا درد نگرفته ولی رفتم دکتر گفته قابل ترمیم نیست رسیده به فکت اگه نکشمش خطرناکه البته پارسال رفتم دکتر اگه دکتر گفته بکشین، حتما این کارو بکنین! دندون ممکنه به علت عفونت خیلی خطرناک بشه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ ماشالا با این ارر و سرعت سایت هر مریضی 20 بار میمیره و زنده میشه تا موقعی که بتونه بنویسه و با موفقیت ارسال کنه و دردشو بگه گلاب به روتون حالت تهوع ، درد بدن ، نفس تنگی ، عرق ===> دارم میمیرم 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام!! من از جامعه ی محصلین علوم پایه صحبت می کنم!! 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ در عرض یکی دو ماه پیش تا حال فکر کنم 9 پ.خ داشتم که در مورد خالهای بسیار ریز و قرمز رنگ سوال شده بود...... گویا دوستان یا برای خودشون یا اطرافیانشون خال دانه هایی روی پوستشون خصوصا دستها پیدا شده....... خب ببینین بچه ها این خالها به خال عروقی معروفن و دلایلشم میتونه چند مورد باشه .........افزایش سن،مشکلات کبدی،شل شدن پوست .......و یا در مقابل افتاب سوزان از پوست مراقبت نشده.........ببنید ما کرم ضد افتابهایی داریم که درصداش مختلفه و با توجه به فصلها و سن و محیط توصیه میشه.......و صرفا برای حفاظت از پوسته.......این رگدانه ها هم میتونه گاها بر اثر سهل انگاری باشه که بدون استفاده از ضد افتاب در مقابل اشعه بودین........ در مورد شل بودن کبد امار زیاد بالایی نداره......پس ضمن توصیه مراقبت از پوستتون میگم جای زیاد نگرانی نیست....... این خالها هم بهتره نکنینش خودتون چون از بین نمیره و فقط به پوستتون اسیب میرسونین........میتونین برای برداشتنش از ا لیزر یا RF استفاده کنین....... 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ درود خانوم دکتر... وقتی سر کسی ضربه میخوره چه جوری باشه خطرناک میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ درود خانوم دکتر...وقتی سر کسی ضربه میخوره چه جوری باشه خطرناک میشه؟ راستش من دکتر نیستم اما یه مقداری اطلاعات دارم وقتی که ضربه به سر میخوره، این احتمال هست که فرد دچار حالت تهوع بشه در این حالت حتما باید به دکتر مراجعه بشه البته باید به محلی که به سر ضربه خورده هم توجه کرد که از این لحاظ ناحیه ی گیجگاه از همه جا مهم تره 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ درود خانوم دکتر...وقتی سر کسی ضربه میخوره چه جوری باشه خطرناک میشه؟ درود بر خانوم مهندس.... هستی جان خب یه توضیحی بده گلم ضربه چجوری بوده و بر اثر چی؟ خانومی فاصله ضربه خوردن تا الان چقدره مدت زمانش؟ تو این فاصله احساس کردی چشمات تار بشن یا کم دید حتی برای چند لحظه کوتاه؟ حالت تهوع و استفراغ .گیج شدن.مشکل حافظه و خستگی و حتی وزوز گوش میتونه از صدمات جدی باشه.......امیدوارم به پزشک مراجعه کرده باشی جهت معاینه خانومی....اینجور موارد رو نباید بی اهمیت دونست........ ارزوی سلامتی خانوم مهندس گل....... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده