رفتن به مطلب
  • 0

کمک برای انجام پایان نامه شهرسازی

Moment

سوال

سلام به همه بچه های شهرسازی:w16:

استارت این تایپیک رو زدم تا اگر کسی از بچه ها در انجام پایان نامش به مشکل برخورده بیاد اینجا مشکلش رو بگه و با هم فکری هم به همدیگه کمک کنیم

در ضمن خواهشا اینجا تبدیل نشه به جایی برای رد و بدل کردن فایل:w000:

فقط سوال در زمینه پایان نامه:whistle:

از همه بچه های شهرسازی هم دعوت میکنم که بیان اینجا وگرنه به زور متوسل میشم:ws3:

امیدوارم بتونیم با کمک هم به سوالاتی که برامون پیش میاد جواب بدیم... راستی قرار نیست من سوالی جواب بدم من فقط از دور نظارت میکنم ببنم بچه ها چقدر به موضوع مسلط هستنws3.gif

• Like 28
لینک به دیدگاه
  • پاسخ ها 183
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال های توصیه شده

• 0

سلام دوستان عزیز :دی

ببینم کسی قالب پایان نامه داره که چطوری باید باشه؟

از هرکی میپرسم یه چیز میگه!!

استاد راهنما هم که معلوم نی کجاس!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

یه چیز دیگه راستی

برای نمونه های انجام شده در ایران و جهان اطلاعات میخوام شدیدا :دی

موضوع

تخقق پذیری توسعه پایدار در بهسازی بافت فرسوده با تاکید بر مشارکت مردمی

فقط سریغ لطفا

ممنون

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

هر دانشگاهی قالب کار خودشو داره

باید از گروه دانشکدتون بپرسین تا راهنماییتون کنن:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
من دارم فقط نمیدونم چطوری میتونم اینجا بزارم که همه استفاده کنن اگه کسی یاد داره بهم بگه مرسی

عزیزم فک کنم بهتر باشه تو تاپیک مربوطه فایلتونو بزارین

به نظرم بهتره بری تو مباحث کاربردی--> برنامه ریزی شهری--> بعد اونجا یه موضوع جدید ایجاد کنی و فایلتو بزاری

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

عزیز

mohandese shahrsaz

من پروپوزال اولیتون رو خوندم و این ایرادات رو نوشتم که امیدوارم کارتون رو کامل تر بکنه

اگه دوست داشتید به صورت بخش بخش کارتون رو اینجا بذارید تا بقیه هم در موردش نظر بدن

از فرناز هم به خاطر فعالیت توی این تایپیک ممنونم

بیان مسئله ای که نوشتید بیشتر شبیه

طرح موضوع هستش پس شما می تونید دو کار انجام بدید یکی اینکه عنوانش رو بذارید طرح موضوع و بعدش بیان

مسئله بنویسید یا اینکه همین رو توی بیان مسئله بیارید ولی تمرکز بیشترتون رو ببرید سمت مسئله اصلیتون که توی شهر مورد مطالعتون وجود داره

شما باید توی بیان مسئله و ضرورت تحقیق حتما و حتما در مورد محدوده مورد مطالعتون و مشکلاتی که در زمینه حمل و نقل داره و ضرورت استفاده از سیستم بی آر تی توضیح بدید

بعد از اینکه بیان مسئله و ضرورت رو نوشتید میتونید حالا سوالات تحقیق رو دربیارید و بعدش برید پیشینه تحقیق رو بررسی کنید و بعدش اهداف و فرضیات و روش تحقیق و ...

اهداف تحقیقتون رو اشتباه نوشتید و ترکیبی از پیشینه و سوال تحقیق هستش ...توی اهداف باید اهدافی رو که در طی تحقیق بررسی می کنید رو بیارید مثلا یکی از اهدافتون میتونه ساماندهی حمل و نقل عمومی در راستای کاهش زمان سفر در محدوده مورد مطالعتون باشه یا مثلا هدف اصلیتون در واقع همون موضوع پایان نامتونه که فکر کنم ارزیابی عملکرد سیستم بی آر تی بودش

بهتره اهداف رو موردی بنویسید چون اهداف و فرضیات و سوالات باید هم ارز باشن...نه از نظر تعداد بلکه از نظر محتوا

در واقع هدف سوال و فرضیه باید با هم مرتبط باشن

سوالات رو از بیان مسئله استخراج کنید

اهداف رو بعد از اینکه پیشینه رو آوردید و مطالعات اولیه رو انجام دادید استخراج کنید و بعدش فرضیات رو میارید

شما نباید معیاراتون رو توی اهداف بیارید این معیارا جای خودشون رو دارن و باید اونا رو توی روش تحقیق و چارچوب نظری بیارید

شما 4 سوال رو عنوان کردید که به نظرم سوال 2 و 3 اصلا مناسب نیست

فرضیات رو هم چیزی ننوشتید

روش تحقیقتون رو اصلا چیزی ننوشتید و چند خط آوردید که کلیاته و این روش تحقیق نیستش

اول باید چارچوب نظری رو بیارید و بعدش روش تحقیق

انوع تحقیقتون رو مشخص کنید مثلا تحقیقتون توصیفی هستش یا تطبیقی یا ....یا تحلیلی

بعدش از جملاتی مثل مطالعات کتابخانه ای و اینا استفاده نکنید چون خیلی کلیشه ای هستش و بیاید در مورد

از چارچوب نظری شما یه سری معیار برای ارزیابی استخراج میکنید و توی روش تحقیق روش هایی که توی کارتون ازش استفاده میکنید و نرم افزارای مربوطه رو توی یه فلوچارت میتونید نشون بدید

دز نهایت میتونید محدودیت تحقیق بنویسید که این محدودیت های تحقیق شامل عدم دسترسی به منابع و داده نمیشه بلکه محدودیت تحقیق محدوده های تحقیقتون رو مشخص میکنه و مثلا شما میگید من توی این کارم فقط روی این ابعاد خاص تمرکز میکنم و مثلا به نقش اجتماعی و اقتصادی اون نمی پردازم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0

اگه اینو واسه بیان مساله بزارم بهتر میشه؟

یکی از مهمترین عوامل ایجاد مشکل ترافیک در شهرها افزایش روزافزون وسائط نقلیه خصوصی است که بطور روزافزونی یا افزایش سطح درآمد خانوارها بر تعداد آنها افزوده می شود. شهر مشهد با جمعیتی نزدیک به 2 میلیون نفر از مشکلات ترافیکی بدور نمانده است. مهمترین عوامل مشکل ترافیک در سطح شهر افزایش رو به تزاید جمعیت، خصوصیات فیزیکی شهر. کمبود در سیستم حمل و نقل عمومی از نظر کمیت و کیفیت، کمبود پارکینگ، تمرکز مراکز عمده تجاری، فرهنگی، اداری و غیره در مرکز شهر و غیره می باشد، بطور کلی سیستم حمل و نقل عمومی شهر مشهد متشکل از 688 دستگاه اتوبوس، 2500 دستگاه تاکسی و حدود 733 دستگاه مینی بوس و تعداد زیادی مسافرکش شخصی است . در استفاده مردم از وسائط نقلیه عمومی نظم خاصی وجود ندارد و با هر وسیله نقلیه ای که به آن دسترسی داشته باشند سفر می کنند. در حال حاضر با توجه به امکانات موجود و محدودیت های مالی و تا زمانی که امکان راه اندازی سیستم های حمل و نقل جمعی تندرو میسر شود، با استفاده از اتوبوس با صرفه ترین و مناسب ترین سیستم حمل و نقل شهری به نظر می رسد. در حال حاضر عمده ترین مشکلاتی که در مورد سیستم اتوبوسرانی مشهد وجود دارد عبارتند از: کمبود تعداد اتوبوس، نداشتن برنامه زمان بندی منظم ورود خطوط اتوبوس به ایستگاههای مربوطه. ازدحام و شلوغی در داخل اتوبوس و غیره بطور کلی ضریب سفر سرانه در شهر مشهد 2/1 می باشد که 30 درصد این سفرها بوسیله اتوبوس، 24 درصد تاکسی، 23 درصد با سواری شخصی، 2/5 درصد بوسیله مینی بوس و بقیه با موتور ، دوچرخه و سایر وسائط نقلیه انجام می شود. هدف اکثریت سفرها رفتن به محل کار و مدرسه می باشد و بیش از 44 درصد سفرها جذب منطقه مرکزی می شود.

این بیان مساله اولمه.میزارم که همه نظر بدن.

بیان مساله:

با افزایش تراکم ترافیک در شهرها ا فزایش مشکلات ناشی از ان به خصوص الودگی های ناشی از تردد وسایل نقلیه نیاز برای راه حل های جدید حمل و نقل بیشتر احساس می شود.علی رغم مزایای زیادی که سیستم اتوبوس رانی از نظر انعطاف پذیری و هزینه های سرمایه گذاری پایین دارد اما کاربران این سیستم کمتر کیفیت مناسبی را در خدمات سیستم اتوبوس رانی مشاهده می کنند.به عنوان مثال بر اساس تجربیات بدست امده سرعت متوسط اتوبوس ها تقریبا 60 درصد سرعت وسایل نقلیه شخصی و یا سایر سیستم های حمل و نقل خصوصی می باشد که ناشی از ترافیک وسایل نقلیه چراغ های راهنمایی و سوار و پیاده کردن مسافران است.در چنین شهرهایی سیستم اتوبوس سریع به عنوان یک راهکار موثر و جذاب به منظور رقابت با وسایل نقلیه شخصی مطرح می باشد تا دسترسی به نقاط مرکزی شهر ، مناطق مسکونی و حومه شهر برای تمامی افراد ساکن در شهرها امکان پذیر شود.بیان مساله:

با افزایش تراکم ترافیک در شهرها ا فزایش مشکلات ناشی از ان به خصوص الودگی های ناشی از تردد وسایل نقلیه نیاز برای راه حل های جدید حمل و نقل بیشتر احساس می شود.علی رغم مزایای زیادی که سیستم اتوبوس رانی از نظر انعطاف پذیری و هزینه های سرمایه گذاری پایین دارد اما کاربران این سیستم کمتر کیفیت مناسبی را در خدمات سیستم اتوبوس رانی مشاهده می کنند.به عنوان مثال بر اساس تجربیات بدست امده سرعت متوسط اتوبوس ها تقریبا 60 درصد سرعت وسایل نقلیه شخصی و یا سایر سیستم های حمل و نقل خصوصی می باشد که ناشی از ترافیک وسایل نقلیه چراغ های راهنمایی و سوار و پیاده کردن مسافران است.در چنین شهرهایی سیستم اتوبوس سریع به عنوان یک راهکار موثر و جذاب به منظور رقابت با وسایل نقلیه شخصی مطرح می باشد تا دسترسی به نقاط مرکزی شهر ، مناطق مسکونی و حومه شهر برای تمامی افراد ساکن در شهرها امکان پذیر شود.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
اگه اینو واسه بیان مساله بزارم بهتر میشه؟

یکی از مهمترین عوامل ایجاد مشکل ترافیک در شهرها افزایش روزافزون وسائط نقلیه خصوصی است که بطور روزافزونی یا افزایش سطح درآمد خانوارها بر تعداد آنها افزوده می شود. شهر مشهد با جمعیتی نزدیک به 2 میلیون نفر از مشکلات ترافیکی بدور نمانده است. مهمترین عوامل مشکل ترافیک در سطح شهر افزایش رو به تزاید جمعیت، خصوصیات فیزیکی شهر. کمبود در سیستم حمل و نقل عمومی از نظر کمیت و کیفیت، کمبود پارکینگ، تمرکز مراکز عمده تجاری، فرهنگی، اداری و غیره در مرکز شهر و غیره می باشد، بطور کلی سیستم حمل و نقل عمومی شهر مشهد متشکل از 688 دستگاه اتوبوس، 2500 دستگاه تاکسی و حدود 733 دستگاه مینی بوس و تعداد زیادی مسافرکش شخصی است . در استفاده مردم از وسائط نقلیه عمومی نظم خاصی وجود ندارد و با هر وسیله نقلیه ای که به آن دسترسی داشته باشند سفر می کنند. در حال حاضر با توجه به امکانات موجود و محدودیت های مالی و تا زمانی که امکان راه اندازی سیستم های حمل و نقل جمعی تندرو میسر شود، با استفاده از اتوبوس با صرفه ترین و مناسب ترین سیستم حمل و نقل شهری به نظر می رسد. در حال حاضر عمده ترین مشکلاتی که در مورد سیستم اتوبوسرانی مشهد وجود دارد عبارتند از: کمبود تعداد اتوبوس، نداشتن برنامه زمان بندی منظم ورود خطوط اتوبوس به ایستگاههای مربوطه. ازدحام و شلوغی در داخل اتوبوس و غیره بطور کلی ضریب سفر سرانه در شهر مشهد 2/1 می باشد که 30 درصد این سفرها بوسیله اتوبوس، 24 درصد تاکسی، 23 درصد با سواری شخصی، 2/5 درصد بوسیله مینی بوس و بقیه با موتور ، دوچرخه و سایر وسائط نقلیه انجام می شود. هدف اکثریت سفرها رفتن به محل کار و مدرسه می باشد و بیش از 44 درصد سفرها جذب منطقه مرکزی می شود.

این بیان مساله اولمه.میزارم که همه نظر بدن.

بیان مساله:

با افزایش تراکم ترافیک در شهرها ا فزایش مشکلات ناشی از ان به خصوص الودگی های ناشی از تردد وسایل نقلیه نیاز برای راه حل های جدید حمل و نقل بیشتر احساس می شود.علی رغم مزایای زیادی که سیستم اتوبوس رانی از نظر انعطاف پذیری و هزینه های سرمایه گذاری پایین دارد اما کاربران این سیستم کمتر کیفیت مناسبی را در خدمات سیستم اتوبوس رانی مشاهده می کنند.به عنوان مثال بر اساس تجربیات بدست امده سرعت متوسط اتوبوس ها تقریبا 60 درصد سرعت وسایل نقلیه شخصی و یا سایر سیستم های حمل و نقل خصوصی می باشد که ناشی از ترافیک وسایل نقلیه چراغ های راهنمایی و سوار و پیاده کردن مسافران است.در چنین شهرهایی سیستم اتوبوس سریع به عنوان یک راهکار موثر و جذاب به منظور رقابت با وسایل نقلیه شخصی مطرح می باشد تا دسترسی به نقاط مرکزی شهر ، مناطق مسکونی و حومه شهر برای تمامی افراد ساکن در شهرها امکان پذیر شود.بیان مساله:

با افزایش تراکم ترافیک در شهرها ا فزایش مشکلات ناشی از ان به خصوص الودگی های ناشی از تردد وسایل نقلیه نیاز برای راه حل های جدید حمل و نقل بیشتر احساس می شود.علی رغم مزایای زیادی که سیستم اتوبوس رانی از نظر انعطاف پذیری و هزینه های سرمایه گذاری پایین دارد اما کاربران این سیستم کمتر کیفیت مناسبی را در خدمات سیستم اتوبوس رانی مشاهده می کنند.به عنوان مثال بر اساس تجربیات بدست امده سرعت متوسط اتوبوس ها تقریبا 60 درصد سرعت وسایل نقلیه شخصی و یا سایر سیستم های حمل و نقل خصوصی می باشد که ناشی از ترافیک وسایل نقلیه چراغ های راهنمایی و سوار و پیاده کردن مسافران است.در چنین شهرهایی سیستم اتوبوس سریع به عنوان یک راهکار موثر و جذاب به منظور رقابت با وسایل نقلیه شخصی مطرح می باشد تا دسترسی به نقاط مرکزی شهر ، مناطق مسکونی و حومه شهر برای تمامی افراد ساکن در شهرها امکان پذیر شود.

الان در مورد مشهد یه کم توضیح دادید بهتر شد نسبت به قبل... ولی باز من فکر می کنم هنوز با یه بیان مسئله فاصله داشته باشه

بیان مسئله باید به مشکلتون توی اون شهر بپردازه...چه مشکلی داره سیستم حمل و نقل مشهد که شما

میخواید یه سیستم جایگزین داشته باشید؟

به نظرم آماری که در مورد تعداد اتوبوس و ... دادید رو باید توی فصل شناخت بیارید نه اینجا

بازم بچه ها بیان نظر بدن بهتر میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0

قالب پایان نامه واسه هر دانشگاه یه مقدار تفاوت داره ولی اکثرا توی سایت هر دانشگاه یه قالب واسه دانلود میذارن...من الان ندارم وگرنه براتون میفرستادم

یه پایان نامه هم توی دانشگاه تهران هست که به موضوع شما نزدیکه فکر کنم به دردت بخوره...محله سیروس تهران رو کار کرده و فکر کنم ازشم مقاله داده

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
قالب پایان نامه واسه هر دانشگاه یه مقدار تفاوت داره ولی اکثرا توی سایت هر دانشگاه یه قالب واسه دانلود میذارن...من الان ندارم وگرنه براتون میفرستادم

یه پایان نامه هم توی دانشگاه تهران هست که به موضوع شما نزدیکه فکر کنم به دردت بخوره...محله سیروس تهران رو کار کرده و فکر کنم ازشم مقاله داده

دانشگاه تهران آخه نمیزارن بریم که

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
دانشگاه تهران آخه نمیزارن بریم که

کارت دانشجویی یکی از دوستات که ارشد میخونه رو با خودت ببر فکر کنم گیر نمیدن...احتمالش کمه کتابخونه

مرکزی معرفی نامه بخواد فقط کارت ارشد مهمه

تابستون رو نمیدونم چه جوریه ولی بقیه سال رو میشه هر روز که بخوای بری

ولی هنرهای زیبا فقط سه شنبه هاست و معرفی نامه و کارت دانشجویی ارشد میخواد

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0

روش تحقیق:

اساس تحقيق حاضر بر مطالعات كتابخانه اي و پژوهش ميداني استوار است؛ بدين صورت كه با توجه به فقدان اطلاعات و آمار دقيق سازماني ابتدا با تكيه بر اطلاعات و شاخص هاي به دست آمده در مطالعات كتابخانه اي و پژوهش ها و نوشتارهاي نظري موجود ، اطلاعات شاخص هاي كارايي از وضعيت كاركردي سيستم حمل ونقل brt براساس نظر مسافران و كاربران سيستم و كارشناس ان امر به دست آمده و در مرحله بعد با استفاده از نتايج بررسي هاي ميداني تحليل هاي توصيفي و استنباطي مورد نظر در جهت پاسخگويي به پرسش هاي تحقيق انجام گرفته است بنابراين پژوهش ميداني در قالب تلفيقي از پرسش نامة باز و بسته بي نام انجام شد در واقع، جامعه نمو نه مورد مطالعه، مشتمل بر نفر از مسافراني بودند كه در مسير حركت و داخل اتوبوس ديدگاه هاي شان از طريق پرس ش نامه گرد آوري گرديد انتخاب نمونه ها به صورت كاملاً تصادفي از هر دو قسمت محل استقرار خانم ها و آقايان در داخل اتوبوس و از ابتدا تا انتهاي مسير انجام شد، تا طيف گسترده تري از طبقات مختلف جامعه را در برگيرد . براي تجزيه و تحليل داده ها و تلخيص و طبقه بندي اطلاعات، تكنيك هاي تحليلي نرم افزار spss مورد استفاده قرار خواهد گرفت . ،

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
روش تحقیق:

اساس تحقيق حاضر بر مطالعات كتابخانه اي و پژوهش ميداني استوار است؛ بدين صورت كه با توجه به فقدان اطلاعات و آمار دقيق سازماني ابتدا با تكيه بر اطلاعات و شاخص هاي به دست آمده در مطالعات كتابخانه اي و پژوهش ها و نوشتارهاي نظري موجود ، اطلاعات شاخص هاي كارايي از وضعيت كاركردي سيستم حمل ونقل brt براساس نظر مسافران و كاربران سيستم و كارشناس ان امر به دست آمده و در مرحله بعد با استفاده از نتايج بررسي هاي ميداني تحليل هاي توصيفي و استنباطي مورد نظر در جهت پاسخگويي به پرسش هاي تحقيق انجام گرفته است بنابراين پژوهش ميداني در قالب تلفيقي از پرسش نامة باز و بسته بي نام انجام شد در واقع، جامعه نمو نه مورد مطالعه، مشتمل بر نفر از مسافراني بودند كه در مسير حركت و داخل اتوبوس ديدگاه هاي شان از طريق پرس ش نامه گرد آوري گرديد انتخاب نمونه ها به صورت كاملاً تصادفي از هر دو قسمت محل استقرار خانم ها و آقايان در داخل اتوبوس و از ابتدا تا انتهاي مسير انجام شد، تا طيف گسترده تري از طبقات مختلف جامعه را در برگيرد . براي تجزيه و تحليل داده ها و تلخيص و طبقه بندي اطلاعات، تكنيك هاي تحليلي نرم افزار spss مورد استفاده قرار خواهد گرفت . ،

بهتر شد مهندس:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام بچه هاااااااااااااااااااااااا.میشه بگید در مورد دوره های آب و هوایی مثل دوره های خشکسالی از چه منبعی می تونم استفاده کنم؟؟؟؟؟تو اینترنت چیزی پیدا نکردم،کتابی هم پیدا نکردم استفاده کنم ازش.لطفا کمکم کنید

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
فصل اول تحویل دادم قرار شد استادم بخونه و نظرشو بگه.گفته روی فصل 2 کار کنم.در مورد چه موضوعاتی باید تحقیق کنم؟

خب هرچی توی فصل آوردی توی فصل دو باید تشریحش کنی

خب فصل دو مبانی نظریه و پایه های نظری موضوعت رو باید تشریح کنی و تعاریف و ...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام بچه هاااااااااااااااااااااااا.میشه بگید در مورد دوره های آب و هوایی مثل دوره های خشکسالی از چه منبعی می تونم استفاده کنم؟؟؟؟؟تو اینترنت چیزی پیدا نکردم،کتابی هم پیدا نکردم استفاده کنم ازش.لطفا کمکم کنید

من توی کتابای شهرسازی دوره های خشکسالی رو ندیدم...باید توی کتابای جغرافیایی مخصوصا کتابهایی با عنوان اقلیم شناسی ایران دنبالش باشی

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

مررررررررررسی.1 سوال دیگه در مورد اتوکد داشتم:ws52:.1 فایل کد هستش که فونتش خونده نمی شه.با اینکه فونتش رو توی فایل فونت های اتوکد دارم ولی فکر می کنم مشکل اینه که ویندوز انگلیسی هست و اون فونت فارسی نوشته شده.نمی دونم باید چه کار کنم.اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم.بازم مرررررررررررسی

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

کتاب اقلیم

کسمایی رو مطالعه کن

:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...