hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این هم خورش ماست که همزمان با حلیم بادمجان طبخ شد و ظهر سرو شد...خوشمزه بود... 19 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هستــــــــــــــــــی بتــــــــــــــــرکی من آشپزیم صفره.حوصله شو ندارم تو بگو چکار کنم؟ تو چجوری اینقد کدبانو شدی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فردا پس فردا اون بیچاره که قراره منو بگیره سوء تغذیه میگیره.:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هستــــــــــــــــــی بتــــــــــــــــرکی من آشپزیم صفره.حوصله شو ندارم تو بگو چکار کنم؟ تو چجوری اینقد کدبانو شدی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فردا پس فردا اون بیچاره که قراره منو بگیره سوء تغذیه میگیره.:icon_pf (34): چه جوری میشه ؟ الان فکر کردی من حوصله دارم؟ بی شوخی ببین من یهو میبینی یه دستور غذایی رو پیدا میکنم و برنامه ریزی میکنم تا درستش کنم....مثلا از چند روز پیش میخواستم خورش ماست درست کنم .گوشتش آماده بود تو یخچال ولی نمیشد تا اینکه دیروز ظهر گذاشتم بپزه و باقی ماجرا.... یه جورایی باید بهش علاقه نشون بدی اونوقت میتونی هر غذایی رو که دوست داری بپزی...خستگی هم داره ، کنارش لذت هم داره ذوق هم داره... همین الان تصمیم بگیر یه چیزی برای شام درست کنی ،اول برو ببین چه موادی دارین و چی میتونی باهاش درست کنی ... مطمئنم که اگر بخوای میتونی یه کدبانوی فوق العاده بشی فقط کمی باید حوصله کرد.... 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب امروز یکشنبه تعطیلی و فعالیت مثبت تو آشپزخونه.........شیرینی پختم اونم شیرینی تر .نون خامه ای...:hapydancsmil: طرز تهیشو میذارم..مرد میخوام جرات پیدا کنه و ازش تعریف نکنه اولین بارم بود نون خامه ای درست کردم از یوتیوپ اموزششو گرفتم مواد لازم: آرد=200 گرم تخم مرغ=4-5 عدد روغن=2 قاشق سوپخوری آب=یک و یک دوم فنجان شکر=یک قاشق سوپخوری وانیل=2/1 قاشق چایخوری نمک=2/1 قاشق چایخوری پودر قند=3/2 فنجان خامه=250 گرم طرز تهیه: آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یکدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا کمی خنک شود . خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می کنیم و پس از خنک شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم. 19 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم بعد خنک شدن نونها داخلش پر خامه کردم و آماده ست بچه ها این مقدار مواد 23 نون دراومد...... 17 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آرام من شیرینی خامه ای میخواممممممممممممم خدا میدونه چقدر شیرنی خامه ای دوس دارم الان راه می افتم میام نروژ برام نگهدار:th_running1: خودمم عاشق شیرینی تر هستم مخصوصا این نون خامه ایها .. اینجا ندارن فروشگاههای اسیایم میارن نه تازگی داره نه اون کیفیت ایران رو مجبور شدم دست به کار شم بیا جاوید منتظرم داداشی یه سوپرایز دیگه هم دارم هستی خبر داره 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بچه ها سوپرایز امروزم بعد نون خامه ای فالوده شیرازی....... جان خودم به خوشمزه گی فالوده های شیراز هستش .......... طرز تهیه...... مواد لازم: آب= نیم لیتر شکر= یک و نیم پیمانه گلاب =یک چهارم پیمانه (رشته برنجی های چینی طرز تهیه: آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم. رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود. بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم. اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه. این مرحله شربت اماده شده و کاملا یخ بسته حدود 5 ساعت تو فریزر نگه داشتم. 17 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رشته ها رو داخل شربت ریختم.... 18 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااااااااااااااااااااااااای چقد هوس آبلیمو کرده بودما مرسی آرام جون این رشته ها اینجا هم هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فالوده من آماده ست بفرمائید نوش جان............ 19 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااااااااااااااااااااااااایچقد هوس آبلیمو کرده بودما مرسی آرام جون این رشته ها اینجا هم هست؟ خواهش عزیزم راستش نمیدونم گلم تو ایران هست یا نه اما این رشته ها بهتر از نشاسته هستن فکر کنم ...... من از فروشگاههای آسیایی رشته رو گرفتم. 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم پانه کاکه غذا یا دسر نروژی هستش البته بعنوان غذا دیدم میخورن اونم ناهار .طرز تهیه ش خیلی ساده س حالا حوصله تایپ کردن ندارم طرز تهیشو بذارم فردا هم این رو هم آش رو طرز تهیشونو میذارم....... 14 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام میشه منو راهنمایی کنید که چه خوری می تونم عکس شاهکارمو براتون بذارم.لابته دستور پختو از همین جا یاد گرفتم و برای استادمون بردمو یه 20 خوشگل گرفتم:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام میشه منو راهنمایی کنید که چه خوری می تونم عکس شاهکارمو براتون بذارم.لابته دستور پختو از همین جا یاد گرفتم و برای استادمون بردمو یه 20 خوشگل گرفتم:hapydancsmil: خب عکستو باید اول آپلود کنی از طریق آپلود سنتر سایت(منوی پنجم صفحات سایت) بعد لینک مستقیمشو بیار بذار داخل (ابزار افزودن تصویر) یا رو عکست کلیک کن که دیگه لینک نیاری بعد بزرگشو که نشون داد مستقیم کپی کنش همین جا 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اومدم با لقمه های رز با کالباس ،اشترودل با سوسیس ،نان سیر دار و ببعی.... 18 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عالیه هستی جان .دستت درد نکنه....... ممنون گلم... راستــــــــــــــی فالوده ت هم عاااالی بود....ما با نشاسته درست میکنیم ..از این برنج های رشته ای چینی ندیدم باید بپرسم،خوشم اومد .... هستی:icon_pf (34): الان این شکلک ها رو معنیشون میکنی؟ مریم درخواست اخراجمو میده اینبار.... 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون گلم... راستــــــــــــــی فالوده ت هم عاااالی بود....ما با نشاسته درست میکنیم ..از این برنج های رشته ای چینی ندیدم باید بپرسم،خوشم اومد .... الان این شکلک ها رو معنیشون میکنی؟ مریم درخواست اخراجمو میده اینبار.... فدات گلم مرسی........من اینو تو فروشگاه تایلندی ها خریدم .....اگه اونجا هم فروشگاه اسیا شرقی ها هست حتما میتونی پیدا کنی 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هستی جان میشه با نشاستشو هم بگی اگه رشته پیدا نکردیم نشاسته درست کنیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حتما گلم...امتحانش کن خیلی نشاط بخشه.... نشاسته: 250 گرم آب: 2 لیوان گلاب: یک سوم لیوان طرز تهیه: آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می ریزیم، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد. سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کاملا کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد (برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم). سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می کنیم. (بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند). پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم . در موقع سرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیموترش برش زده، آن را تزئین کنیم. یه راه دیگه هم به جای استفاده از چرخ گوشت میتونی از آبکش استیل هم استفاده کنی برای اینکار هم آبکش رو روی ظرف یخ قرار میدی و بعد نشاسته پخته رو میریزی روش و با پشت قاشقی چیزی میریزیش تو ظرف یخ و باقی ماجرا.... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده