- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه خوشگله سارا جونخسته نباشی چقد بمونه تو فر؟فکر نکنم زیاد بخواد 10دقیقه؟چنددرجه؟ قربونت عزیزم سوالای سخت نپرس من چشمی کار میکنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 درجه 180 اینا بود یک ربع بود 7 دقیقه ای هم برای روش گذاشتم ولی نزاشتم طلایی بشه که خیلی خشک بشه. 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم دلمه چند وقت پیشم..... 13 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قابل توجه همه خصوصا دنیز جووووووونم طبق روش خانوم دکتر رفتیم بربری بپزیم مو به مو همونو را انجام دادم هیچی داداشم کمک کرد اردای پاشیده رو از سقف و کف اشپزخونه جمع کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بربری شد سنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ :icon_pf (34):میزدی رو هر چی دران همه چی را خرد و خمیر میکرد اصن خمیره مث کش بود پختشم که ارد اوردیم سنگ تحویل دادیم ولی اینم یه هنره خداییش که هیشکدومتون ندارین ارد میگیرم سنگ تحویل میددددددددددددددددددددددددددم:hapydancsmil: لادن جان احتمالا اشکال کارت تو درست کردن خمیرت بوده حالا مواد رو دقیق نذاشتی یا مدت زمان استراحت خمیر زیاد بوده دوباره امتحان کن گلم تو میتونی 8 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه نو اندیش ها و هنرمندان ...وتشکر ویژه از دنیز برای تاپیک بسیار عایشون و هستی عزیز... من مدتیه میخوام شنسیل مرغ درست کنم راستش تا حالا درست نکردم اصلا...حس میکنم تکنیکای خاص خودشو داره ...اگه امکان داره بصورت خیلی مبتدی آموزششو بگین...ممنونم منم آشپزیم بد نیست ....اگه قسمت بشه سر فرصت منم از کارا خودمم میزارمم 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه نو اندیش ها و هنرمندان ...وتشکر ویژه از دنیز برای تاپیک بسیار عایشون و هستی عزیز... من مدتیه میخوام شنسیل مرغ درست کنم راستش تا حالا درست نکردم اصلا...حس میکنم تکنیکای خاص خودشو داره ...اگه امکان داره بصورت خیلی مبتدی آموزششو بگین...ممنونم منم آشپزیم بد نیست ....اگه قسمت بشه سر فرصت منم از کارا خودمم میزارمم سلام خانوم ...خوش اومدی... عزیزم این دستوری رو که برات میذارم خیلی راحته و حالت پفکی به مرغت میده....این پست رو بخون... برای شنیسل معمولی هم به ارد و تخم مرغ و پودر سوخاری و نمک و فلفل نیاز هست... فیله های مرغ رو اول تو آرد میزنی تا به خودشون بگیرن بعد توی مایه تخم مرغ( تخم مرغ رو که بهش نمک و فلفل اضافه کردی و مخلوط کردی ) میغلتونی بعد به آرد سوخاری آغشته میکنی و تو روغن سرخ میکنی.... *میتونی برای اینکه مزه بهتری داشته باشی از زعفران هم استفاده کنی یا به تخم مرغت اضافه کن (دم کرده ش رو) یا اینکه روی مرغها بریز زعفران دم کرده و بذار کمی بمونه تا مزه دار بشه....* 13 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام میشه تزیین هایی که می کنید هم اموزش بدید؟ راستی این غذایی رو که مثل ته چینه (گوجه داره) طرز تهیه نداره؟ 7 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من برای درس صنایع غذایی باید کیک درس کنم البته تهیه اشو بلدم اما تزیین میشه کمک کنید میخوام ساده اما خوشمزه به نظر برسه 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من برای درس صنایع غذایی باید کیک درس کنم البته تهیه اشو بلدم اما تزیین میشه کمک کنید میخوام ساده اما خوشمزه به نظر برسه یه سرچ بزنی تزئین کیک هم هست با خامه . شکلات . حتی ژله 8 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من برای درس صنایع غذایی باید کیک درس کنم البته تهیه اشو بلدم اما تزیین میشه کمک کنید میخوام ساده اما خوشمزه به نظر برسه برای تهیه خامه روی کیک شما میتونید یک بسته خامه صبحانه رو بزارید توی فریزر یخ بزنه بعد با نصف وزن خامه ،شکری که پودر شده (خاکه قند ) رو با خامه توی یه همزن 10دقیقه بهم بزنید تا خامه پف کنه وجابیفته ....حالا میتونید با اون کیک رو تزین کنید با یه کاغذ یه قیف درست کنید انتهای قیف رو به صورت v با قیچی بچینید خامه رو تو اون بریزید بافشار قیف خامه به شکل جالبی خارج میشه ... 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای تهیه خامه روی کیک شما میتونید یک بسته خامه صبحانه رو بزارید توی فریزر یخ بزنه بعد با نصف وزن خامه ،شکری که پودر شده (خاکه قند ) رو با خامه توی یه همزن 10دقیقه بهم بزنید تا خامه پف کنه وجابیفته ....حالا میتونید با اون کیک رو تزین کنید با یه کاغذ یه قیف درست کنید انتهای قیف رو به صورت v با قیچی بچینید خامه رو تو اون بریزید بافشار قیف خامه به شکل جالبی خارج میشه ... همونجوری یخ زده با خاکه قند بزنیم؟ دیگه لازم نیست تو فریزر بزاریم؟ 9 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همونجوری یخ زده با خاکه قند بزنیم؟بله دیگه لازم نیست تو فریزر بزاریم؟ خیر اما سرعت عمل داشته باشید تا خامه گرم نشه بهتره توجه کنید حتما پودر شکر باشه چون خود شکر اصلا خوب جواب نمیده وخامه اب میندازه وسفید هم نمیشه . بعضیها برای خامه اززدن سفیده تخم مرغ وپودر شکر هم استفاده میکنند ... 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسیار عالی من یه 10 صفحه خوندم زخم معده گرفتم پاشدم رفتم بخوابم،خیلی خفن بود اما من خودم از آشپزی خاطره خوب خیلی دارم،اما خاطره بد هم دارم الان که ماکارونی رو دیدم یاد یکیش افتادم ماکارونی درست کردم همه چی رو عین کتاب انجام دادما،نمدونم کجاش مشکل داشت که خیلی سفت شد،عین سیمان شد اصن!همین که خوردم یکی از دندونای آسیام شکست و لب پر شد یه بارم داشتم از روتلویزیون باقالی پلو درست میکردم،اینا خیلی نامردن،وقتی میرن پیام بازرگانی و اینا یک کارایی میکنن که اصن آدم میمونه چجوری این غذاهه درست شدهخلاصه یه پیام بازرگانی رفت و اومد ما ادامه دادیم بعد از اون مدتی که گفته بود غذا رو اومدم بردارم انقدر سنگین شده بود که افتاد رو شست پام ناخونمو سیاه کرد سه ماه بعد ناخونم افتاد!خیلی داغون بود کلا من آشپزی و غذاو این داستانا رو خیلی دوست دارم 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسیار عالیمن یه 10 صفحه خوندم زخم معده گرفتم پاشدم رفتم بخوابم،خیلی خفن بود اما من خودم از آشپزی خاطره خوب خیلی دارم،اما خاطره بد هم دارم الان که ماکارونی رو دیدم یاد یکیش افتادم ماکارونی درست کردم همه چی رو عین کتاب انجام دادما،نمدونم کجاش مشکل داشت که خیلی سفت شد،عین سیمان شد اصن!همین که خوردم یکی از دندونای آسیام شکست و لب پر شد یه بارم داشتم از روتلویزیون باقالی پلو درست میکردم،اینا خیلی نامردن،وقتی میرن پیام بازرگانی و اینا یک کارایی میکنن که اصن آدم میمونه چجوری این غذاهه درست شدهخلاصه یه پیام بازرگانی رفت و اومد ما ادامه دادیم بعد از اون مدتی که گفته بود غذا رو اومدم بردارم انقدر سنگین شده بود که افتاد رو شست پام ناخونمو سیاه کرد سه ماه بعد ناخونم افتاد!خیلی داغون بود کلا من آشپزی و غذاو این داستانا رو خیلی دوست دارم منم هروقت قراره ماکارونی زیاد درست کنم یکی درمیون میچسبه بهم نمیدونم چرا:icon_pf (34): ولی الان به این نتیجه رسیدم که توی مایه اش روغن باید یکم زیاد باشه و آب کم تا بعد باعث چسبنده شدن ماکارونی نشه!!!! ماکارونیت رو هم سفت برنداره 10 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم هروقت قراره ماکارونی زیاد درست کنم یکی درمیون میچسبه بهم نمیدونم چرا:icon_pf (34): ولی الان به این نتیجه رسیدم که توی مایه اش روغن باید یکم زیاد باشه و آب کم تا بعد باعث چسبنده شدن ماکارونی نشه!!!!ماکارونیت رو هم سفت برنداره اتفاقا توی اون برنامه که اسمش به خانه برمیگیردیم بود،هی گفت چه برنج،چه پاستا اگر سفت هستش یکم بهش آب اضافه کنید،هی گفت از برنج و باقالیتون یکمی بخورید ببینید چجوریه زیر دندون اذیت میکنه یا نه،ما هی دیدیم سفته هی آب اضافه کردیم،آخر سر بعد از اون حادثه فهمیدم که به قاعده یه بشکه من تو اون قابمه آب اضافه کردموزنش 40 برابر شده بود،نمیدونم تو اون فاصله زمانی چیکار کرد که من نکردم و پام داغون شددیگه اصن از باقالی پلو زده شده بودم تا چند وقتاین برنج درست دم کردن رو من یاد بگیرم دیگه تمومه 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتفاقا توی اون برنامه که اسمش به خانه برمیگیردیم بود،هی گفت چه برنج،چه پاستا اگر سفت هستش یکم بهش آب اضافه کنید،هی گفت از برنج و باقالیتون یکمی بخورید ببینید چجوریه زیر دندون اذیت میکنه یا نه،ما هی دیدیم سفته هی آب اضافه کردیم،آخر سر بعد از اون حادثه فهمیدم که به قاعده یه بشکه من تو اون قابمه آب اضافه کردموزنش 40 برابر شده بود،نمیدونم تو اون فاصله زمانی چیکار کرد که من نکردم و پام داغون شددیگه اصن از باقالی پلو زده شده بودم تا چند وقتاین برنج درست دم کردن رو من یاد بگیرم دیگه تمومه اینکارو نکن.اتفاقا جدیدا میگن اگه دیدی برنجت یکم زیادی جوشیده بهش اب سرد اضافه کن مثل یه شوک برگرده یکم سفت میشه...برنجت رو بذار خوب خیس بخوره بعد تو اب جوش بریززیادی بجوشه خودش نرم میشه .. مگر اینکه جنس برنجت خارجی باشه که هرچی بجوشه هیچ چیش نشه... تو توانایشوداری اینم یاد میگیری 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینکارو نکن.اتفاقا جدیدا میگن اگه دیدی برنجت یکم زیادی جوشیده بهش اب سرد اضافه کن مثل یه شوک برگرده یکم سفت میشه...برنجت رو بذار خوب خیس بخوره بعد تو اب جوش بریززیادی بجوشه خودش نرم میشه .. مگر اینکه جنس برنجت خارجی باشه که هرچی بجوشه هیچ چیش نشه... تو توانایشوداری اینم یاد میگیری این سری که تنها موندم و نهار وشام افتاد گردنم اینم امتحان میکنمزیاد پیش میاد نهار بیفته گردن خودماما دیگه انقدر تخم مرغ خوردم ترسیدم کبدم از کار بیفته یه وقت خدایی نکنه بلا بدور تاپیکش اسپم شد:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتفاقا توی اون برنامه که اسمش به خانه برمیگیردیم بود،هی گفت چه برنج،چه پاستا اگر سفت هستش یکم بهش آب اضافه کنید،هی گفت از برنج و باقالیتون یکمی بخورید ببینید چجوریه زیر دندون اذیت میکنه یا نه،ما هی دیدیم سفته هی آب اضافه کردیم،آخر سر بعد از اون حادثه فهمیدم که به قاعده یه بشکه من تو اون قابمه آب اضافه کردموزنش 40 برابر شده بود،نمیدونم تو اون فاصله زمانی چیکار کرد که من نکردم و پام داغون شددیگه اصن از باقالی پلو زده شده بودم تا چند وقتاین برنج درست دم کردن رو من یاد بگیرم دیگه تمومه حمید عزیز .....برنجهای من اگه تصاویر هم دیده باشی خوبن و عالی در میاد روشی که من درست میکنم آب بهمراه نمک کاملا جوشیده و بعد برنج اضافه میکنیم من اصلا برنج رو اصلا خیس نمیذارم یکجا برنج رو بعد شستشو میریزم داخل آب جوش بعدم چند دونه رو برمیدارم زیاد برنج نباید نرم شده باشه یکم حالت زنده بودن داشته باشه در همین حالم یه لیوان آب خیلی سرد اضافه میکنم همین شوک باعث میشه رنج قد بکشه بعدم آبکش میکنم و میذارم برای مرحله دم کشیدن...... 12 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها اینم کوفته های من....... 10 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مواد لازم 400 گرم گوشت چرخ کرده لپه یک چهارم پیمانه برنج یه پیمانه سبزیهای معطر 2 قاشق غذا خوری نمک و زردچوبه و ادویه به میزان لازم رب گوجه فرنگی 2 ق.غ گوشت 200 گرم ابتدا گوشت رو با پیاز و نمک سرخ میکنیم بعد با رب گوجه تفت میدیم و یه چهارم پیمانه هم لپه میریزیم همراه 2 لیوان اب تا بپزد. یک عدد پیاز رو خرد کرده به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم بعد برنج رو به همراه نمک و ادویه و زردچوبه و سبزیجات معطر و قشنگ ورز میدهیم بعدم از مواد برداشته به اندازه دلخواه در مشت به حالت توپ درمیاریم و داخل قابلمه گوشت میذاریم تا به مدت یکساعت بپزد با حرارت متوسط نه ملایم نه زیاد..... بفرمایید حاضره..... 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خب اولی رو با بربری شروع کردم دیدم تشویق میکنی دیگه شیرینی و غذا هم گذاشتم واقعا ممنون از روحیه .خیلی از دوستام میگن برم شرکت کنم وقتی استعداد و علاقش رو داری چرا شرکت نکنی....تازه یک تجربه جدید هم در زندگیت میشه...از این دسر ها هم حتما درست کن...من خودم الان شرایطش واسم فراهم نیست وگرنه پا به پات میومدم جلو... تازه اگر صدات خوبه..آکادمی هم حتما شرکت کن 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده