رفتن به مطلب

خلاقیت آشپزی من....


ارسال های توصیه شده

امروز برای اولین بار خورشت آلوبخارا به سبک جدید آبجیم درست کردم..

این خورشت برخلاف اسمش که معمولا طعم شیرینی داره طعمش دومزه و بیشتر طرف ترش مزه هست..

7a4wq1v069t462cm6pxr.jpg

البته اون بالایی برنج بود ..

jzw2lmqb0t6dovns51kf.jpg

 

تیرگی رنگش بخاطر جنس تمر هندیش هست..

 

  • Like 17
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 244
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

باشه دستور پختش هم میذارم

البته خیلی دقیق نیستها ...

خورشت آلوبخارا ( با طعم ملس )

 

jzw2lmqb0t6dovns51kf.jpg

 

مواد لازم :

برای دونفر

مرغ به میزان دلخواه ( یک ران مرغ)

آلوبخارا ( 500 گرم)

تمرهندی ( یک ق .غ )

گردو خرد شده ( چند عدد )

زرشک ( یک استکان )

زعفران آب شده ( برای طعم و رنگ ) مقداری

..........

 

مرغ پخته شده را سرخ کرده

آلوبخارا را هسته هاشو میگیریم و میشوریمش و کمی تفتش میدیم

زرشک هم کمی تفت میدیم یک قاشق شکر هم باهاش تفت میدیم

تمر هندی البته اندازهش بسته به ذائقتون داره چون هرچی بیشتر باشه ترش ترش میکنه .. اندازه یک قاشق غذاخوری توی آب حل میکنیم.

گردوهم تفت میدیم.

همه این مواد رو به آب مرغ اضافه میکنیم.

به اضافه زعفران آب شده.

بعد میذاریم بپزه تا قوام بیاد

آبش نباید زیاد باشه.

حدود نیم ساعت فکر کنم کافی باشه براش با شعله کم

 

نوش جان:w02:

 

این غذا طعم ملس و روبه ترشی داره

خوشمزه شد ولی بعدش دله آدم ضعف میره:whistle:

 

 

 

  • Like 15
لینک به دیدگاه
امروز برای اولین بار خورشت آلوبخارا به سبک جدید آبجیم درست کردم..

این خورشت برخلاف اسمش که معمولا طعم شیرینی داره طعمش دومزه و بیشتر طرف ترش مزه هست..

7a4wq1v069t462cm6pxr.jpg

البته اون بالایی برنج بود ..

jzw2lmqb0t6dovns51kf.jpg

 

تیرگی رنگش بخاطر جنس تمر هندیش هست..

 

عالیه

فقط برنجتو یکم بیشتر میذاشتی خیس بخوره بهتر در میومد درشت میشد:دی

  • Like 8
لینک به دیدگاه
شاید برنجش ایروونی بوده :ws38:

خب واسه همین گفتم

برنجای ایروونی و شمال رو هرچی بیشتر بذاری خیس بخوره بهتر در میاد

ولی برنج هندیو ژاکستانی زیاد لازم نیست بذاری خیس بخوره

  • Like 8
لینک به دیدگاه
عالیه

فقط برنجتو یکم بیشتر میذاشتی خیس بخوره بهتر در میومد درشت میشد:دی

 

اینجوری نگاهش نکن

برنجم برنج کامفیروزی هست اگر ندونید چه نوع برنجیه کاملا حق دارید ..چون بهترین و خوشمزه ترین برنجی هست که تا بحال خوردم و هرکسی میخوره ..

مخصوص استان فارس هست .. شهر دیگه ای ندیدم باشه:ws38:

قدش خیلی بلند نمیشه

تازه زیادی هم جوش خورده:whistle: چون برنج نو هست نباید بیشتر از یکساعت خیس بخوره خراب میشه:ws37:

طعمش فوق العاده هست

ما فقط برای مهمونیهامون از برنجهای اجنبی قدبلند استفاده میکنیم..چون مزه ندارند:w02:

  • Like 11
لینک به دیدگاه
چقد شما مهمون نوازی شهدخت جان :whistle:

 

چقد مهمون نوازین پس:ws3:

پ.ن: رجوع شود به "چون مزه ندارن"

 

نه البته به اون شدت نیست که مردم دوست دارند

من خودم بشخصه طعم این برنج رو با هیچی عوض نمیکنم..:w02:

اتفاقا مامان من هر برنجی بهش بدی عالی درمیاره .. خوش طعم و خوشمزه ..

اصلا نشده کسی بیاد خونه ما غذای بد خورده باشه ..برنج خارجیمون هم اعلاست ولی خب باما سازگاری نداره:banel_smiley_4:

  • Like 5
لینک به دیدگاه

اینم پیراشکی با خمیر نون بربری و پیتزای ستاره ای تک نفره بازم با خمیر نون بربری هست..

b2wcspv0w8in98pmgox.jpg

 

اینو با جیگرم پارساجونم باهم درست کردیم..

  • Like 18
لینک به دیدگاه

خب این هم از شیرینی گردویی که همین الان از فر اومد بیرون و البته با چای سرو شد...:ws3:

 

2fmk8vgkqldv7wmlr4k5.jpg

اولین بار بود که پختم نصفیش ساده هست نصفی کاکائویی..ولی ساده ش به نظرم خوشمزه تر هم بود...

موادش هم 3 تا زرده تخم مرغ 3 ق شکر 1/4 ق.چ وانیل و گردوی خردشده هست ...

بعد اینکه تخم مرغها به دمای اتاق رسید (که من اینکارو نکردم و اول زرده ها رو جدا کردم و بعد ظرفم رو 3-4 مین گذاشتم یه جای گرم:ws3:) شکر رو بهش اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا سفید بشه بعد وانیل و گردو رو هم میریزیم و مخلوط میکنیم ..کف سینی رو کاغذ روغنی می اندازیم و با قاشق کم کم با فاصله روی کاغذ از مایه میریزیم....

میذاریم تو فر با دمای 175 درجه فارنهایت بمدت 8-10 مین تا بپزه....:ws37:

  • Like 17
لینک به دیدگاه

از طرف همه دخترهای انجمن برای اینکه نشون بدن خواستن توانستن است....:ws3:

 

vejpe6lpre9jrcpume7.jpg

 

برای بار اول خوب بود دیگه ...اینطور نیست؟

(روی گوجه ها نسوخته ...عکس اونجوری افتاده....)

  • Like 16
لینک به دیدگاه
از طرف همه دخترهای انجمن برای اینکه نشون بدن خواستن توانستن است....:ws3:

 

vejpe6lpre9jrcpume7.jpg

 

برای بار اول خوب بود دیگه ...اینطور نیست؟

(روی گوجه ها نسوخته ...عکس اونجوری افتاده....)

اصن ی وضی تو خوبی هستی حباست هه اصن؟:w58:

 

این گلا رو خودت درستیدی؟اگه اوهوم با چی چه جوری؟:hanghead:

  • Like 6
لینک به دیدگاه

اصن ی وضی تو خوبی هستی حباست هه اصن؟:w58:

 

این گلا رو خودت درستیدی؟اگه اوهوم با چی چه جوری؟:hanghead:

 

:icon_redface: مرسی ولی قضیه خونه رو با فاطمه باید صحبت کنیا:ws3:

اگه اوهوم...:ws37:با خیار و هویج ...با پوست کن ورقه ورقه میکنی ،یکی از ورقه ها رو لوله میپیچی میشه وسط گل بعد بقیه ورقه ها رو از وسط تا میکنی و میذاری کنار وسط گل و با نخ محکم میپیچی دورشون ...امروز اولین باری بود که این مدلیش رو درست کردم ،راحته ....:a030:

  • Like 14
لینک به دیدگاه

قابل توجه همه خصوصا دنیز جووووووونم

 

طبق روش خانوم دکتر رفتیم بربری بپزیم مو به مو همونو را انجام دادم هیچی داداشم کمک کرد اردای پاشیده رو از سقف و کف اشپزخونه جمع کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بربری شد

 

سنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ :icon_pf (34):میزدی رو هر چی دران همه چی را خرد و خمیر میکرد :w58:اصن خمیره مث کش بود پختشم که ارد اوردیم سنگ تحویل دادیم :ws28:

 

ولی اینم یه هنره خداییش که هیشکدومتون ندارین ارد میگیرم سنگ تحویل میددددددددددددددددددددددددددم:hapydancsmil:

  • Like 11
لینک به دیدگاه

کوکوی سیب زمینی رژیمی

 

سیب زمینی پخته ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، نعناع خشک ، زردچوبه

 

همه رو مخلوط میکنیم و ماسوله میزنیم و تو فر می زاریم. کف سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم.

 

شبیه شیرینی میشه :ws3: بیشتر برای تزئین کنار غذاها خوبه.

 

 

6tv6r4fup9pnsh3661by.jpg

  • Like 19
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...