Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2015 اون سفید ها یا پنیر پیتزا یا کلم سفید صد در صد تربه چون نازکه رشته هاش خب اخه نازنین گفته تربه ولی ظاهرا گفته نیست واقعا کنجکاو شدم بدونم چیه 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 خب اخه نازنین گفته تربه ولی ظاهرا گفته نیست واقعا کنجکاو شدم بدونم چیه منم خیلی فکر کردم روش. تنها چیزی که سفیده و به ذهنم خورد تربچه و نارگیل بود-گفتن که تربچه نیست نارگیل هم ندیدم رو سالاد بریزنممکنه هم باشه چون تقریبا یه مزه ی خنثی داره و گفتن هر کی میخوره متوجه نمیشه .اگه تربچه بود خب مشخصه تنده 3
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 چرا هست یا شلغمه یا ترب سفید. جرات داری باز بیا اینجا:vahidrk: چه خوبم میشناسه ولی ظاهرش قشنگه منم متوجه اون سفیده نشدم چی هستش بیا بگو خب بیام یا نیام؟ این همه گروه هستا، جرات داشتن رو که دارم می گم وایسا یکم این موضوع راحذفش کن من دارم میمیرم صبحونه هم نخوردم الان چشمم داره سیاهی میره بی انصافانکنیداینکاراخوب نیستمن کشنمه ازاین بس بوسه و ازاینای که..!Alfa!..درست کرده می خوام:4564::4564: اون سفید ها یا پنیر پیتزا یا کلم سفید نه؛ کلم سفید یا پنیر نیست صد در صد تربه چون نازکه رشته هاش ترب کوچیکه تلخه، رشته رشته نمی شه و نمی شه روی سالاد ریخت مگر اینکه تلخی رو از بین ببریم خب اخه نازنین گفته تربه ولی ظاهرا گفته نیست واقعا کنجکاو شدم بدونم چیه آره ترب نیست تربچه هم نیس منم خیلی فکر کردم روش. تنها چیزی که سفیده و به ذهنم خورد تربچه و نارگیل بود-گفتن که تربچه نیست نارگیل هم ندیدم رو سالاد بریزنممکنه هم باشه چون تقریبا یه مزه ی خنثی داره و گفتن هر کی میخوره متوجه نمیشه .اگه تربچه بود خب مشخصه تنده نارگیل رو بیشتر نوشیدنی درست می کنن تا سالاد کلم پیچ یا رومی هست . اون سفیدها شلغم هست، وقتی رنده می کنیم، تلخی از بین می ره و اون بویی که خونواده کلم داره، وقتی رنده می شه کمتر می شه و حتی از بین می ره؛ بو می کنی هم بو نمیاد شیش ماه پیش اینو گذاشتم پشتکارتون باعث شد بگم که چیه:icon_pf (34): دوس داشتم نگم 3
Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2015 بیام یا نیام؟ این همه گروه هستا، جرات داشتن رو که دارم می گم وایسا یکم نه؛ کلم سفید یا پنیر نیست ترب کوچیکه تلخه، رشته رشته نمی شه و نمی شه روی سالاد ریخت مگر اینکه تلخی رو از بین ببریم آره ترب نیست تربچه هم نیس نارگیل رو بیشتر نوشیدنی درست می کنن تا سالاد شلغم هست، وقتی رنده می کنیم، تلخی از بین می ره و اون بویی که خونواده کلم داره، وقتی رنده می شه کمتر می شه و حتی از بین می ره؛ بو می کنی هم بو نمیاد شیش ماه پیش اینو گذاشتم پشتکارتون باعث شد بگم که چیه:icon_pf (34): دوس داشتم نگم بیا ولی فیفتی فیفتی تو کار نیستاااااااا بیا مسابقه اشپزی مشخصه کار بلدی مرسی بابت توضیحات
jonny depp 8297 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 بیا ولی فیفتی فیفتی تو کار نیستاااااااا بیا مسابقه اشپزی مشخصه کار بلدی مرسی بابت توضیحات منم بیام مسابقه ؟ :icon_pf (19): 1
Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2015 منم بیام مسابقه ؟ :icon_pf (19): مسابقه نیومده کاپ رو گرفتیااااا افتخار میدی دوست قدیمی 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 26 شهریور، 2015 مسابقه نیومده کاپ رو گرفتیااااا افتخار میدی دوست قدیمی خواستم از الان بگم کی برنده است یه مسابقه اوکی کنید من بیام شرکت کنم 1
Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2015 خواستم از الان بگم کی برنده است یه مسابقه اوکی کنید من بیام شرکت کنم ای جاااااانم مطمئنم برنده ای اینم مسابقه گلم منتظرتم http://www.noandishaan.com/forums/thread147828.html 2
Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2015 برای اولین بار نون لواش پختم اینجوری نگاش نکنین به جان خودم خیلی خوشمزه بوداااااا البته چند ماه پیش درست کرده بودم 9
Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2015 اینم با دوستام رفته بودیم بیرون هوا سرد بود و اینجا چادر زده بودیم داخل چادره 8
دختر باران 18625 ارسال شده در 3 مهر، 2015 برای اولین بار نون لواش پختم اینجوری نگاش نکنین به جان خودم خیلی خوشمزه بوداااااا البته چند ماه پیش درست کرده بودم باریکلااااااااااااااا.من به تو افتخار میکنم آرام گلی:hapydancsmil: اینم با دوستام رفته بودیم بیرون هوا سرد بود و اینجا چادر زده بودیم داخل چادره با این اتیش کبابا نسوخت؟ 4
Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2015 باریکلااااااااااااااا.من به تو افتخار میکنم آرام گلی:hapydancsmil: با این اتیش کبابا نسوخت؟ فداااااااااای تو سحری:heartshape2: نه بابا دل من سوختمن خیلی یواش غذا میخورم نامردا طرفه العین میبلعیدن:icon_pf (34): 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 مهر، 2015 باریکلااااااااااااااا.من به تو افتخار میکنم آرام گلی:hapydancsmil: با این اتیش کبابا نسوخت؟ ارتفاش خوبه 5-6 سانت نمی سوزه به شرط زود برگردوندن جای ما خالی راستی نون رو میشه پشت ماهی تابه رو اجاق پخت نمی دونم چرا دخترای امروزی نمی پزن؟؟؟؟ بازم دخترای قدیم مثل ارام جان) 3
Ala Agrin 14476 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2015 ارتفاش خوبه 5-6 سانت نمی سوزه به شرط زود برگردوندن جای ما خالی راستی نون رو میشه پشت ماهی تابه رو اجاق پخت نمی دونم چرا دخترای امروزی نمی پزن؟؟؟؟ بازم دخترای قدیم مثل ارام جان) اره دقیقا اصلا نسوخت اتفاقا اونجا کنار دریا هم هست بچه ها چند ماهی هم گرفتن جاتون خالی خوشمزه بود اره من تو ماهیتابه رو اجاق پختمشون باید خیلی مراقب بود نسوزن چون نمیشه که ماهی تابه رو چرب کرد و حرارت هم باید زیاد باشه همینو بگو این موهارو تو اسیاب که سفید نکردیم شما جوونها پاشید بیاید یاد بگیری دیگه 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اره دقیقا اصلا نسوخت اتفاقا اونجا کنار دریا هم هست بچه ها چند ماهی هم گرفتن جاتون خالی خوشمزه بود اره من تو ماهیتابه رو اجاق پختمشون باید خیلی مراقب بود نسوزن چون نمیشه که ماهی تابه رو چرب کرد و حرارت هم باید زیاد باشه همینو بگو این موهارو تو اسیاب که سفید نکردیم شما جوونها پاشید بیاید یاد بگیری دیگه ولی یواش بگم کوچیکترا نشنوند یه موی سفید قدیمیا میارزه به ....... دلت جوونه به خاطر همین جوون میمونی همیشه هرچند پیش بابای انجمن بچه ای هنوز 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 6 مهر، 2015 مادرم رو یه ساج کوچیک کلانه برساق بژی کلیره و خیلی چیزای دیگه درست میکنه یاد دست پختش افتادم 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 مهر، 2015 مادرم رو یه ساج کوچیک کلانه برساق بژی کلیره و خیلی چیزای دیگه درست میکنهیاد دست پختش افتادم دقیقا بیا تو بغلم منم یاد تنور کوچیک افتادم بوی نون از ساعت 4 صبح میومد مگه میشد از لذت نون تازه گذشت ووووووووووی دلم گیژید ناصر 1
ارسال های توصیه شده