m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام... اینم از شنیسل مرغ من که دیروز درست کردم... دستورشو بعدازظهر میزارم... (تو خونه برا تزیینش چیز خاصی نداشتم ،خونه دانشجوییه با حداقل امکانات درست کردم:|) بفرمایید... 20 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام اگه خمیر نونم بعد از 2 ساعت استراحت بازم به دست بچسبه باید ارد بهش اضافه کنم دوباره هم بزنم و بزارم استراحت کنه؟ 5 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طرز تهیه شنیسل مرغ ساده سینه مرغ رو با نمک -آبلیمو -فلفل-زعفران-زردجوبه یه روز کامل میخوابونیم تا خوب ترد بشه.. بعدش نازک اونا رو ورق میکنیم و داخل 1 دونه تخم مرغ که از قبل خوب همش زدیم می غلتونیم در آخر هم یه بشقاب میارم و روی اونو با آرد سوخاری خوب پوشش میدیم... و با مقداری روغن خوب سرخ میکنیم.. (برا تزیین شم از خلال سیبزمینی و فلفل سبز میشه استفاده کرد من روشو شوید ریختم خیلی طعمش خاص شد) نوش جان جاتون خالی خیلی خوش مزه بود 17 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام اگه خمیر نونم بعد از 2 ساعت استراحت بازم به دست بچسبه باید ارد بهش اضافه کنم دوباره هم بزنم و بزارم استراحت کنه؟ گلم اگه خمیرت رو همون اول به اندازه مواد رو اضافه کنی بعد استراحت احتیاجی به اضافه کردن آرد نداره..اما اگه خمیرت بازم خواستی ارد اضافه کنی تا به دست نچسبه همون استراحت اول کافیه........ 8 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها این رو دیشب درست کردم میشه گفت شبه تاکو هستش تا خود تاکو مواد لازم گوشت چرخ کرده 200 گرم فلفل دلمه 2 ق غ پیاز 1 عدد متوسط قارچ 2 عدد کوچک جعفری 1 قاشق غذا خوری سس تاکو کره 50 گرم..نمک و ادویه به میزان لازم نان مخصوص تاکو...پنیر پیتزا 50 گرم ابتدا گوشت رو با کره و پیاز سرخ میکنیم بعد فلفل و قارچ و جعفری .نمک و ادویه اضافه کرده تفت میدیم و در اخر سس که 2 قاشق غذا خوری بود اضافه میکنیم خیلی راحت و خوشمزه است در فر 200 درجه به مدت 10 دقیقه میگذاریم.. 19 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب اینم پیراشکی گوشت مثلا خلاقیت به خرج دادم اینبارو این مدلی خمیرمو شکل دادم..... کره ذوب شده 100 گرم آرد 500 گرم نمک یک قاشق غذاخوری آب نیمه گرم 100 میلی لیتر پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق چایخوری مواد میانی پیراشکی : گوشت چرخ شده 500 گرم پیاز خرد شده یک عدد فلفل دلمهای خرد شده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: * آب را با خمیر مایه و کمی شکر درون یک ظرف میریزیم و در جای نسبتاً گرم قرار میدهیم تا فعال شود، سپس آرد و نمک را کمکم اضافه کرده و در آخر کره آب شده را میافزاییم اگر خمیر کمی چسبنده بود مقداری آرد اضافه میکنیم. * خمیر را به صورت توپ در آورده و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم تا حجمش دو برابر شود. * در این فاصله پیاز را تفت داده سپس فلفل دلمهای و گوشت را اضافه میکنیم و میگذاریم آب گوشت گرفته شود. نمک و فلفل زده از روی حرارت برمیداریم (مواد میانی باید کاملاً سرد شود). * خمیر را با وردنه باز میکنیم و با کاتر گرد میبریم سپس از مواد میانی درون آن میریزیم و مانند پیراشکی میبندیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم. 18 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ار بس آشپزی بلدم که .......میگم این نون تاکو همونیه که با مایتابه سرخش میکنن...تو فیلما دیدم فک کنمخوشمممممزس حتمااااااااااااااا نه عزیزم این نونها اماده از سوپرمارکت میخری و مواد رو هم میریزی داخلش و میره تو فر......... 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بچه ها با عرض معذرت هفته گذشته رولت رو براتون گذاشتم که قرار بود طرز تهیه رو بنویسم میون اسپمها گم شد و یادم رفت..:icon_pf (34): مواد لازم: آرد کاملا سفید 100 گرم تخم مرغ 5 عدد شکر 100 گرم آب گرم 3 قاشق سوپخوری وانیل یک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری پودر شکر یک فنجان برای تزئین روی رولت مواد داخل رولت : خامه 150 گرم پودر شکر یک دوم فنجان وانیل یک سوم قاشق چایخوری طرز تهیه: سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب به هم می زنیم تا سفت شود. یک دوم شکر را به آن اضافه کرده، خوب به هم می زنیم و بعد از سفت شدن کامل، آن را کنار می گذاریم. زرده ها را با وانیل و آب گرم به هم می زنیم تا کف کند. بقیه شکر را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا مایع، کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پادر را یک بار الک کرده و به تدریج به زرده اضافه می کنیم. سفیده را در سه مرحله داخل مایع می ریزیم و آرام و به صورت دورانی و در یک جهت آن را به هم می زنیم. کاغذ روغنی را در کف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم و با کاردک سطح آن را صاف می کنیم. سینی را در فر350 درجه به مدت20- 15 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشک نشود. برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم. سپس نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان ، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و بلافاصله نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود. نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم. مجدداً نان را لوله کرده و روی آن را با پودر شکر یا خامه آماده شده تزئین می کنیم و آن را در یخچال قرار می دهیم. 22 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ غذای امروزم ........... 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=3]کـــیک پـــز های نواندیشان[/h] 8 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامم اینم از غذای ظهر من... مرغ سرخ شده،سالاد ماکارونی وسالاد شیرازی... (خلاصه اگه بد درومده بازم میگم خونه دانشجوییه و کمبود امکانات..به بزرگی خودتون ببخشید) 14 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم از دید نزدیک و سالاد ماکارونی 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اول پختی بعد سرخ کردی دیگه؟ 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی میدونه این پنیر های زرد چه مدل هستن ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرغ سوخاری سر آشپز...... 15 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اول پختی بعد سرخ کردی دیگه؟ بله اول با آبلیمو زد جوبه پیاز و ادویه فلفل نیمه پز کردم بعدش سرخ..... مطمئنی خونه دانشجوییِ دیگه آره؟ بله خونه دانشجوییه شک نکنید این از یه رستورانم کامل ترهماشالاااااااااااااا:icon_razz:سالاد ماکارونیه کالباسم داره مرغاشم مرغ نیس که همه ش عضله س:vahidrk: بله سالاد ماکارونی با خیار شورو فلفل سبز و گوجه و نعناع و کالباس مخروط کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خونه دانشجوییه گناه داریم ====== ممنون از همه تون:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاشق لازانیام .......... 21 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی میدونه این پنیر های زرد چه مدل هستن ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر میکنم اسمش گودا باشد. هر بسته اش اگر اشتباه نکنم 10 ورقه مربع شکل 10*10 هست. بسیار خوش طمع برای ساندویچ هات داگ یا سوسیس! 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طرز تهیه لازانیا مواد لازم... خمیر مخصوص لازانیا 9 تكه پنیر پیتزا رنده شده يك بسته بزرگ قارچ 5 عدد بزرگ پیاز يك عدد متوسط رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری فلفل سبز دلمه اي يك عدد بزرگ گوشت چرخ كرده 300 گرم نمک و فلفل و ادويه لازانيا به مقدار لازم طرز تهيه : ابتدا پياز را خورد كرده و سرخ كنيد. زمانيكه طلايي شد، گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد. پس از سرخ شدن قارچ و فلفل دلمه اي خورد شده را اضافه و سرخ كنيد و رب و نمک و زرد چوبه و ادویه اضافه میکنیم و من معمولا یک استکان اب هم میریزم که حالت سس میگیره و هم خوشرنگتر میشه هم خوش طعم و یه چیز دیگه یه قاشق مرباخوری مارگارین هم اضافه میکنم خیلی رو طعم تاثیر داره تازه کشفش کردم در قابلمه اي مناسب آب جوش بياوريد و يک قاشق غذا خوري روغن مايع و نمک به آب اضافه کنيد و ورقه هاي لازانيا را داخل آن قرار دهيد و بگذاريد 5 دقيقه بجوشد تا كاملاً نرم شوم ولي له نشود. سپس ورقه ها را از آب خوش داخل صافي بريزيد و آب سرد روي آن ها بگيريد تا به هم نچسبد. بعد داخل یه ظرف مناسب که من پیرکس استفاده میکنم مقداری روغن میریزیم و ورقه ها رو داخل ظرف میچینیم روی لایه اول مواد سرخ شده رو می گذاریم و بعد سس سفید و بعدم پنیر پیتزا و بهمین ترتیب هر لایه لازانیا روشو با مواد سرخ شده و سس سفید و پنیر میذاریم تا اخرین لایه و روش رو با پنیر میذاریم و بعد داخل فر با دمای 200 درجه ساتیگراد میذاریم تقریبا 10 دقیقه.. بچه ها معمولا خیلیا پنیر رو فقط رو لایه اخر میریزن اما من چون پنیرو زیاد دوست دارم و دوست دارم زیاد هم لازانیام کش بیاد رو هر لایه میریزم برای سس سفید هم 50 گرم کره را اب کرده و 3 قاشه غذاخوری ارد اضافه می کنیم رو حرارت ملایم مرتب هم میزنیم و نمک و ادویه اضافه میکنیم و بعد یه فنجان شیر حالت کارامل پیدا میکنه ..با سس سفید لازانیا نرمتر و خوشمزه تر میشه.. بفرمائید نوش جان...... 15 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این هم حلیم بادمجان دستپخت من که دیشب از ساعت 2 تا 4:w58: پختمش...عالی شده بود و با استقبال فراوان روبرو شد.... 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده