shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 تیر، 2013 امروز برای اولین بار خورشت آلوبخارا به سبک جدید آبجیم درست کردم.. این خورشت برخلاف اسمش که معمولا طعم شیرینی داره طعمش دومزه و بیشتر طرف ترش مزه هست.. البته اون بالایی برنج بود .. تیرگی رنگش بخاطر جنس تمر هندیش هست.. 17
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 تیر، 2013 باشه دستور پختش هم میذارم البته خیلی دقیق نیستها ... خورشت آلوبخارا ( با طعم ملس ) مواد لازم : برای دونفر مرغ به میزان دلخواه ( یک ران مرغ) آلوبخارا ( 500 گرم) تمرهندی ( یک ق .غ ) گردو خرد شده ( چند عدد ) زرشک ( یک استکان ) زعفران آب شده ( برای طعم و رنگ ) مقداری .......... مرغ پخته شده را سرخ کرده آلوبخارا را هسته هاشو میگیریم و میشوریمش و کمی تفتش میدیم زرشک هم کمی تفت میدیم یک قاشق شکر هم باهاش تفت میدیم تمر هندی البته اندازهش بسته به ذائقتون داره چون هرچی بیشتر باشه ترش ترش میکنه .. اندازه یک قاشق غذاخوری توی آب حل میکنیم. گردوهم تفت میدیم. همه این مواد رو به آب مرغ اضافه میکنیم. به اضافه زعفران آب شده. بعد میذاریم بپزه تا قوام بیاد آبش نباید زیاد باشه. حدود نیم ساعت فکر کنم کافی باشه براش با شعله کم نوش جان این غذا طعم ملس و روبه ترشی داره خوشمزه شد ولی بعدش دله آدم ضعف میره 15
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 17 تیر، 2013 امروز برای اولین بار خورشت آلوبخارا به سبک جدید آبجیم درست کردم..این خورشت برخلاف اسمش که معمولا طعم شیرینی داره طعمش دومزه و بیشتر طرف ترش مزه هست.. البته اون بالایی برنج بود .. تیرگی رنگش بخاطر جنس تمر هندیش هست.. عالیه فقط برنجتو یکم بیشتر میذاشتی خیس بخوره بهتر در میومد درشت میشد:دی 8
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 17 تیر، 2013 شاید برنجش ایروونی بوده خب واسه همین گفتم برنجای ایروونی و شمال رو هرچی بیشتر بذاری خیس بخوره بهتر در میاد ولی برنج هندیو ژاکستانی زیاد لازم نیست بذاری خیس بخوره 8
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 تیر، 2013 عالیهفقط برنجتو یکم بیشتر میذاشتی خیس بخوره بهتر در میومد درشت میشد:دی اینجوری نگاهش نکن برنجم برنج کامفیروزی هست اگر ندونید چه نوع برنجیه کاملا حق دارید ..چون بهترین و خوشمزه ترین برنجی هست که تا بحال خوردم و هرکسی میخوره .. مخصوص استان فارس هست .. شهر دیگه ای ندیدم باشه قدش خیلی بلند نمیشه تازه زیادی هم جوش خورده چون برنج نو هست نباید بیشتر از یکساعت خیس بخوره خراب میشه طعمش فوق العاده هست ما فقط برای مهمونیهامون از برنجهای اجنبی قدبلند استفاده میکنیم..چون مزه ندارند 11
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 تیر، 2013 چقد شما مهمون نوازی شهدخت جان چقد مهمون نوازین پسپ.ن: رجوع شود به "چون مزه ندارن" نه البته به اون شدت نیست که مردم دوست دارند من خودم بشخصه طعم این برنج رو با هیچی عوض نمیکنم.. اتفاقا مامان من هر برنجی بهش بدی عالی درمیاره .. خوش طعم و خوشمزه .. اصلا نشده کسی بیاد خونه ما غذای بد خورده باشه ..برنج خارجیمون هم اعلاست ولی خب باما سازگاری نداره 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 تیر، 2013 اینم پیراشکی با خمیر نون بربری و پیتزای ستاره ای تک نفره بازم با خمیر نون بربری هست.. اینو با جیگرم پارساجونم باهم درست کردیم.. 18
hasti1988 22046 ارسال شده در 17 تیر، 2013 خب این هم از شیرینی گردویی که همین الان از فر اومد بیرون و البته با چای سرو شد... اولین بار بود که پختم نصفیش ساده هست نصفی کاکائویی..ولی ساده ش به نظرم خوشمزه تر هم بود... موادش هم 3 تا زرده تخم مرغ 3 ق شکر 1/4 ق.چ وانیل و گردوی خردشده هست ... بعد اینکه تخم مرغها به دمای اتاق رسید (که من اینکارو نکردم و اول زرده ها رو جدا کردم و بعد ظرفم رو 3-4 مین گذاشتم یه جای گرم) شکر رو بهش اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا سفید بشه بعد وانیل و گردو رو هم میریزیم و مخلوط میکنیم ..کف سینی رو کاغذ روغنی می اندازیم و با قاشق کم کم با فاصله روی کاغذ از مایه میریزیم.... میذاریم تو فر با دمای 175 درجه فارنهایت بمدت 8-10 مین تا بپزه.... 17
hasti1988 22046 ارسال شده در 17 تیر، 2013 چه باحالهآرد نداره؟ نه نداره روی هم فکر کنم 20-15 مین طول میکشه آماده شدنش... 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 17 تیر، 2013 یه نوع شیرینی هستا.همین گردوییه؟ مثه بیسکوئیته.ترده و زیر دندون خرد میشه.همیناس؟ 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 17 تیر، 2013 یه نوع شیرینی هستا.همین گردوییه؟مثه بیسکوئیته.ترده و زیر دندون خرد میشه.همیناس؟ آره همینه... اسمشون شیرینی پفکی گردویی هم هست... 5
hasti1988 22046 ارسال شده در 19 تیر، 2013 از طرف همه دخترهای انجمن برای اینکه نشون بدن خواستن توانستن است.... برای بار اول خوب بود دیگه ...اینطور نیست؟ (روی گوجه ها نسوخته ...عکس اونجوری افتاده....) 16
Arpak 8511 ارسال شده در 19 تیر، 2013 از طرف همه دخترهای انجمن برای اینکه نشون بدن خواستن توانستن است.... برای بار اول خوب بود دیگه ...اینطور نیست؟ (روی گوجه ها نسوخته ...عکس اونجوری افتاده....) اصن ی وضی تو خوبی هستی حباست هه اصن؟ این گلا رو خودت درستیدی؟اگه اوهوم با چی چه جوری؟ 6
hasti1988 22046 ارسال شده در 19 تیر، 2013 اصن ی وضی تو خوبی هستی حباست هه اصن؟ این گلا رو خودت درستیدی؟اگه اوهوم با چی چه جوری؟ مرسی ولی قضیه خونه رو با فاطمه باید صحبت کنیا اگه اوهوم...با خیار و هویج ...با پوست کن ورقه ورقه میکنی ،یکی از ورقه ها رو لوله میپیچی میشه وسط گل بعد بقیه ورقه ها رو از وسط تا میکنی و میذاری کنار وسط گل و با نخ محکم میپیچی دورشون ...امروز اولین باری بود که این مدلیش رو درست کردم ،راحته .... 14
laden 4758 ارسال شده در 20 تیر، 2013 قابل توجه همه خصوصا دنیز جووووووونم طبق روش خانوم دکتر رفتیم بربری بپزیم مو به مو همونو را انجام دادم هیچی داداشم کمک کرد اردای پاشیده رو از سقف و کف اشپزخونه جمع کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بربری شد سنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ :icon_pf (34):میزدی رو هر چی دران همه چی را خرد و خمیر میکرد اصن خمیره مث کش بود پختشم که ارد اوردیم سنگ تحویل دادیم ولی اینم یه هنره خداییش که هیشکدومتون ندارین ارد میگیرم سنگ تحویل میددددددددددددددددددددددددددم:hapydancsmil: 11
- Nahal - 47858 ارسال شده در 21 تیر، 2013 کوکوی سیب زمینی رژیمی سیب زمینی پخته ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، نعناع خشک ، زردچوبه همه رو مخلوط میکنیم و ماسوله میزنیم و تو فر می زاریم. کف سینی فر کاغذ روغنی گذاشتم. شبیه شیرینی میشه بیشتر برای تزئین کنار غذاها خوبه. 19
mim-shimi 25686 ارسال شده در 21 تیر، 2013 چه خوشگله سارا جون خسته نباشی چقد بمونه تو فر؟فکر نکنم زیاد بخواد 10دقیقه؟چنددرجه؟ 9
ارسال های توصیه شده