vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ قبل از هرچیز باید بگم که همه دوستانی که توی انجمن هستن جزء بهترینها هستن منم چند باری اومدم پست بدم هرکاری کردم نتونستم انتخاب کنم چون همه دوستایی که به پروفم میان یا از پست هام تشکر میکنن و برعکس همچنین کسایی که توی لیست دوستانم هستن برام جزء بهترین ها بودند و هستند، در همه مواردی که باید انتخاب می کردم به همه بهترین هایی هم که انتخاب شدن تبریک میگم :icon_gol: همچنین از همه دوستایی که به من رای دادن صمیمانه و از ته دل تشکر میکنم 21 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ هر چه لایق خود بود نثار من کردین.... این میان من ماندم و همان تصویر همیشگی....>>>> یاد کاربرهایی که در طول سال قبل زحمت های زیادی کشیدن رو گرامی می دارم....تالار های مطبوع شون رو به تاپیک های موثر غنی کردن و در جواب گویی به سایر کاربرها کوشا بودن....یار مسولین تالار بودن بدون هیچ چشم داشتی...و افسوس می خورم که دیده نشدن....و من کمترین این عنوان رو گرفتم با بازدهی کم... یاد با اخلاق ترین های تالار رو هم گرامی می دارم...که صبر کردن..که تحمل کردن...و در زمان تنش آب به آسیاب جدایی نریختن....لبخند زدن و لبخند رو مهمون دیگران کردن.....و باز افسوس که این میان باز من کمترین صاحب این عنوان شدم... تشکر می کنم از دوستانم....و براشون بهترین ها رو آرزو دارم... 20 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ منم ممنونم از دوستانی که لحظه ای از خاطر نازنینشون گذشتم حالا به هر شکلی مهم نیست 19 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ دیروز ندیدم نتایجو الان دیدم، مبارکتون باشه، چقدر دلم مدال خواست :164:کوفتتون بشه، عمو سجاد پس من چی؟؟؟ اسم ملتو گفتی منم یه جا، جا میدادی خو 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده