Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من برام فرقی نمیکنه.ا گه با کمک هم ترجمه کنیم بهتره. تنهایی ترجمه اش کنی که خیلی سخت تره. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ با توجه به این موضوع که مقاله عنوان شده و پیشنهادی قبلی من به شدت سخت بوده جهت ترجمه ( فقط کمی جملهبندیش شدید اذیت میکنه )این مقاله رو جایگزین میکنم صفحه یک و 2 رو هم خودم ترجمه میکنم البته، من جایگزین نمیکنم نظر میدم، خانم مدیر تصمیم میگیرن نظرات خودتون رو اعلام کنین تا خانم مدیر تصمیم رو اعلام کنن دیگه :دی بچه ها تصمیم با شماس هرطور صلاح میدونین 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ با توجه به این موضوع که مقاله عنوان شده و پیشنهادی قبلی من به شدت سخت بوده جهت ترجمه ( فقط کمی جملهبندیش شدید اذیت میکنه )این مقاله رو جایگزین میکنم صفحه یک و 2 رو هم خودم ترجمه میکنم البته، من جایگزین نمیکنم نظر میدم، خانم مدیر تصمیم میگیرن نظرات خودتون رو اعلام کنین تا خانم مدیر تصمیم رو اعلام کنن دیگه :دی من درست متوجه نشدم............... این ی مقاله دیگست ینی عوظ شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منو بیخبر نذارید.منتظرم. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ من درست متوجه نشدم...............این ی مقاله دیگست ینی عوظ شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منو بیخبر نذارید.منتظرم. میگن اونی که اول گذاشتیم، سخته یکی دیگه پیشنهاد دادن موافقی عوض بشه؟مخالف؟فرقی نمیکنه؟ 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ میگن اونی که اول گذاشتیم، سختهیکی دیگه پیشنهاد دادن موافقی عوض بشه؟مخالف؟فرقی نمیکنه؟ فرق ک میکنه اگه واقعا این راحت تره منم با این یکی موافقم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بالاخره کدومو ترجمه کنیم. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ آقا مانی و آقا اردشیر حرفی نزدن میترسم شروع کرده باشن 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ آقا مانی و آقا اردشیر حرفی نزدنمیترسم شروع کرده باشن آخرین فعالیت مانی دو روز پیش بوده 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ آخرین فعالیت مانی دو روز پیش بوده نمیدونم کسی نداره شمارشونو؟ منم امروز وقت داشتم کلی(جون خودم مینشستم برا ترجمه!!!!) 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونمکسی نداره شمارشونو؟ منم امروز وقت داشتم کلی(جون خودم مینشستم برا ترجمه!!!!) واسه من هیچ فرقی نمیکنه دوستان هرکدوم رو که راحتتر هستن همین قبلیه به نظر من برای دوستان سخت بیاد، واسه همین یکی دیگه گفتم اگه دیر شد، همینی رو که استارت زدیم بترجمه کنیم همهش تقصیر فرنوشه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ انگار خبری از بچه ها نیس! 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ انگار خبری از بچه ها نیس! بشینیم همون برنامه اصلی رو دنبال میکنیم دیگه امیدوارم بچههایی که نیستن برنامه رو حداقل داشته باشن و ترجمه رو ازنجام بدن 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ حتما انجام میدن پس همون مقاله اول رو بچه ها ترجمه کنین 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام شرمنده لپ تابم دچار نقص سخت افزاری شده دیگه روشن نمیشه. بعد 5 سال اولین بار بود. خلاصه درگیر شدم نشد پیگیر باشم . :5c6ipag2mnshmsf5ju3 صفحه اول رو ترجمه کردم امدم برای رفع اشکال و ارسال ک کامنتارو دیدم. واقعا ببخشید. دوست داشتم گروهی و همزمان با رفع اشکال ترجمه کنم ک میسر نشد. ی سوال: بالاخره باس ب کی بفرستم ترجمه رو؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خسته نباشین چون تا چندروز پیش مشغول انتخاب مقاله بودیم، تا 1شنبه شب اشکالاتونم تو تاپیک رفع اشکال زبان بپرسین 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سعی میکنم فردا مقاله رو تکمیل و بفرستم متاسفانه کاری روش انجام ندادم 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم ی کارایی کردم. فرستادمش خانم مدیر 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم نیت کردم که شروع کنم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده