JU JU 7193 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 اوکیترجمه میکنیم و یک یا دو مقاله کوتاه انتخاب میکنیم سه نفریم تا فردا شب، پیشنهادتونو بدین تو اون یکی تاپیک بزارین بعد عید خو، چرا سخت میکنین مساله رو 3
!BARAN 4888 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 آفرین داشتم کلا داشتم ناامید میشدم. این همه پیش بچه های مکانیک پز شما ها رو دادم و..فاطمه رو زیاد اذیت نکنید مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییبچه های مکانیک ک فقط شمایید....کس دیگه ای هم هس؟؟؟؟؟؟؟ناصر هم ک مثه من داغونه 2
!BARAN 4888 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 فاطمه برات سخته؟چرا خودت نمیگی؟ علی اقا چ باحالید شما میم شیمی جون من گفتم مقاله رو ببینم ک راحت بتونم بهتون بگم........وگرنه مشکل خاصی ندارم........اگه همگی نیستید ک منم از خدامهچون باید کم کم شرو کنم برا ارشد ازاد بخونم 2
alimec 23104 سازنده ارسال شده در 12 خرداد، 2013 آهاگفتم نکنه با ما راحت نیستی، با واسطه حرفاتو میزنی واسطه کجاد بود من خودم از طرف ایشون حرف می زدمایشون هم چیزی نمی گفتن 2
!BARAN 4888 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 آهاگفتم نکنه با ما راحت نیستی، با واسطه حرفاتو میزنی عزیز دلمممممممممممممممی............. بچه دیگه واقعا بابایمرسی علی گل 2
JU JU 7193 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 بچه ها، من نیستم برای مدتی بعد عید دیگه 7تا مقاله به دستم رسیده، باید استارت رو بزنم، نمیدونم به چندتاش برسم، کنارش فکر کنم همه کارام تعطیل بشه 3
alimec 23104 سازنده ارسال شده در 13 خرداد، 2013 موفق باشینتو چه زمینه ای؟ اول بگین چرا از من نقل قول نمی گیرید اخیرا. قهرین؟ گاوداری داریم/پروژه گرفتم/تدریس خصوصی هم می کنم 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 اول بگین چرا از من نقل قول نمی گیرید اخیرا. قهرین؟گاوداری داریم/پروژه گرفتم/تدریس خصوصی هم می کنم http://www.noandishaan.com/forums/thread17136-38.html 3
JU JU 7193 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 بچه ها، حتمن، ترجمه خودتون رو توی یک فایل فشرده با پسورد قرار بدین، یا از سرورهای آپلود شخصی منحصر به خودتون، آپلود کنید. حتمن، و حتمن، سعی کنید فایل دارای پسورد باشه! در هر مکانی حالا میخواین آپلود کنید بصورت کپی پیست، برای من قرار ندین، ویرایش چندباره میخواد! علی آقا، کار ویرایش قبلی تموم شده آیا؟ 5
alimec 23104 سازنده ارسال شده در 13 خرداد، 2013 بچه ها، حتمن، ترجمه خودتون رو توی یک فایل فشرده با پسورد قرار بدین، یا از سرورهای آپلود شخصی منحصر به خودتون، آپلود کنید.حتمن، و حتمن، سعی کنید فایل دارای پسورد باشه! در هر مکانی حالا میخواین آپلود کنید بصورت کپی پیست، برای من قرار ندین، ویرایش چندباره میخواد! علی آقا، کار ویرایش قبلی تموم شده آیا؟ درود مهندس کپی پیست که نه همون ورد میفرستم براتون. حالا رمز دار و این کارا بلد نیستم. آره تموم شده. ولی قرار دادن عکس ها و پی دی اف کردن، اعصاب میخواد که فعلا بخاطر بی احترامی خانم مدیر ندارم 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 دوستان عجله نکنین برا ویرایش تا قبل از مقاله بعدی که میشه سال جدید، بزارین تو انجمن(با فرمت فائزه) 5
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 سلام به همه.خوبین؟؟ چه خبرا؟؟ بعد از من چندتا مقاله رو ترجمه کردین؟؟و چند نفر شدیم؟؟(چشمام خیلی میسوزه نمیتونم پست ها رو بخونم.ببخشید) راستی این ویرایش ترجمه ها ایده خیلی جالبیه.مرسی علی آقا 3
alimec 23104 سازنده ارسال شده در 14 خرداد، 2013 سلام به همه.خوبین؟؟ چه خبرا؟؟ بعد از من چندتا مقاله رو ترجمه کردین؟؟و چند نفر شدیم؟؟(چشمام خیلی میسوزه نمیتونم پست ها رو بخونم.ببخشید) راستی این ویرایش ترجمه ها ایده خیلی جالبیه.مرسی علی آقا درود و خیرمقدم 4
ارسالهای توصیه شده