mim-shimi 25686 ارسال شده در 22 شهریور، 2013 بچه ها بین مقاله آقا اردشیر و آقا امیر و z.b، مقاله پیشنهادیتون رو به صورت پ.خ تا فردا شب برای من بفرستین 4
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 23 شهریور، 2013 آقا منم هستم گناه دارم خوشحال میشیم. :hapydancsmil::hapydancsmil: 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 با رای دوستان، مقاله آقا امیر انتخاب شد برای ترجمه مقاله پنجم افرادی که تو ترجمه این سری حضور دارند: سنا: صفحه اول z.b: صفحه دوم فاطمه: صفحه سوم آقا اردشیر: صفحه چهارم آقا احمدرضا: صفحه پنجم و ششم میم شیمی: صفحه هفتم و هشتم آقای شریفی: صفحه نهم و دهم فرنوش: صفحه یازدهم و دوازدهم آقا امیر: صفحه سیزدهم و چهاردهم زمان تحویل ترجمه ها: سه شنبه شب آینده 11تیر 7
unstoppable 5989 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 سلام به همگی خدا قوّت... به استناد اینجا قرار شده بود من صفحه ششم رو ترجمه کنم با تمام خامی و بی تجربگی ام این کار رو انجام دادم وجود اشکلات در ترجمه ی بنده امری بدیهی است... +پوزش من باب اشکالات ++یه قسمت رو لایت کردم ، خودم هم نفهمیدم قضیه چیه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 سلام به همگی خدا قوّت...به استناد اینجا قرار شده بود من صفحه ششم رو ترجمه کنم با تمام خامی و بی تجربگی ام این کار رو انجام دادم وجود اشکلات در ترجمه ی بنده امری بدیهی است... +پوزش من باب اشکالات ++یه قسمت رو لایت کردم ، خودم هم نفهمیدم قضیه چیه... فایل ترجمه شده رو فکر کنم برای آقا امیر باید بفرستی و هر جا رو که نتونستی ترجمه کنی تو این تاپیک مطرح کن . رفع اشکال زبان عمومی و تخصصی مهندسی شیمی 7
mim-shimi 25686 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 این سری انگار خیلی مشغولین خبری ازتون نیس گویا نمیخواین فرصت ارسال تمدید شه 5
سنا سادات 2449 ارسال شده در 1 مهر، 2013 من با اینکه الان تو عروسیم واستون ایمیل کردم ترجمه صفحه اولو خانوم مدیر تمدید نمیخواد کهجمله بندی رو داشتین؟از بس که ترجمه کردمه هااا 5
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 مهر، 2013 دوستان خسته نباشین:hapydancsmil: با تشکر از همکاریتون برای ترجمه مقاله پنجم لطف کنین تا شب تعداد صفحات word که ترجمه کردین رو(یعنی تعداد صفحه تایپ شده) بگین تا اطلاع بدم به فائزه 7
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 4 مهر، 2013 دوستان خسته نباشین:hapydancsmil:با تشکر از همکاریتون برای ترجمه مقاله پنجم لطف کنین تا شب تعداد صفحات word که ترجمه کردین رو(یعنی تعداد صفحه تایپ شده) بگین تا اطلاع بدم به فائزه ترجمه من یه صفحه شد. 6
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 4 مهر، 2013 دوستان خسته نباشین:hapydancsmil:با تشکر از همکاریتون برای ترجمه مقاله پنجم لطف کنین تا شب تعداد صفحات word که ترجمه کردین رو(یعنی تعداد صفحه تایپ شده) بگین تا اطلاع بدم به فائزه سه صفحه شد 6
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 4 مهر، 2013 1.5 صفحه شد ترجمه 0.5 صفحه شو من انجام دادم. مدارکشم تو تاپبک رفع اشکال موجوده. 5
JU JU 7193 ارسال شده در 4 مهر، 2013 ترجمه 0.5 صفحه شو من انجام دادم. مدارکشم موجوده. اشتباه فکر میکنید اونا رو گذاشته بودم بچهها تمرین زبان کنن 5
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 4 مهر، 2013 اشتباه فکر میکنیداونا رو گذاشته بودم بچهها تمرین زبان کنن 6
!BARAN 4888 ارسال شده در 7 مهر، 2013 سلام.........خوبید عزیزان؟؟؟؟؟؟منم جز بروبکس مترجمین بودم؟؟؟؟؟؟ والا بیخبر بودم.......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
ارسالهای توصیه شده