سنا سادات 2449 ارسال شده در 8 مهر، 2013 منو شطرنجی کنین!:cry2:بله بله ، چشم میشه! نه عزیزم خیلی هم خوب بوده :there: 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 مهر، 2013 بچه ها همگی خسته نباشین:hapydancsmil: تشکر ویژه از آقا امیر که ویرایش مقاله5ام رو به عهده داشتن انصافا خیلی کار بزرگ و طاقت فرسایی هست پ.ن: تشکر و عذرخواهی بابت عدم هماهنگی که یه صفحه چند بار ترجمه شد!!!:icon_pf (34): دوستانی که تو ترجمه اون صفحه دخیل بودن، تو سهم ترجمشون حساب شد 10
mim-shimi 25686 ارسال شده در 29 آبان، 2013 خب خب تنبلی بسه دیگه مجله هم داره کم کم آماده میشه استراحتاتونم کردین پیشنهاداتون برای مقاله 6ام رو تو تاپیک پیشنهادات و درخواست ترجمه مقالات مهندسی شیمی مطرح کنین تا امشب که فردا هم رای گیری کنیم و ایشالا از شنبه شروع کنیم ترجمه رو (چکیده مقاله و لینک دانلودش رو حتما بذارین) 10
JU JU 7193 ارسال شده در 29 آبان، 2013 خب خب تنبلی بسهدیگه مجله هم داره کم کم آماده میشه استراحتاتونم کردین پیشنهاداتون برای مقاله 6ام رو تو تاپیک پیشنهادات و درخواست ترجمه مقالات مهندسی شیمی مطرح کنین تا امشب که فردا هم رای گیری کنیم و ایشالا از شنبه شروع کنیم ترجمه رو (چکیده مقاله و لینک دانلودش رو حتما بذارین) به یکم زمان نیاز دارما، ولی چشم، مقاله من رو ترجمه کنین :دی بزاریم البته برم پیدا کنم و بیام 7
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 29 آبان، 2013 به یکم زمان نیاز دارما، ولی چشم، مقاله من رو ترجمه کنین :دی بزاریم البته برم پیدا کنم و بیام 6
mim-shimi 25686 ارسال شده در 29 آبان، 2013 بچه ها کسی تا آخر شب پیشنهادی نداد، بالاجبار یه مقاله خودم انتخاب میکنما 6
JU JU 7193 ارسال شده در 29 آبان، 2013 دوستان، حتمن باید مقاله باشه؟ یه متن انگلیسی جالب از یکی از تجهیزات نمیتونه باشه؟ اگه قبول کنین؟ من یه متن دارم، کار یه ماه همه بچهها میتونه بشه 6
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 29 آبان، 2013 دوستان، حتمن باید مقاله باشه؟یه متن انگلیسی جالب از یکی از تجهیزات نمیتونه باشه؟ اگه قبول کنین؟ من یه متن دارم، کار یه ماه همه بچهها میتونه بشه برو عامووووااااا اگه واسه پروپوزال میخوای که واقعا ترجمه کردن نداره...همون انگلیسی بخونی بهتره 4
JU JU 7193 ارسال شده در 29 آبان، 2013 برو عامووووااااااگه واسه پروپوزال میخوای که واقعا ترجمه کردن نداره...همون انگلیسی بخونی بهتره نه امیر، اصلن مربوط به پروپوزال و اینا نمیشه اصلن فقط مربوط به همون دستگاهه هست که میخوام ازش اطلاعات بدست بیارم 6
mim-shimi 25686 ارسال شده در 30 آبان، 2013 خب بچه ها ممنون از پیشنهاداتتون سه تا مقاله پیشنهاد شده http://www.noandishaan.com/forums/thread86666-5.html همگی تا شب به صورت خصوصی، رایتون رو برای من بفرستین که ایشالا از فردا شروع کنیم 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 31 آبان، 2013 بچه ها فقط آقا اردشیر رایشون رو برای من فرستادن بقیه کوشین پس؟ تا امروز ظهر خصوصی بفرستین 6
JU JU 7193 ارسال شده در 31 آبان، 2013 منم فرستادم البته به این قصد این پیام رو اینجا گذاشتم که بچهها بدونن در صورت ارسال ننمودن پیام خصوصی، خونشون رو میخورم 5
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 31 آبان، 2013 بچه ها فقط آقا اردشیر رایشون رو برای من فرستادنبقیه کوشین پس؟ تا امروز ظهر خصوصی بفرستین خو من چي بگم؟ خب معلومه به مقاله خودم راي ميدم 6
mim-shimi 25686 ارسال شده در 31 آبان، 2013 خب دوستان با رای شما، برای مقاله ششم مقاله آقای شریفی انتخاب شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط لطفا از این بعد مقاله پیشنهادیتون تعداد صفحاتش زیاد نباشه تقسیم بندی: آقای شریفی: صفحه اول آقا احمدرضا: صفحه دوم تا سر شکل 4 آقا امیر(قاسمیان): صفحه سوم از شکل 4 تا آخر صفحه چهارم آقا اردشیر: صفحه پنجم تا رابطه 10 خودم: رابطه 10 تا رابطه 16 زینب: رابطه 16 تا رابطه 23 فرنوش: رابطه 23 تا شکل 11 سنا: شکل 11 تا شکل 15 مریم(maryam 2009): شکل 15 تا شکل21 ***باتوجه به اینکه تعداد صفحات زیاد بود، دوستانی که میتونن تعداد صفحات بیشتری ترجمه کنن، اطلاع بدن که تقسیم بندی انجام بشه ترجمه های خودتون رو به آقا اردشیر بفرستین مهلت تحویل: چهارشنبه شب(13شهریور) 6
JU JU 7193 ارسال شده در 1 آذر، 2013 بسی سپاس از دوستان لطفن همه دوستان خیلی خوب ترجمه کنن، در غیر اینصورت، خونتان را میاشامم و به ومپایر هم تبدیلتون نمیکنم :gnugghender: 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 1 آذر، 2013 میگم میشه یکم بیشتر وقت بدین... من خیلی اوضام بیریخته...!!! جمعه شب عالیه.... 5
mim-shimi 25686 ارسال شده در 1 آذر، 2013 میگم میشه یکم بیشتر وقت بدین...من خیلی اوضام بیریخته...!!! جمعه شب عالیه.... از الان چونه؟؟؟ جمعه شب بشه، دیگه وقت اضافه نمیشه ها!!!! 5
unstoppable 5989 ارسال شده در 1 آذر، 2013 از الان چونه؟؟؟جمعه شب بشه، دیگه وقت اضافه نمیشه ها!!!! چشم... پس جمعه شب...مرسی... 5
ارسالهای توصیه شده