mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها بین مقاله آقا اردشیر و آقا امیر و z.b، مقاله پیشنهادیتون رو به صورت پ.خ تا فردا شب برای من بفرستین 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ آقا منم هستم گناه دارم خوشحال میشیم. :hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ با رای دوستان، مقاله آقا امیر انتخاب شد برای ترجمه مقاله پنجم افرادی که تو ترجمه این سری حضور دارند: سنا: صفحه اول z.b: صفحه دوم فاطمه: صفحه سوم آقا اردشیر: صفحه چهارم آقا احمدرضا: صفحه پنجم و ششم میم شیمی: صفحه هفتم و هشتم آقای شریفی: صفحه نهم و دهم فرنوش: صفحه یازدهم و دوازدهم آقا امیر: صفحه سیزدهم و چهاردهم زمان تحویل ترجمه ها: سه شنبه شب آینده 11تیر 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها بخش بندی مقاله انجام شد موفق باشین 6 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همگی خدا قوّت... به استناد اینجا قرار شده بود من صفحه ششم رو ترجمه کنم با تمام خامی و بی تجربگی ام این کار رو انجام دادم وجود اشکلات در ترجمه ی بنده امری بدیهی است... +پوزش من باب اشکالات ++یه قسمت رو لایت کردم ، خودم هم نفهمیدم قضیه چیه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همگی خدا قوّت...به استناد اینجا قرار شده بود من صفحه ششم رو ترجمه کنم با تمام خامی و بی تجربگی ام این کار رو انجام دادم وجود اشکلات در ترجمه ی بنده امری بدیهی است... +پوزش من باب اشکالات ++یه قسمت رو لایت کردم ، خودم هم نفهمیدم قضیه چیه... فایل ترجمه شده رو فکر کنم برای آقا امیر باید بفرستی و هر جا رو که نتونستی ترجمه کنی تو این تاپیک مطرح کن . رفع اشکال زبان عمومی و تخصصی مهندسی شیمی 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ این سری انگار خیلی مشغولین خبری ازتون نیس گویا نمیخواین فرصت ارسال تمدید شه 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ من با اینکه الان تو عروسیم واستون ایمیل کردم ترجمه صفحه اولو خانوم مدیر تمدید نمیخواد کهجمله بندی رو داشتین؟از بس که ترجمه کردمه هااا 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ دوستان خسته نباشین:hapydancsmil: با تشکر از همکاریتون برای ترجمه مقاله پنجم لطف کنین تا شب تعداد صفحات word که ترجمه کردین رو(یعنی تعداد صفحه تایپ شده) بگین تا اطلاع بدم به فائزه 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ دوستان خسته نباشین:hapydancsmil:با تشکر از همکاریتون برای ترجمه مقاله پنجم لطف کنین تا شب تعداد صفحات word که ترجمه کردین رو(یعنی تعداد صفحه تایپ شده) بگین تا اطلاع بدم به فائزه ترجمه من یه صفحه شد. 6 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ دوستان خسته نباشین:hapydancsmil:با تشکر از همکاریتون برای ترجمه مقاله پنجم لطف کنین تا شب تعداد صفحات word که ترجمه کردین رو(یعنی تعداد صفحه تایپ شده) بگین تا اطلاع بدم به فائزه سه صفحه شد 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ 1.5 صفحه شد ترجمه 0.5 صفحه شو من انجام دادم. مدارکشم تو تاپبک رفع اشکال موجوده. 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ ترجمه 0.5 صفحه شو من انجام دادم. مدارکشم موجوده. اشتباه فکر میکنید اونا رو گذاشته بودم بچهها تمرین زبان کنن 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ اشتباه فکر میکنیداونا رو گذاشته بودم بچهها تمرین زبان کنن 6 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ بدون جدول حدود 1.75 صفحه! خیلی من درشت مینوسیم البته... 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام.........خوبید عزیزان؟؟؟؟؟؟منم جز بروبکس مترجمین بودم؟؟؟؟؟؟ والا بیخبر بودم.......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده