Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زندگی دیکته گفت و ما همش غلط پشت غلط عشق و نوشتیم با الف . گذاشتیم ته خط منو از اول همه جا نشوندن آخر کلاس حالا میگن یکاری کن میگن حسابت با خداس............. بغض بدی نشسته تو گلوم ............. 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی شیرینه دوستت اونم دوستی که اسمش دوست مجازیه تو اوج خوشی و خوشحالی و شادی که دور و برش پر از ادمای واقعی هستن بیاد دوست مجازیش باشه ، به یاد تو باشه اونقد لذتبخشه که میخوای ساعتها تنها باشی و به این مساله فک کنی و اشک شادی بریزی میخوای به خودت افتخار کنی و حسودیت میشه به خودت که همچین دوستی داری 16 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هوا بسیار عالی اصن متعالی و بیرون نریم متضرر شدیم. به خواهرم گفتم:(یاد "به مادرم گفتم.." از چاووشی افتادم) بزنیم بیرون لب دریا؟ گفت:باشه خبریه عاشق شدی؟: گفتم:یه شهریوری اصیل هرگز عاشق نمیشه(ارواح نن جان..) یواش یواش باید لباس بپوشم و بریم.. 13 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم می خواد یه نفر به مقدار خیــــــــــلی زیاد بهم عشق بورزه همچین چیزایی دلم می خواد من این روزا 11 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم یه هیجان وصف ناشدنی میخواد کاش اصفهون بودم میرفتم لب آب یکی بیاد با هم بحرفیم 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا نذار به خاطر من دلش بشکنه خودت کمکش کن خدایا تقدیرشو زیبا بنویس 9 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ املای نوشطه هایم... نگارش هرفهایم، تصمیمهایم، روزهایم، زندگیم، دنیایم، همه و همه پر از غلط است... تنها تو درست بودی و بعد از تو انگار همه چیز غلط است...! [FLASH=width=2 height=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند روزیه حس خوبی نسبت به هیچی ندارم.. کلافه کلافم!! میگذره ها ولی جون مارو میگیره تا بگذره!! 15 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضیـا چه راحت دل می شکنن ! آدما چقدر می تونن سنگدل باشــــــــن! 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم برای کمی شنیدنِ حرف تنگ شده.... که بگه...که بشنوم....حرفی نزنم و فقط..مهمون بشم به سفره ی حس و حالش... سفارش نمی دم برام چی تو سفره اش بزاره... مهمون خونه ی صاحبخونه باید حرف گوش کن باشه!... هر چی گذاشت پیش روم با دل می پذیرم...با دل.... من کمی دلم برای شنیدن حرف دیگری تنگ شده.... . . . امان از این دل که بعد موقع، ویارِ میوه ای رو کنه که الان فصلش نیست! الان فصلِ سکوته.... تو دهن آدمک حرف نیست...سنگه... 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه زوج امروز اومده بودن خرید ( اصن نمی تونم جلوی خندم رو بگیرم) بعد خانومه یه کفش خریده بود...هی برای کفشه لباس و بلوزو شلوار می پوشید.... شوهره از من نظر می خواست می گفتم خوبه ...می گفت نه خانوم ببین به کفشه میاد یا نه بعد همکارم رد شد گفت: نیکا کن...ملت برای لباسشون کفش می خرن اینا برای کفششون لباس 19 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو تازه رسیده بودی به 26 ... چرا مردی ؟ 12 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرم درد میکنه، باید دستمال ببندم یا نه؟ 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جسارت نباشه ولی میشه بگی چرا دنیا باید اونطوری باشه که تو فکر میکنی ؟ 14 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز چند تا از دوستامو بعد از چند وقت دیدم حس خوبی دارم دلم تنگ شده بود 12 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امان از دستت ای مقام معظم برتری ... 13 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خرداد فصل امتحان، فصل تقلب های کوچیک و تقلب های خیلی خیلی بزرگ 18 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از جایی که دارم زندگی میکنم حالت تهوع گرفتم. مملکت گل و بلبل :84eb3ampc0vsywihe0i هیچم تنوع طلب نیستم چون بعنوان یه انسان این حقه منه چه عدالتی خدا!!!؟ چه برابری!!!؟ واقعا ایمان پیدا کردم به " یا مرگ یا زندگی" البته یه زندگی واقعی نه صبح رو به شب رسوندن و شب رو به صبح 15 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قیافه من تو این چند روز>>> 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده