سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاش از این به بعد هر کسی پست کپی تو این تاپیک گذاشت ، کاربرای دیگه ازش تشکر نکنن ! کاربرهای با سابقه تر باید بیشتر با قوانین آشنا باشن و با تشکر نکردن از پستهای کپی ، نشون بدن جاشون اینجا نیست ! کاش.... واقعا 15 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نبودن بعضی دوستا آدمو کلافه میکنه 14 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از دور چقد دوست داشتنی بنظر میاد.کاش میشد بیشتر دیدش با اینکه بهانه دیدنش زجراوره 15 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضی از دوستان اعتماد به نفسشون و اطلاعاتشون، فقط در همین انجمن خلاصه میشه. پشت تلفن و..تته پته می کنن 16 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونقدر بدم میاد که نگو اه اه ..................................... 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه بار بخاطر اینکه از حرف مردم میترسیدم زدم همه چیز و داغون کردم ...مطمئن باش اینبار فقط برای خودم زندگی میکنم...فردا معلوم نیست چی انتظارمو میکشه ...پس چرا امروزمو با این حرفا به خودم زهر کنم...اینبار می خوام بدونم چه خوب چه بد فقط خودم کردم ...با عقلم و احساس خودم. 16 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی خسته ام اما یه خستگی شیرین و دلچسبه .... ! با بچه ها رفتیم بیرون .... نهار خوردیم .... عکس انداختیم ! خیلی خوب بود به یه همچین جوی واقعا احتیاج داشتم ! خدایا شکرت که همچین دوستایی دارم ..... 17 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی میشه یکی پیدا شه منو درک کنه؟.... بفهمه منو... 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم درد میکند ، از بس تو را میل کردم ، رودل کردم افتادیم به سفره ی خوب طینتان ، گذشته ام از صباح قبل توفبق به ما نصیب شد ، دویدن روی گردونه ی فهم عجیب تو ای زنانگیه تمام حتی از پشت عینکی که مات است درجایی که باران می بارد و کمی هم مه حضور دارد ، زیبایی ای خوب 15 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست خوب واقعن نعمتیه! خدا دوستای خوبو واسه هم حفظ کنه الهی آمین :girl_angel: 8 لینک به دیدگاه
امیـــــر علی 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم چرا چشمام میسوزه ! امشب کدوم بغض نهفته من دوباره داره بیدار میشه ؟؟ خدایا ! به خیر بگذرون روزگارمون رو ! 14 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی دلم میگیره اصن حس بغض و فریاد و اینا یه همچین چیزایی ... این روزا هر وقت میام میبینم یکی خداحافظی کرده رفته! تا مدت ها که میام انجمن اول میرم ببینم اومدن یا نه و همش چشم به لیست کاربرای آن لاین که اسمشونو ببینم... 15 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میخونی و میخونی و میخونی... کنکور لیسانس دادم،کنکور ارشد دادم، کنکور دکترا دادم، کنکور فوق دکترا دادم و فقط کنکور. خوب اینهمه کنکور، چند سالت شد؟ به کجا رسیدی؟ کارت؟ زندگیت؟ هیچیی، فقط دارم فرار میکنم، حداقل خودم رو توجیه کنم من درس دارم. خودمون رو مسخره کردیم. :-((( از همه بدتر میدونیم مسخره کردیم و نمیتونیم جلوش بایستیممممممم. 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جنس تو با . . . همه . . . فرق . . . دارد . . . . . . 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هفته شلوغی داشتیم هممون همه چیز هم داخلش داشت خوبیهاش بیشتر بود پارسا جیگرم اومد فرشم تموم شد بالاخره وووووووووو 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انتظار خوبیه امشب تا الان پاستور بازی میکردیم جاتون خالی 9 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفت: که چی؟ هی جانباز جانباز ، شهید شهید! اصلا به ما چه .. میخواستن نرن! کسی مجبورشون نکرده بود که! گفتم:چرا اتفاقا! مجبورشون میکرد! گفت:کی؟!! گفتم:همون که تو نداریش! گفت:من ندارم؟! چی رو؟! . . گفتم: غیرت!!! 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این همه بدبختی کم بود...اینم اضافه شد... تب دارم 8 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شرمنده ام گفته بودم دست بر دیوار دور آن ور دریا می زنم و تا هزاره ی شمردن چشم می گذارم گفته بودم غبار قدیمی تقویم را ازش یشه های شعر وخاطره پاک نمی کنم گفته بودم صدای سرد سکوت این سالها را با سرود و سماع ستاره بر هم نمی زنم اما دوباره دل دل این دل درمانده تو را میهمان سایه گاه ساکت کتاب و کاغذ کرد هی همیشه همسفر حدود تنهایی بگذار که دفتر دریا هم گزینه یی از گریه های گاه به گاه من باشد 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون النواندشان همانا بازگشت همه به سوی نو اندیشان است سلاااااااااااااااااااااااااااام به همه دوستان خوبید؟ اون قطاره که بود اومده بود من رو ببره داشت بر میگشت این ایستگاه پیاده شدم یه سر بزنم برم ممنونم از همه دوستانی که یاد من بودن و پیام گذاشتن متاسفانه بخاطر کمبود وقت و زیاد بودن تعداد پیامهای خصوصی عمومی قادر نبودم تک تک جواب بدم امیدوارم هر کجا که هستید پاینده و سر فراز و خوشبخت باشید و من حقیر رو هم دعا کنید روز همگی به شدت هر چه تمام تر خوشششششششششششش:hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده