vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تنهایی و سیگار تقدیر من نیست... ترجیح من ـه p.s : بیایی یا نه جانی نمانده که به قربانت شود بشکنی جام مرا یا نشکنی شوقی ندارم باز هم مجنون شوم / 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ یک حس جاخوش کردن عجیبی افتاده به جانم، توی این قفس دنیا، که تمام ایمانم را دارد به گند میکشد .. 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ حرفها گاهی اوقات از زبالههای هستهای هم خطرناکترند هیچ جا نمیشود چالشان کرد ... 6 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تورا می شناسم! تو سالهاست که شاهزاده قصر شیشه ای اندیشه های ابریشمی منی! تو سالهاست که مونس شب های تنهایی منی تو سالهاست آرزوی دیرین منی!!!!! حال به دیدارم آمدی زمانی که حتی تصورش را هم نمی کردم می خواستم از عشق فاصله بگیرم می خواستم تنهایی را مونس لحظه هایم معرفی کنم می خواستم در کلبه بی کسی هایم مسکن گزینم پس از این روزگار انتقام بگیرم... اما تو با رنگ حضورت به همه بی رنگی های زندگی من, رنگی از مهربانی پاشیدی مرا در برابر تمامی نا کامی ها در آغوش کشیدی.... مجنون نازنینم براستی که تو مرا با عشق آشتی دادی با محبت آشنانمودی و به سرنوشتم امیدوارکردی... دوستت دارم 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی حرفها گفتنی ست… بعضی نوشتنی و بعضی هیچکدام این روزها به هیچکدام نزدیکترم … 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ مامان بزرگ همش بهم میگه خدا خیلی مهربونه . . . . . . 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ اولین شب آرامش..... بی نظیره 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ شکست تلخه ولی تلخ تر از اون شکست هایی ِ که تکرارشون میکنی.. کاش درسامونو خوب یادبگیریم تا مجبور به دوباره گذروندنشون نشیم! 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ بـــــــــــــــــارون .... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ ميدوني غم انگيز چيه؟؟؟ اينكه ببيني كه حتي توي رويا و خيال هم واست خط و مرز تعيين كنن... 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ عزیزترینم من در مقابل قنوت دستانت سجده عشق فرود می آورم و از اعماق دل وجان اعتراف می نمایم که مجنون نازنینم به چشمان تو که مینگرم تهی میشوم از تمام آلام روحانی وجسمانی پس پاک و مطهر تر از یک فرشته به اوج می رسم و از آسمان خوشبختی ستاره های دنباله دار محبت رابه یادگار می گیرم دوستت دارم... 8 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تو که مرا سوزاندی امروز بخاطر لبی که طعم سیگار داد بدان دردم از غرور رفته نبود بخاطر نفرتیست که بتو حس انزجار داد همین 9 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ دلم شکسته است محال است این دل دیگر برایم دل شود باز با این وجود محال است زخم روی دل کسی بگذارم 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی وقته لال شدم... ای کاش کر هم میشدم... میشنوم اما توان جواب دادن ندارم... و همچنان خفگی... م ت ن ف ر م ازت دن ی ا ... 8 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ احساسم را خوب کنار گذاشتم تا کسی نفهمد بی تو نمیتوانم ادامه بدهم تا کسی نفهمد تنها تو را دوست دارم اما چه فایده تو که هرگز من را دوست نداشتی تنها من بودم که تو را دوست داشتم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ خوابهای آشفته، پشت سرهم.......... اتفاقات تلخ پشت سرهم.......... مگه چند روز از سال جدید گذشته؟؟ سالی که نکوست، از بهارش پیداست.... دلم میخواد تو یه قایق بودم تنها، دراز میکشیدم و آسمونو میدیدم و بیخیال ...... همه چی .......... 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ می رود از خیالم انسانی که شبیه خودم هست کودک بود ، بزرگش کردم به خانه ی بختش فرستادم می رود از خیالم داغی که روزگارانی با من همسایه بود داغ جوان کشی همین روزها بود یاداوری مرگ تدریجی جوانیم یادم گرامی باد 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تا حالا شده کسی از بی حوصلگی بمیره؟ شاید اولیش من باشم:164: 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من امروز 1آدمو کشتم یعنی یه کاری کردم که حرص خورد الانم مثل اینکه مُرده ! خدا رحمتش کنه مرد نسبتا خوبی بود ولی عمرش به دنیا نبود ! 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ کاش این دهه چهلیا یکم درک و شعور داشتن ، گیر کردن بین 3 تا معاون دهه چهلی یعنی فاجعه مخصوصا از نوع مغز کپک زده ، با این دهه چهلیا هیچوقت آبم تو یه جوب نمیره 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده