vergil 11695 ارسال شده در 6 تیر، 2013 تنهایی و سیگار تقدیر من نیست... ترجیح من ـه p.s : بیایی یا نه جانی نمانده که به قربانت شود بشکنی جام مرا یا نشکنی شوقی ندارم باز هم مجنون شوم / 10
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 7 تیر، 2013 یک حس جاخوش کردن عجیبی افتاده به جانم، توی این قفس دنیا، که تمام ایمانم را دارد به گند میکشد .. 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 7 تیر، 2013 حرفها گاهی اوقات از زبالههای هستهای هم خطرناکترند هیچ جا نمیشود چالشان کرد ... 6
"nazanin" 3610 ارسال شده در 7 تیر، 2013 تورا می شناسم! تو سالهاست که شاهزاده قصر شیشه ای اندیشه های ابریشمی منی! تو سالهاست که مونس شب های تنهایی منی تو سالهاست آرزوی دیرین منی!!!!! حال به دیدارم آمدی زمانی که حتی تصورش را هم نمی کردم می خواستم از عشق فاصله بگیرم می خواستم تنهایی را مونس لحظه هایم معرفی کنم می خواستم در کلبه بی کسی هایم مسکن گزینم پس از این روزگار انتقام بگیرم... اما تو با رنگ حضورت به همه بی رنگی های زندگی من, رنگی از مهربانی پاشیدی مرا در برابر تمامی نا کامی ها در آغوش کشیدی.... مجنون نازنینم براستی که تو مرا با عشق آشتی دادی با محبت آشنانمودی و به سرنوشتم امیدوارکردی... دوستت دارم 6
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 7 تیر، 2013 بعضی حرفها گفتنی ست… بعضی نوشتنی و بعضی هیچکدام این روزها به هیچکدام نزدیکترم … 6
- Nahal - 47858 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 2013 مامان بزرگ همش بهم میگه خدا خیلی مهربونه . . . . . . 10
mani24 29665 ارسال شده در 7 تیر، 2013 شکست تلخه ولی تلخ تر از اون شکست هایی ِ که تکرارشون میکنی.. کاش درسامونو خوب یادبگیریم تا مجبور به دوباره گذروندنشون نشیم! 6
mani24 29665 ارسال شده در 7 تیر، 2013 ميدوني غم انگيز چيه؟؟؟ اينكه ببيني كه حتي توي رويا و خيال هم واست خط و مرز تعيين كنن... 9
"nazanin" 3610 ارسال شده در 7 تیر، 2013 عزیزترینم من در مقابل قنوت دستانت سجده عشق فرود می آورم و از اعماق دل وجان اعتراف می نمایم که مجنون نازنینم به چشمان تو که مینگرم تهی میشوم از تمام آلام روحانی وجسمانی پس پاک و مطهر تر از یک فرشته به اوج می رسم و از آسمان خوشبختی ستاره های دنباله دار محبت رابه یادگار می گیرم دوستت دارم... 8
پیرهاید 10193 ارسال شده در 7 تیر، 2013 تو که مرا سوزاندی امروز بخاطر لبی که طعم سیگار داد بدان دردم از غرور رفته نبود بخاطر نفرتیست که بتو حس انزجار داد همین 9
laden 4758 ارسال شده در 7 تیر، 2013 دلم شکسته است محال است این دل دیگر برایم دل شود باز با این وجود محال است زخم روی دل کسی بگذارم 10
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 تیر، 2013 خیلی وقته لال شدم... ای کاش کر هم میشدم... میشنوم اما توان جواب دادن ندارم... و همچنان خفگی... م ت ن ف ر م ازت دن ی ا ... 8
ایلین1366 5544 ارسال شده در 7 تیر، 2013 احساسم را خوب کنار گذاشتم تا کسی نفهمد بی تو نمیتوانم ادامه بدهم تا کسی نفهمد تنها تو را دوست دارم اما چه فایده تو که هرگز من را دوست نداشتی تنها من بودم که تو را دوست داشتم 5
not found 16275 ارسال شده در 7 تیر، 2013 خوابهای آشفته، پشت سرهم.......... اتفاقات تلخ پشت سرهم.......... مگه چند روز از سال جدید گذشته؟؟ سالی که نکوست، از بهارش پیداست.... دلم میخواد تو یه قایق بودم تنها، دراز میکشیدم و آسمونو میدیدم و بیخیال ...... همه چی .......... 5
پیرهاید 10193 ارسال شده در 7 تیر، 2013 می رود از خیالم انسانی که شبیه خودم هست کودک بود ، بزرگش کردم به خانه ی بختش فرستادم می رود از خیالم داغی که روزگارانی با من همسایه بود داغ جوان کشی همین روزها بود یاداوری مرگ تدریجی جوانیم یادم گرامی باد 12
شــاروک 30242 ارسال شده در 7 تیر، 2013 من امروز 1آدمو کشتم یعنی یه کاری کردم که حرص خورد الانم مثل اینکه مُرده ! خدا رحمتش کنه مرد نسبتا خوبی بود ولی عمرش به دنیا نبود ! 13
Lean 56970 ارسال شده در 7 تیر، 2013 کاش این دهه چهلیا یکم درک و شعور داشتن ، گیر کردن بین 3 تا معاون دهه چهلی یعنی فاجعه مخصوصا از نوع مغز کپک زده ، با این دهه چهلیا هیچوقت آبم تو یه جوب نمیره 10
ارسالهای توصیه شده