آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خدایا شکـــــــــــــر .... 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دیروز داشتم تو خیابون بالای خونمون رانندگی میکردم. از لاین مقابل یه ماشین داشت از یه ماشین دیگه سبقت میگرفت اومد تو لاین من. میتونستم بهش راه بدما ولی نرفتم کنار. داشت خلاف میکرد. اونجا سبقت ممنوعه. با فاصله چند سانت از کنارش رد شدم و به قول معروف بهش راه ندادم که مثلاً بهش بفهمونم درست رانندگی کنه. کارمو انجام دادم داشتم بعد از ده دقیقه از همون مسیر برمیگشتم تو همون جایی که این اتفاق افتاد من گیر کردم پشت یه ماشین حمل نخاله ساختمانی. همین طور داشت ازش شن و ماسه میریخت بیرون میخورد تو شیشه ماشین (سنگای ریز) من گفتم بذار ازش سبقت بگیرم و منم خلاف اون ماشین رو انجام دادم و سبقت غیرمجاز گرفتم و دقیقاً یه ماشین از روبرو همون رفتاری که من با ماشین قبلی انجام دادم رو با من انجام داد! و دنیا چقددددددددر رو حساب و کتابِ. یک بار دیگه بهم یادآوری شد هرکار خوب یا بدی که انجام بدی تو همین دنیا نتیجه اش رو خواهی دید. پس انسان باشیم تا باهامون انسانی رفتار بشه. 15 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ یک روز دوباره می آیم :::: آری خودش گفت که روزی دوباره می آید. می ترسم از عشق تو بمیرم اما روزی که تو می آیی را نبینم. می ترسم آنقدر به انتظار بنشینم و نیایی و آخر سر دیگر مجالی برای دیدار با تو نباشد. می ترسم از آن روزی که تو خواهی آمد و من دیگر نیستم.. 9 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا چه فـــــــایده؟؟؟؟؟؟؟؟..................بالای خط فقـــــر باشی و زیر خط فهـــــــم...؟! 8 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ و تو به یادم آور ،که به یاد بودنت را از یاد نبرم و یادم آور که به یاد من بودنت را یاد باشم. 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ تمام سعیمو کردم که این یک شمع رو زنده نگه دارم نشد لعنت بر این تاریکی... 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امروز میخواستم ب یکی از همکلاسیام کمک کنم و ی فایل براش بفرستم............ ولی از ته قلبم راظی نبودمچون هیچ وقت احساس نکردم ی دوست واقعیه برام....... از طرفی قدرت نه گفتن ندارم. حالا اومدم ایمیلمو چک کردم میبینم اصلا ندارم اون فایلو..... دچار عذاب وجدان کاذب شدم...... همیشه همینطوره...:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سیب سرخی را که گاز میزنی قلب تپنده ی من است... 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ برای بعضی دردها نه می توان گریـه کرد نه می توان فریـآد زدبرای بعضی دردهآ فقط می توان نگـاه کرد لبخند زد وبی صدا شکست...................! ... 11 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بعد از تو.....جواب همه ی " دوستت دارم " ها .................مرسی شد...!!! 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ تفاوت نسلها چقد عجیب و شاید ناخوشاینده دغدغه ها ؛ ارزوها و هدفا چقد فرق میکنه یه پسر کلاس دوم دبستان وقتی ریاضیشو نمیخونه و مامانش میخواد کمکش کنه و میگه واسه اینکه مهندس شی باید ریاضی بخونی تا بعدش دانشگاه قبول شی بری سر کار . میگه نمیخوام مهندس شم. اگه ریاضیم خوب نباشه بهم زن نمیدن ؟ مامان ناچار میگه نه میگه چه ربطی داره مامان میگه خوب بخوای بری خرید خانومت بهت بگه 4 کیلو سیب زمینی بخر ریاضیت خوب نباشه نمیتونی بخری و حساب کنی بچه بدو کنان میره کتاب و دفترشو میاره شرو به ریاضی خوندن میکنه این چه نسلیه که دغدغش اینجوری شرو میشه . چیزی که حداقل 15 سال بعد باید در موردش فک کنه 17 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ :vahidrk::vahidrk::vahidrk:اینارو برا خودم زدم عجب کاری کردم ها فکر نمیکردم اینجوری بشه منکه نمیخواستم دوستام .................. 14 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ موقعیت الان من :چه بلاتکلیفم ... وسط این بحران... انتخاباتم شده دردسر ما! واقعا سر کنکورمون که با اون بَلبَشو اعصابمون خرد شد الانم که ما کارآموزی و داروخونمون شروع شده دوباره معلوم نیست یکی دو ماه وسط کلاسا قراره چی بشه... گیری کردیما... 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خدایااااااااااااااااااا شکرتــــــــــــــــــ :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
no.one6592@gmail.com 180 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ای جان فدای آنکه دلش با زبان یکیست. تابلو اتاقمه 11 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چه پیتی گرفته انجمن!:JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان با دگران وای به حال دگران 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ از ورق پاره های تقویم..این روزها برایم نشانه هایش مانده... روزهایی که وصل بودند به تو برای من نشانه دار بودن... و من صورت به صورت زمان جلو می رفتم...تا... تا نزدیک رویاهایت شوم به حقیقت نه مجاز... کاش روزی بر من حقیقی شوی ای مجاز.... . . . دلم اندکی تو می خواهد جای شما.... این نجوای او بود در گوشم... یک قدم جلوی تر در خیال او.. در پشت نگاه ها..در لابه لای نوشته ها... 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده