blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ خدا جون مگه خودت نگفتی: ادعونی استجب لکم! پس چرا من هرچی دعا می کنم حتی یکیشم مستجاب نمی شه! 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ غرورمو ببخش حظورمو ببخش منم ی عابرم عبورمو ببخش تویی ک اشک تو شبیه شبنمه همیشه تو نگات ی حس مبهمه 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ آدمیـــزاد چقدر بدبخته !! (البته خودش میخواد که بدبخت باشه !! ):w74: همیشه ها میخوای که یکی تو زندگیت نباشه ..... اما وقتی که نیست دیوونه وار میخوایش !! حضورشو ... نگاهشو ... صداشو ....!! اما بقیه جاندارا اینجوری نیستن ..... بودو نبود خیلی براشون فرقی نداره .... این نشد یکی دیگه !:164: کاشکی من یه گیاه بودم !! مثل کاکتوس .... وسط بیایونا ... دور از آدما .... یه آسمون صاف و پرستاره .... و تا جایی که چشم کار میکنه یه رنگی !! من میخوام کاکتوس بشم:w821: 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ "واقعا من رو دوست داري؟" جلوم نشستي و زل زدي بهم ، چشم هات پر از اشكه چونه ات مي لرزه ،با بغض ازم ميپرسي: " اصلا تو منو دوست داري؟" 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دلبندم..... دلکندم از همه به خاطرت........ 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ مخاطب خاص خيلي وقت ها ميشه كه حتي حوصله نفس هاي خودمم ندارم ، اما هميشه، اگه صداي نفس هاي تو نباشه ، نفسم بند مياد..... 8 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ نگـــــــذار مردم زخـــــــــم هایت را ببینند..........جدیدا مردم این حوالی بانمک شده اند..... 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ هر وقت توانستی .. بین سکوت من و سکوت خود وجه اشتراکی پیدا کنی .. با واژه ها پلی بزن به وسعت درک . 7 لینک به دیدگاه
venoos*m 593 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ من تو را در تمامی ترانه هایم سروده ام ......... وقت هایی که دلتنگت میشوم .........همه چیز ان طور که قلبم میخواهد میشود ..... تو را می سرایم ......در اسمانی که محل زندگی من است ..... تو دیوان همه ی ترانه های منی ...زندگی من ....... 10 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی ها هستن وقتی به ما می رسن با کلی اعتماد به نفس میگن: " من با بقیه فــــــــــرق دارم!!! "............بعد معلوم میشه بیچاره ها حق داشتن!........تنها فرقشون اینه که از بقیه خیلی بدترن....! 13 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی ادمها چه راحت می تونند خیانت کنند؟! چه راحت میتونند با دیگریــــــــــــــــ هم بسترشوند؟! وچــــــــــــــــــــه راحت می تونند به هرکســـــــــــــی بگند"دوست دارم" من بالشم رو که عوض می کنم دیگه خوابم نمیبره چه برســــــــــــــــــه ........ 11 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دیر فهمیدم که نباید وابسته ی دوستای مجازی شم هر چقدم خوب باشن! 12 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ تو ميري و من تو تماشاي كوچيك تر و كوچيك تر شدنت توي خودم خراب تر و خراب تر ميشم كاش معني سكوتم رو مي فهميدي، كاش اون همه حرف پنهون تو سكوتم رو ميفهميدي كاش گوش آدم ها قابليت شنيدن سكوت رو هم داشت... 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ زندگی هیچ وقت اندازه تنمان نشد... حتی وقتی خودمان بریدیم و دوختیم!!! 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ انگار با نگاهت مي خواي ته وجودم رو در بياري ، گوش هات تيز شدن تاآروم ترين كلمه هام رو هم از دست ندن 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ میخوام خودم را یه جایی جا بزارم ،گم کنم بعد رو خودم بنویسم از یابنده تقاضا میشود اصلا نمی خواد هیچ تماسی بگیری یا خبری بدی بزار همینجوری گم گور بمونه. 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ نگات ميكنم ، غم توي چشم هات بغض گلوم رو بيشتر فشار مي ده ، چشم هام رو مي بندم و توي خودم داد ميزنم :" تورو خدااااااا گريه نكن، تورو خدا..." 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ بدترین نوع تنهایی وقتی که کنارت هست اما نه دیده میشی نه حرفتو میشنوه 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ خدایا کسی را برایم بیافرین که قلبم را لمس کند نه تنم را!! 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان گلم هر بدی خوبی دیدن حلال کنین یه روزی برمیگردم بازم همتونو اذیت میکنمیاحق......................:icon_gol: 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده