- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ همیشه اتفاقات اونطور که ما فکر میکنیم پیش نمیره . . . بعضی وقتا دقیقا برعکس اتفاق می یفته . . . 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ در آن زمان كه به شدت احساس تنهايي مي كني، مطمئن باش كه يكي براي ديدنت لحظه شماري مي كند! :icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا ممنونتم بابت این همه لطف... خوب جبران کردی... 9 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ با عرض پوزش از pesare irani برای دلنوشتش اینا همه چرت و پرته دلتو به این چیزا خوش نکن در آن زمان كه به شدت احساس تنهايي مي كني، مطمئن باش كه يكي براي ديدنت لحظه شماري مي كند! :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ چه زود گذشت.انگار همین دیروز بود هفت سین گذاشتیم امسال بهترین سال زندگیمه(تلقین) شما هم تلقین کنید و البته برای بهترین بودنش تلاش 12 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ چـــــــرا همه قاطی دارن؟؟..........پول و واریز کردم......مدیریت چت روم و ازم گرفتن.....دوباره میگن ببخشید ندیدیم حساب کردین!!!!!!!!!!!......بفرمایید اینم مدیریتتون.......اونوقت بعضیا میگن چــــــــــــرا تو اینقد عصبی میشی... اعصابم مگه می مونه واسه آدم... 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ پنـــــــــــاهگاه ........... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ [h=5]امسال شهرداری کار قشنگی کرده بود البته این طرح جمع آوری سبزه ها درب پلیس راه الان چندساله اجرا میشه و هم لطف بزرگی به مردمه هم به خودشون با گذاشتن باکسهای بزرگی در خروجیهای شهر و تأکید بر انداختن سبزه ها در اونها و تبدیل شدن اونها به کود بعد از 45 روز جاده ها رو از کثیفی سبزه ها یله شده نجات دادند.. امیدوارم فرهنگ مردم هم بالا بره در تمیز نگه داشتن شهر و زندگی و جاده ها و کلا همه چی [/h] 13 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ لطفــــــــــــــــا کمی ملاحضه............ 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ ثبت میشود: بعده 13 به در 13 ساعت یکسره خوابیدم جل الخالق 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ پنجره رو باز کن و از هوای مطبوع بهاری لذت ببر ... خوشبختانه بهار ارث پدر هیچکس نیست ! 12 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ نه هرگز خیال خوبی ها در مان بدی ها نیست بلکه صد مرتبه بر زشتی آنها می افزاید 12 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ پیش به سوی فردای قشنگتر... ترم پربارتر... و دوستی های پررنگ تر... جمعه خواهم رفت به سوی ولایت تحصیل!! همینه دیگه!! 15 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ به نظرم چيزي در من غلط است! حساب كتاب ندارد! سرش نميشود و هردم بيل است! اذيتم ميكند..آسي ميشوم..گاهي دلم ميخواهد از جلوي چشمم گم شود و گورش را گم كند و هر جا كه ميخواهد برود! فقط برود..! نه او و نه من.. اما نميرود..چسبيده به گلويم و رهايم نميكند! 12 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ ای تلخ ترین حادسه تقدیر نشو @ ای دور ترین حادسه نزدیک نشو 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ چه نقاش ماهری است فکر و خیال... وقتی که دانه دانه موهایت را سفید میکند.... 10 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ دارم سعی می کنم همرنگ جماعت بشم........آهــــــــــــــــای جماعت!.........میشه کمکم کنین؟؟؟؟؟؟؟...............شما دقیقا چه رنگی هستین...؟! 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ آخر مـــرا می کشد، این نمه بــاران های فروردینی ... 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ خداوکیلی گیری کردما:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده