NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ هیجانی ما را گرفته برای دروغ سیزده و اول آوریل و کلا دروغ در این روزها که انگار در باقی روز های سال صادق ترین آدم های روی زمینیم و اصلا دروغ نمی گوییم! ... هر روز ما 13 است و خودت خبر نداری بنده ی خدا! ... 14 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ یادم نرفته ها... خودمو زدم به فراموشی... 11 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ ایرانی جماعت، همان سیزدهن کز همه عالم بدرن جدی نگیرید زیاد 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ من یک دختــرایـــرانیــــــم بـــدان "حــــــوای" کسی نـــــمی شــوم که به "هــــوای" دیگری برود تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد روح خـــداست که در مـــن دمیـــده شده و احســـــاس نام گرفته ارزان نمیفروشمش 13 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ چــــــــــــــــــــــرا من اکثرا اعصاب ندارم...؟!......................کسی نمی دونه کجا میره اعصابم؟! 11 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ چه روز بیخودی بودددددددددددددددددددددددددد 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ يكي از صحنه هاي غم نگيز زندگيم!ديدن چشماي گريون پسر بچه اي كه گم شده بود و ميخواست كه مامانشو براش پيدا كنن!...خيلي كوچولو بود! 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ زمان ...... میگذره...... بدون اینکه منتظر کسی بمونه...... چه الکی دارم بهترین روزامو میگذرونم 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ خدا هم بخشید منو اما تو نع چقد قشنگ خونده ارسلان 8 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ خدا........... دیگه تحمل دیدن غصه خوردن بابامو ندارم !خودت یه راهی بهمون نشون بده! 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ روی سنگ قبر گل میزاریم سنگ قبر را اب و جارو میزنیم عافل از اینکه این دلامون هست که باید اب و جارو بشه و توش نهال دوستی بکاریم. 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر خوبه يه كسي براي هميشه پشت و پناهت باشه!براي هميشه... بدون هيچ ترسي... 13 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ کاش میشد تنها باشیم و عین خیالمون نبود اما حیف.......... توو پیری تنها شدن واقعا دلگیره...توو جوونی تنها بودن که دیگه جیگر میسوزونه!... 10 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ بازم از ریسک کردن ترسیدم از دست دادم..........................زندگی منم فقط شده از دست دادن...........چــــــــــــرا خودم از دست نمیرم راحت شم........... 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من كوه يا بايد تنها رفت يا دو نفري. با خانواده...امروز كه اصلا خوب نبود! بايد تنهايي كوه رفتنو تجربه كنم!(گرچه يه كم خطر داره...) تصميم دارم به زودي تجربه اش ميكنم! 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ ادما چقد تنها شدن ... هر کسی فقط دنبال یه نفر ، فقط یه نفر میگرده تا باهاش حرف بزنه ، یه سنگ صبور .... یه همدم 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ دلم ميخواست انتقاد كنم! انتقاد از تمايز قائل شدن بين آدما!...توو همين انجمن!آره...همينجا!! ولي بيخيال... جنبه... 9 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ برای رسیدن تا به کبریا ؛ باید نه کبر داشت ، نه ریا ... خداييش بعضي ها حيف محبتن و.... واقعا متاسفم 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده