mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ حرفی نیست فقط دلم برای اینجا عجیب تنگ شده بود همین..! 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ امروز خیلی حرص خوردم خیلی فشار روم بود اما به روی خودم نیاوردم و خندیدم نتیجه شم دیدم 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ از لحظه هایی که بی خود و بی جهت همه ی غم دنیا می ریزه توی دل آدم خوشم نمیاد... 5 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ کـــــــــــــــوتاه ترین قصه ی دنیــــــــــــــــا:..............." رفــــــــت "............ 9 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ کاش آدمــــــــــا.........مثل فایل هـــــای تو اینترنت بودن!.........هـــــرکی رو خوشت می اومد.............می تونستی دانلود کنی واسه خودت........ 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ من از سياست خوشم نمياد!! ميدونم باعث ميشه ندونم داره دور و برم چه اتفاقايي ميگذره!به بيان ديگه داره چه بلايي سرم مياد! ولي ترجيح ميدم فعلا درگير همين درگيري هاي كوچيك زندگي كوچيك خودم باشم! آقا من از زمونه عقب موندم؟؟!!!دلم ميخواد!!!به كسي چه مربوطه!! حالا اونا كه سياستو فول بلدن و خيلي حاليشونه، كجا رو گرفتن كه من نگرفتم؟؟!! 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ چه حس بديه!موندن بين دوراهي!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بگم يا نه؟! اگه بگم...ترس بدتر شدن اوضاع!طوري كه هركاري كنم ديگه نتونم به حالت اول برگردونمش! اگه نگم...حسرت فرصتي كه از دست دادم!بايد هميشه حسرتشو بخورم كه چرا نگفتم! دارم ديوونه ميشم! 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ خر تر از تو ندیدم تو عمرم 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ بعضي آدما چه آرامشي ميدن بهم! دوسشون دارم 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ میشه دو نفر همدیگه رو خیلی دوست داشته باشن ولی بهم نرسن 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ دلوم تنگشه خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا :w74: 4 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ شب برای مردی که پر از درد باشد از هر دوایی شفاناک تر است ! وقتی که چاق میکنی ماشین را ، گشت میزنی در همین خیابان های تاریک و شب زده ی طهران وقتی که در هر نقطه ی این دودستان خاطره ای داری خوب و بد ، کهنه و نو این مهم نیست چقدر این شهر به ریه های تو سرب خورانده ؛ مهم اینست گاهی میتواند تسکینت دهد بی سبب نیست مرد هم وزن درد است من بعد از شب گردی 15 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ الان درست حس چگوارا را دارم که میگوید:زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را...... 15 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی از آدمها نهایت نادانی و بی ادبی هستنباید از کنار اینجور آدما طوری گذشت که انگار وجود ندارن اینطوری له میشن 12 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ داشتم تو فیس بوک یکی از همکلاسی های دوران دبیرستان عکس های کودکی رو دید میزدم!! اخی...عجب دورانی بود. الان مدت هاست تنها ارتباط من با اونا همین فیس بوک و تلفنه!! بعد بگید اینا بده... ولی خودمونیم وضعی بودا... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ قصه هاي روشن اميد را شاعران بي درد نوشته اند. كسي كه اميد لازم دارد دنبال تنها چيزي كه نميگردد اميد است...! 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ من دعا میکنم تو رو داشته باشم تو دعا میکنی دیگر نباشم .... بیچاره خدا 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بار الها، هیچ نمیخواهم. هیچ جز نسیمی که طراوت خنده هایش را اندکی باز به روح و پیکر خسته ام بوزد ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده