ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ من بودم و تو و یک عالمه حرف و ترازویی که سهم تو رااز شعرهایم نشان میداد کاش بودی و میفهمدی وقت دلتنگی یک آه چقدر وزن دارد... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ تو باز هم نیستی و این دل غرق بهانه است تو باز هم نیستی و این شب اوج ستاره است تو باز هم نیستی و من تنهای تنهایم چشم هایم را آرام میبندم و چیزی جز سکوت نمیشنوم چیزی در درونم زمزمه میکند: تو باز هم نیستی 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ چند مین پیش فهمیدم کسایی که به تبریک سال نو جواب ندادن باید از لیست دوستام حذف شن!! با قاعدس دیگه نه؟!؟! :) 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ برای ایرانی بودنم متاسفم ، چقدر ننگینه انکار داشته ها و افتخار به نداشته ها 12 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ و من دوباره می نویسم ... که نوشتن تنها پیمانمان بود و من اکنون بی همپیمان تنها به قرارمان زنده ام و به نگاهت مرده ... روزگار دیگر شتاب گرفته و بی رحمانه از من رد می شود ... و من می مانم و غباری که زندگی می نامیمش ولی طعمی از مردن هم نمی دهد ... بهار دوباره آمد و عطر بهار نارنج ... فکر کنم دیگر آمدن را کهنه کرده ایم و ماندن را پوسیده ... تنها کار نکرده مان رفتن است ... پس قواعد بازی را به خاطر بسپار ... بخوان مرا ای تا عمق جان رفته ! ... بخوان مرا به نام ! ... که می خوانمت هر دم به جان ... بخوان مرا !!! 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ چقد سخته از یه نفر یه تصور خیلی خوب داشته باشی ، خیلی جای خوب تو قلبت واسش باز کنی و بهترین جا روی ابرا اون بالاها ببریش و اون قدر این دوست داشتنو ندونه و با بی اعتنایی و خودخواهی خیلی راحت بهت پشت کنه واسش متاسفم .... لابد لیاقت نداره 11 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اینکه نمی نویسم نه این است که نمی بینم ... مگر می توان حس نکرد گرمایی که تا مغز استخوان رفته و بهانه ایست برای بودن ... دیگر دارد کم کم باورم می شود رفتنت را و نبودنت را و نخواستنت را ... زندگی اجبار باور ناخواسته هاست ای خواستنی ترین خواسته ی من! ... منی که می میرم هر شب در تو و هیچ صبحی زنده زندگی نمی کنم ... دلم تنگ روزهای تاریک گذشته ست ... روزهایی که بی هیچ شوقی بی صبرانه انتظار می کشیدم شب را و با این همه نور اکنون دلتنگ شب ... نه ! خداحافظی در من نیست و یارای گفتنش هم ... اما این بار گویی زمان و زمانه می خواندم به انتها ... انتهای با تو بودن و بی تو مردن ... مرا دیگر یارای بی تو بودن نیست ای تا همیشه با من ... مرا دیگر حسی ... شوری ... شوقی .... پس دوباره سلام به تنهایی .... 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ یجور حس تنفر داره از اینجا درونم ایجاد میشه.. سعی میکنم تقویت نشه ولی ی چیزایی بوجود میاد که تقویتش میکنه!! شاید مشکل از خود منه!! 9 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا زمین است ایــنـجـــــــا … دَســت هَــر کــَـس را کـِـه مـیـگـیــــری بــَرای {بـلـنــــد شـــدن} آمـــاده مــی شـَـــوَد بــَرای {ســـوار شــــدن} … ! 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ "با آدم ها همونقدر صميمي باش كه هستن.." اين آخرين جمله اي بود كه حين مكاله مان گفتي و من فكر كردم چقدر احمقم! گاهي آدم خودش را جاي كلمات ويرايش نشده ي جملات ميگذارد و حس ميكند بارشان زياد است...خيلي زياد.. انقدر كه ميتواند جمله را ويران كند و از بين ببرد و تو را تا سر حد جنون بكشاند و آخرش اما بايد لبخند بزني كه هنوز قدرت نفس كشيدن داري! 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ کاش میشد خیلی چیزها رو تغییر داد دلم میخواست همچین قدرتی داشتم چه سخته تو استرس زندگی کردن 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ حال ما خوب است اما تو باور نكن.... 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ غروبِ جمـــــــــــعـــــــــــه!!! :w74: 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ بعضي از آدما عجب رويي دارن!خودشون اشتباه كردن،بعدم برميگردن ميگن:من ازت ناراحت نيستم!!! آخه آدم حسابي! اوني كه بايد ناراحت بشه و ناراحت هست،منم،نه تو!!! 13 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ انقد بدم میاد از ادمای بی منطق و خودخواه... اشتباه خودشونو انکار میکنن و کار بقیه رو که اشتباه نیس توو بوق و کرنا میزارن و با تمام وقاحت هر چی لیاقت خودشونه نثار دیگران میکنن... اییییییشششششششش 10 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ کافر در لغت به معنی پوشاننده چیزی هست، مسلمانان و کلا دینداران؛ بی دینان رو کافر خطاب میکنند؛ یعنی که حقیقت رو میپوشانند. البته مشخصه که کافران موردنظر ادیان روشنفکران زمان بودند و البته کافر خطاب شدن مثلا برای من افتخاری بزرگ محسوب میشه. گل آفتابگردان امضای بالایی طبق منطق مسلمانان میشه اهل کتاب نه کافر. :texc5lhcbtrocnmvtp8 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عروسکی که انگلیسی حرف میزند و احساسات ناسیونالیستی ما!!! این روزها همه مردم ما از پیر و جوان تا کودک و خردسال درگیر این عروسکهای جذاب و دلنشین مجموعه کلاه قر...مزی هستند. از روز گذشته یک سوال ذهن مارا درگیر خود کرده این "ببعی" جذاب و دوست داشتنی که با دیالوگهای انگلیسی زیبا و جذاب، دل میلیونها ایرانی را از آن خود کرده آیا اجازه دارد در برنامههای تلویزیونی کشور دیگری مثل آمریکا، انگلستان، فرانسه یا آلمان ظاهر شود و "فارسی" حرف بزند؟ اگر بخواهیم منظور خود را راحتتر بیان کنم اگر در این کشورها مجموعه طنزی ساخته شود و در آن چنین عروسکی فارسی حرف بزند ما چه کار خواهیم کرد؟ غیر از این است که اولین کاری که میکنیم صفحه فیسبوک آن شبکه یا برنامه تلویزیونی را پیدا میکنیم و آن را مورد آماج حملات و فحاشیهای خود قرار میدهیم؟ غیر از این است که احساسات ناسیونالیستی ما اصطلاحا قلمبه میشود و اقدام به ساخت انواع کمپینها میکنیم؟ غیر از این است که میگوییم این توطئه بر علیه ایران و ایرانیست و میخواهند ایرانیان را "ببعی" نشان دهند؟ راستش را بخواهید ما فکر میکنیم "ببعی" با زبان انگلیسی جذاب است ولی اگر "ببعی" آمریکاییها "فارسی" حرف بزند هم اتفاق خاصی رخ نمیدهد. شاید چشمها را باید بست ... جور دیگر باید دید --------------- ضمیمه؛ گویا برخی از این مطلب این برداشت را داشتند که چون این عروسک انگلیسی حرف میزند توهین به انگلیسی زبانان است اما منظور ما دقیقا بر عکس است ما میگوییم این کار اصلا توهین نیست بلکه جذابیت هم دارد اما اگر آن سر دنیا یک عروسک حیوان فارسی حرف بزند مردم ما آن را توهین به خود میدانند. 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ شعر از حافظ با صدای نامجو: "عمری دگر بباید بعد از وفات ما را کین عمر سر بکردیم اندر امید واری." قشنگه. 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ فال حافظ گرفتم روحیم عوض بشه ابیشتر حالمو گرفت 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ فک میکنم ته خط یعنی اینکه آدم دلش برای خودش بسوزه 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده