B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مهم نيست!ديگه خيلي چيزا برام مهم نيست! دارم ياد ميگيرم وارد دنياي بزرگترا بشم...يني مجبور شدم كه وارد بشم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3!يه نيرو، قد يه دنيا داره از پشت هلم ميده سمت بزرگي:5c6ipag2mnshmsf5ju3...گرچه بارها گفتم كه دوست ندارم بزرگ بشم 13 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ ای بابا ... آخه من چقدر بی حواسم گوشیمو جا گذاشتم .... چرا یادم نمیاد کجا دیدمش !!؟؟!! 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ همیشه ساده رنجیدی همیشه سخت بخشیدی تورو میبخشم در این لحظه شاید بازم همو دیدیم 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ باعث افتخارمه امروز منشور کوروش رو از نزدیک دیدم آدم اون حس ایرانی بودنش n برابر می شه 18 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ برنامه ریزی هایی کردم واسه درس خوندن تو عید... فکر کنم دریغ از انجام یکیش!! 13 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ برای عید برنامه ریزی کردم خیلی درس بخونم ایشاا... که بتونم بخونم 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ شکم مادر ِ ایام از من آبستن شد . . . . 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ به مناسب چهارشنبه سوری میوه از بیابان ها می چینم خسته از بغض و این همه دوری نذر کرده ام خودم را این بار بسوزانم میان چهارشنبه سوری هائد . . . . 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خب اينجا خيلي بازديد كننده داره!منم مجبور شدم!!! بيايد راي بديد!!!:(87): [h=1]نظر سنجی مسابقه بوی عیدی [/h] 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ تنهایی دیگه داره باهام عجین میشه ، تو یه تصمیم ساده موندم فردا برم خونه یا تا اخر هفته تنها باشم 17 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ حالا اگه از یکی دو سال ابتدایی فاکتور بگیریم 10 سال مدرسه رفتن 4 سال دانشگاه و 2 سال کنکور به عبارتی 16 سال تصمیم گرفتم و برنامه ریزی کردم 13 روز عید رو فقط درس بخونم ولی هیچوقت این اتفاق نیفتاد برام شده عقده 19 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ داره بارون می بـــــــاره اما چه فایــــــــده داره وختی تو رو ندارم که بشینی کنارم چشمامو باز می بندم به گریه هام می خندم تو رو صدا میزنم شاید بیای دیدنم یادش بخــــــــــــــــیر ... یاد مدرسه افتادم...، 4 سال دبیرستان با دوستم... وختایی که بارون میومد، همیشه از کلاس میزدیم بیرون ... می رفتیم تو حیاط مدرسه و با هم زیر بارون می دویدیم ... البته معاون مدرسه همیشه میومد سراغمون و با توپ و تشر برمی گردوندمون سر کلاس ... ولی همون چند لحظه ی کوتاه هم خیلی لذت بخش بود ... انقدر لذت بخش که هنوزم وقتی یادش می افتم از این رو به اون رو میشم ... هنوزم بعد از این همه مدت، وختی بارون می باره دلمون واسه هم تنگ میشه ... اما دیگه نه مدرسه ای هست که تو حیاطش بدوییم ... نه شرایط مثل اون موقع هاس ... اون ازدواج کرده و درگیر زندگی شخصیشه ... منم پی درس و مشق و زندگی ... به سلامتی همه رفیقای قدیمی ... 23 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ طوفانی شدن هوای دل ما انسانها درست زمانی اتفاق میوفتد که همه چیز را از چشم خدا میبینیم ! کافی است مطمئن شویم که ایراد از رفتار و کارهای ماست ، آنوقت زندگی بر وفق مراد است ! ************************************************ خدایا ! میدونم ایراد از رفتاره منه .... ولی تو دیگه دلمو نسوزون ! من با هزار امید به راه پیش روم دل بستم .... دلسردم نکن ! 18 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خدایی شکرت آخه یه آدم چقدر میتونه خوب باشه 17 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ وااااااااااای خدا چقدر این روزا دلم میگیره................از ته دل.............چه حس بدیه.............. 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بالاخره تصمیم گرفتم برم خونه اصن چه معنی داره آدم سال تحویل تهنا باشه 19 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ و زبان عشق فرمود که به ره کجاست مقصد سینه ی فراخ من گفت: ره ما سفر ندارد هائد 15 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خوشحالم ک اینجا هستم و با این سایت اشنا شدم........................................................................................ مرسی essi عزیز از معرفی اینجا ب من.......... خودت نیستی ولی یادت تو قلبمه........عیدت شیرین.......... 14 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بعضی از دوستان از 100 تا غریبه، غریبه ترن.. 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آخیش یکمی حس فیلم دیدنم ارضا شد 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده